News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Fotke sa 4.rodjendana (5.feb 2010.)

Started by $tring, February 06, 2010, 01:40:35 PM

Previous topic - Next topic

$tring

Hvala svima koji su dosli i svojim prisustvom uvelicali nas 4. rodjendan klana. Oni koji nisu, imaju priliku u avgustu da isprave ovaj neopravdani kada budemo slavili 3.rodjendan Bitange servera.

Evo kako smo se juce proveli...

Ovde mozete videti thumbnail-ove i komentarisati fotke...

http://www.flickr.com/photos/goranbeg/sets/72157623363562480/
http://www.flickr.com/photos/goranbeg/sets/72157623363562480/detail/

:stoner: +  :drinks2 +  :flag_of_truce

IronC

domohomo

Posto je nedostajao Cluzmi String je uzeo ulogu glavnog fegeta i nije obrijo obrve!!!!!!!!!!!!!!! :omg:

$tring

Quote from: dominik on February 06, 2010, 04:20:19 PM
Posto je nedostajao Cluzmi String je uzeo ulogu glavnog gegeta i nije obrijo obrve!!!!!!!!!!!!!!! :omg:

Ja nemam obrve, nego obrvU!  :rofl

Zver

Bravo bitange, ne volim sto ne vidim sebe na fotkama, ali sta da se radi, sledece okupljanje naravno necu propustiti.

coper

Sigurno nezaboravan provod, :disco mada verujem da je leti bolje i posecenije... verujem da opet dolazim, ali daleko je... najvaznije od svega je da su bitange od krvi i mese i sad ce biti mnogo lakse ratovati sa njima :sniper... sve u svemu dolazim sa ekipom sledeci vikend da maznemo  :hooray: u pikadu i da se lepo  :drinks2. sve u svemu  :omg:

ded4

hahaha, gde ste me uhvatili bas kad sam brisao sto, sto je solid pijani isprosipo :pPp

tamarifa

Mislim da ruznija nisam mogla da ispadnem na bukvalno svakoj slici  :facepalm:

$tring

SOLID

Sve pohvale za Dusana SIlnog kao domacina  :drinks2    Uskoro jos fotka.....  :)

taki

ugly.fender

Odlican  video ...  dobra  ekipa ...  valjda  cu se i ja nekad  pojaviti  :)

SOLID

Malo vise fotki ima..... tako da evo...  nadam se da cete imati svi pristup.
http://www.facebook.com/album.php?aid=54270&id=1215747902&page=2
http://www.facebook.com/album.php?aid=54276&id=1215747902
Inace na vecini slika su: Wootrica, labello, axwell, morandi, Spartanac, Ded4...

$tring

Quote from: SOLID on February 07, 2010, 02:40:14 PM
Malo vise fotki ima..... tako da evo...  nadam se da cete imati svi pristup.
http://www.facebook.com/album.php?aid=54270&id=1215747902&page=2
http://www.facebook.com/album.php?aid=54276&id=1215747902
Inace na vecini slika su: Wootrica, labello, axwell, morandi, Spartanac, Ded4...

aaaaaaa.... ajde baci fotke negde javno da mogu da vide i oni van facebook-a... Ja konkretno nemam nalog...  8|

PICAj3La

pa kad si tragedija :)) ti jedini nemas fb acc:))

SOLID

Evo nadam se da moze ovako....  imajte u vidu da smo prvi dosli a poslednji otisli    :stoner:
http://picasaweb.google.com/Solidnazmija/NewFolder#

SALTSTONE

Bravo za video...bilo je super....vidimo se na leto samo u mnogo vecem broju nadam se................. :punk

Zver

Moj fb account sluzi samo da mogu da pregledam slike mojih ortaka, inace MRZIM FACEBOOK, kao i otkrivanje bilo kakvih detalja u vezi sebe na internetu.

Mephisto

Aleluja zverko  :handshake:.
A sad ko je tragedija onaj ko nema glupi facebook ili onaj sto tamo igra neke farme picke materine hrani ribe neke glupe?

komara

Quote from: PICAj3La on February 07, 2010, 06:36:02 PM
Nije i ja nemam nalog niti nameravam da otvorim  :no A nema nigde fotke Gandy ,Morandi i ja  :down

GuRuGeoRge

2 Tamara
Ma ae ne kenjaj, sasvim si lepo ispala na slikama, onako prirodno i opušteno.. :super

2 komara

A JOJ brate š'o ti ličiš na Boba Roka pa to je za medalju... :omg: :hooray: :o

Erwin König

Super je video. Pohvale i za soundtrack.

