News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

LAN U NS-u

Started by kordoba, February 10, 2010, 10:13:15 PM

Previous topic - Next topic

kordoba

Imali neko da hoce 4v4 ili 5v5 - LAN  u Novom Sadu?

Mi iz VOZD-a (osim mene) igramo  uglavnom u LANu i nismo bas tako losi kada smo u punom sastavu...
Moze u bilo kojoj igraonici u gradu ili kod nas...

Citadel of Pain

Ja sam se bas uzeleo dobrog lana... :yes

Imamo i pesmu za lan pary  :smartass

Sigurno bi se pet bitangi skupilo, za Slanog, Stringa i mene garantujem, a jos dvojica bi doletela "zbog ekipe"  :wink2

Jedino sto mi zvuci kao problem je igraonica, ne znam da li ima i jedna u NS da valja, stvarno mi je to vec godinama neshvatljivo.

Imaš predlog?

Slax

Dodjite bi kod mene u Lazarevac da se igramo malo.. imam ja jednu lepu igranu sa 14 kompova mozemo vas malo mlatiti ili vi nas
Kako pozelite!!!

dexnsk

Ma sta se brinete!? Kad ja dobijem sedmocu na loto-u ima da otvorim jednu pravu igraonicu, i prava 2 meseca ce biti free igranje...

kordoba

Quote from: Citadel of Pain on February 10, 2010, 10:36:13 PM
Ja sam se bas uzeleo dobrog lana... :yes

Imamo i pesmu za lan pary  :smartass

Sigurno bi se pet bitangi skupilo, za Slanog, Stringa i mene garantujem, a jos dvojica bi doletela "zbog ekipe"  :wink2

Jedino sto mi zvuci kao problem je igraonica, ne znam da li ima i jedna u NS da valja, stvarno mi je to vec godinama neshvatljivo.

Imaš predlog?

Da.. Matrix je u Futoskoj 1 potpuno zadovoljavajuca po svim pitanjima...
Nove masine, kvalitetni monitori, ventilacija ok, uredno, dobijes pice uz uplatu i moze se rezervisati sta god da se dogovorimo...

mada mi igramo protiv nekih direktora ponedeljkom u Gaji, ali ludim od dima i buke... uvek iznova namestam profil itd...
Drzimo igraonu u  B.Cosica CYBERIA, ali su zastareli racunari - treba biti objektivan, tako da tu igramo samo sa "indijancima"...

Bas, bih voleo da Vas vidim u LAN-u  :hat

Citadel of Pain

Onda smo se dogovorili  :super

Matrix it is  :yes

Ajde da kaоemo za jedno dve nedelje, moоda za vikend, dogovorićemo se, poslaću ti broj telefona na private.

kordoba

Quote from: Citadel of Pain on February 11, 2010, 09:50:33 AM
Onda smo se dogovorili  :super

Matrix it is  :yes

Ajde da kaоemo za jedno dve nedelje, moоda za vikend, dogovorićemo se, poslaću ti broj telefona na private.

Si Sefe!

$tring

Pa sjajno!  :ok2 ... I ja sam se uzeleo LAN Party-a... Ranije smo isli svake nedelje u catacomb. Tako su Bitange i nastale... 2 godine, svaka nedelja COD2 dan...

kordoba

Quote from: string on February 11, 2010, 01:52:59 PM
Pa sjajno!  :ok2 ... I ja sam se uzeleo LAN Party-a... Ranije smo isli svake nedelje u catacomb. Tako su Bitange i nastale... 2 godine, svaka nedelja COD2 dan...

Ima taj LAN neku svoju draz, iskreno mislim da nema nikakve veze sa igrom na serverima... Tu je i komentarisanje nakon partija, druzenje...
Iskreno se radujem  :super

I... Nemojte nas potceniti  :) jeste da ste Vi  Bitange, al sam siguran da ce Vam pravi specijalci pruziti adekvatan  otpor, ako ni u cemu drugom barem u taktici i dobrom raspolozenju   :yahoo

Jedva cekam... Ajde da malo igramo protiv jacih i nesto naucimo  :hat

$tring

Quote from: kordoba on February 11, 2010, 05:38:39 PM
I... Nemojte nas potceniti  :) jeste da ste Vi  Bitange, al sam siguran da ce Vam pravi specijalci pruziti adekvatan  otpor, ako ni u cemu drugom barem u taktici i dobrom raspolozenju   :yahoo

Dakle... kada je okrsaj?  :mafia

kordoba

Quote from: string on February 12, 2010, 03:05:47 PM
Quote from: kordoba on February 11, 2010, 05:38:39 PM

Dakle... kada je okrsaj?  :mafia

Ja sam sinoc dogovorio u Matrixu-organizuj tvoje i krecemo :aug

Zver

Prosto vam zavidim na lan okršaju :), bitange nemojte mnogo da dobijete ove specijalce, da ne bude posle  :vava

kordoba

Quote from: Zver on February 12, 2010, 03:40:06 PM
Prosto vam zavidim na lan okršaju :), bitange nemojte mnogo da dobijete ove specijalce, da ne bude posle  :vava

hahaha ne brini  Zverko, volimo mi Vas, to ce se ovako zavrsiti  :ziveli  :drinks2
a nismo obicne pandurcine, da misicima resavamo stvari... mi smo za one  :aug

SOLID

kada su panduri resavali misicima stvari?  :yikes:     :tongue2

kordoba

Quote from: SOLID on February 12, 2010, 09:06:42 PM
kada su panduri resavali misicima stvari?  :yikes:     :tongue2

hahaha ma da... :innocent

Skoro sam imao bliski susret sa jednom vrlo kulturnom patrolom  :fighting:
Napadose nas ni krive ni duzne i to zbog navodne buke u igraonici (narravno igrao se COD2)  :innocent
Jedva sam se suzdrzao da ih ne banujem tj. da ne dobiju resenja da rade u Presevu i Bujanovcu na pozornickoj i patrolnoj delatnosti... uh
Sta onda da rade obicni gradjani, kako oni da se "brane", to se pitam svakog dana kad vidim bahate, raspojasane sa sapkama na pola dvanaest policajce... a posebno saobracajce-kesolovce...
Svaka profesija ima kojekakvih indijanaca ali zbog takvih i jeste stvorena losa slika o policiji iako u njoj ima sjajnih i postenih ljudi...   

Darko