Lun

Quote from: Tamarifa on February 07, 2010, 12:09:47 AM

Trebala si baciti dimnu bombu ispred fotografa.  :rofl :rofl :rofl

El Muerte

Quote from: Lun on February 08, 2010, 11:22:39 PM
Quote from: Tamarifa on February 07, 2010, 12:09:47 AM

Trebala si baciti dimnu bombu ispred fotografa.  :rofl :rofl :rofl
I ti bi ih opet video.....  :spiteful

Zver

I ti bi ih opet video.....  :spiteful

Ha ha ha, bravo murta :)

komara

2 komara

A JOJ brate š'o ti ličiš na Boba Roka pa to je za medalju... :omg: :hooray: :o
[/quote]Takva mi je i narav  :yes

$tring

Quote from: SOLID on February 07, 2010, 07:12:50 PM
Evo nadam se da moze ovako....  imajte u vidu da smo prvi dosli a poslednji otisli    :stoner:
http://picasaweb.google.com/Solidnazmija/NewFolder#

Sjajne su fotke... Svaka cast momci sto se dosli na rodjendan i uvelicali ovo nase malo slavlje....  :worth

Na leto pravi veliku zuruku, a tada je i lepse posto basta radi.

SOLID

Na leto u jos vecem sastavu........ :drinks2 inace predlog je da dodate jos neke stolove napolje, posto ce biti krcato.
Mislim da ce sledeci party na leto biti najposeceniji do sada.  :disco

Lider

Quote from: SOLID on February 12, 2010, 04:01:20 PM
Na leto u jos vecem sastavu........ :drinks2 inace predlog je da dodate jos neke stolove napolje, posto ce biti krcato.
Mislim da ce sledeci party na leto biti najposeceniji do sada.  :disco
I crveni tepih da nas doceka! :mafia

zlenzlla

Quote from: Zver on February 07, 2010, 09:00:27 PM
Moj fb account sluzi samo da mogu da pregledam slike mojih ortaka, inace MRZIM FACEBOOK, kao i otkrivanje bilo kakvih detalja u vezi sebe na internetu.

:worth :worth :worth

Quote from: komara on February 08, 2010, 12:25:33 PM
]Nije i ja nemam nalog niti nameravam da otvorim  :no A nema nigde fotke Gandy ,Morandi i ja  :down

Gadni i Morandi su negdje sami u mraku.  :icon_bad:

PS: tako je Lideru, crveni tepih da nas ceka.  :whistling

Nadam se da se vidimo na ljeto.  :drinks2

tomi11

Zver

Quote from: tomi11 on February 16, 2010, 05:09:26 AM
Quote from: PICAj3La on February 07, 2010, 06:36:02 PM

jbg nemam ni ja :)

Ja generalno ne razumem pomamu za facebook i slicnim servisima, kao ni fetish dodavanja prijatelja i igranja besmislenih igrica, davanja virtuelnog cveca i raznih virtuelnih sranja.....

zlenzlla

Ljudi se druze sve vise i vise virtualno. Bilo je situacija da se ne vidim sa nekim drugom ili drugaricom dugo vremena jer je ta ista osoba zaludjena za chat. Cujemo se preko chat-a i onda "ne moramo" da se vidimo.  :|| Kakva glupost. A kao sto rece Zver, koja je poenta imati 1000 "prijatelja" kad ih ni ne poznajes. Zar nije bolje otici vani sa drustvom?

Lider

Pa dobro ljudi taj FB nije toliko zlo, ima on i prednosti, naravno kad ga koristis u granici normale i za ptorebe koje je prvenstveno i napravljen.
Npr. recimo znam osobu koja je radila u inostranstvu par godina i tom prilikom upoznala hrpu dobrih prijatelja koji su razbacani po cijelom svijetu. Najlaksi nacin da ostanes u kontaktu sa tim prijateljima i kolegama je preko FB. Jer kako bi neko iz BiH odrzavao kontakt sa nekim sa Filipina recimo.
Isto tako stare prijatelje sa kojima smo izgubili kontak zbog kojekakvih sudbina, najlakse je uspostaviti vezu preko FB, dovoljno je znati samo ime.
Naravo neki ne znaju smisao toga pa imaju po par hiljada prijatelja sa kojima se nikad nisu ni vidjeli ni culi ni popricali. S nekim chetovati po 2h, a zivi 500m od tebe i ne otici na kafu, je besmisleno.
Hocu dakazem , FB je dobar ako ga koristis u prave svrhe. :yes

SOLID

Spartanac

Lider +1 ... samo sam cekao da to neko kaze!

Zver

Lider

Quote from: Zver on February 16, 2010, 06:16:47 PM
Sta bi sa privatnoscu na internetu ?
Pa od tebe zavisi na koji stepen privatnosti ces da podesis svoj profil. Ne moras ti iznositi neke svoje podatke iz privatnog zivota ako ne zelis. Ne moras staviti hrpu svojih slika ili uopste svoju sliku. Vazno da tvoji prijatelji na FB znaju da si to ti. A oni koji ti nisu prijatelji, mozes da stavis da ti vide samo ime, ne prezime vec samo ime. Onda podesis ti ne vide slike, da ne vide tvoje podatke i na kraju da ti uopste ne mogu poslati frend rikvest.
A sad je druga prica ako neki haker odluci da upadne na tvoj profil, jer moze ti upasti i u komp, na bankovni racun, u kucu....ako neko bas ima pik na tebe :whip3:
Bitno da obicne jajare ne mogu  :)

P.S. Solide, Sparta  :-*

zlenzlla

Lider

Quote from: zlenzlla on February 16, 2010, 08:43:10 PM
Za sve to postoji skype ili msn

Preko Skype-a i MSN-a komuniciras jedan na jedan i da bi saznao nesto o nekome, taj drugi mora biti online. Ti preko svog profila na FB indirektno komuniciras sa svim svojim prijateljima iako ne chetujes sa njima. Lakse je saznati gdje je ko, sta taj neko radi iako taj prijatelj nije online. Dosta je lakse dogovoriti, npr. ako je neko u drugoj drzavi, preko FB kad da se nadjete na Skype-u. Zna se da Skype nema konkurenciju u direktnoj komunikaciji, ali isto tako FB u indirektnoj

Coyot

Al nam ga lider sroci  :spiteful
vidi se da je coek nacitan  :hooray:

+1

KIKI

e jebiga nisam proveravao uopste site/server pa sam bio ne upucen...

sledeci put dolazim nadam se :) a do tad cu instaliram cod 2 ^^

tomi11

Quote from: Coyot on February 17, 2010, 12:11:06 PM
Al nam ga lider sroci  :spiteful
vidi se da je coek nacitan  :hooray:

+1

nacitan,pametan a svejedno zaglibio na pisljivoj igrici :)

ja kad ljudima kazem da ratujem na netu u ocima im vidim da misle ovaj nije normalan

tihi

Rade privatnost na netu je imaginarna stvar , svi mi se prisluskujemo,proverava nam se posta itd itd (naravno odredjeni filteri to sortiraju) i stvaraju se dosijei o potencijalno " opasnim " ljudima,i to vise cak nije ni tajna. Vecina virusa radi tako sto tvoje privatne podatke negde dostavlja,trazeci,npr brojeve kartica itd...Zasto se onda nabijati pod kamen :vava

Zver

Sve je to u redu tihi, ali na facebook svaki 12 togodisnjak moze da sazna sve o tebi, zahvaljujuci upravo tebi. Ovi sto to prisluskuju su profesionalci....  :yikes:

kordoba

Quote from: tihi on March 01, 2010, 12:08:54 AM

Rade privatnost na netu je imaginarna stvar , svi mi se prisluskujemo,proverava nam se posta itd itd (naravno odredjeni filteri to sortiraju) i stvaraju se dosijei o potencijalno " opasnim " ljudima,i to vise cak nije ni tajna. Vecina virusa radi tako sto tvoje privatne podatke negde dostavlja,trazeci,npr brojeve kartica itd...Zasto se onda nabijati pod kamen :vava

Kada bi to tako lako bilo iskontrolisati "prisluskivanje svih nas", provere poste itd ne bi nikada  bilo kriminala u toj oblasti niti bi bilo mnogih drugih kriminogenih dela. Previse je paranoje po tom pitanju medju obicnim ljudima, utemeljene filmovima i TV serijama. Sve to mnogo, mnogo drugacije funkcionise... Mislim naravno na legalne tokove kontrole...
Zato se slazem sa Zverkom, cemu davanje informacija kada te niko ne vuce za usi?
Uz to se izgubilo ono dobro staro iscekivanje pisma u postanskom sanducetu, izgubili smo odnos ka njemu, jer nam stizu samo racuni...

pokY