News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

SRBIJA VS BELGIJA - EPIC FAIL

Started by $tring, February 05, 2010, 03:35:51 AM

Previous topic - Next topic

$tring

ZVER POST:

Posle izgubljene partije (30 razlike), svi smo pomislili kako nemamo mi šta da traоimo na ovom kupu, ali je 40Oceans (kapiten belgije) postovao svoje ssove (da dokaоe pobedu), and guess what  :thumbdown Čovek zaboravio da isključi osnovno sredstvo.

Bravo team srbija, prvu pobedu smo zabelezili, treba nam jos jedna, da prodjemo grupu.

Ovo je zvanični topic gde su belgijanci postovali ssove

http://clanbase.ggl.com/forum.php?fid=2985767&zid=00FFFFEC&lid=10220#108183

Mustang.

potpredsednik Rambo

narode aj pojasnite malo nama koji nismo bas toliko familijarni sa raznoraznim cheatovima u ovoj igri...
sta su imali kako to radi i kako su otkriveni?

edit
sad sam vidjeo one crvene leseve na obe slike

pa sunce im belgijansko.
poglupi ovi evropljani malko zar ne?

IronC

Ma meni sunoc KURT javio da se pripazimo i da je svasta cuo postenim cod 2 igracima koji deru i sa po 30 razlike cak mi je on i priznao da je ponekad jedva izlazio na kraj sa njima i dobijao ih tek sa 1 razlike !  :o

potpredsednik Rambo

:rofl
Ajrone, razbice nas String... i ovu temu cemo da otjeramo u offtopic

IronC

Bravo za Vip-a Mikela Japeta Duska Tomu i sve iz tima trebalo je imati zivaca igrati sa citerima a da ne polups nesto oko sebe. Bravo  :hooray:

tihi

Kad si kreten da koristis citove ,zasluzujes na ovaj nacin da ponizis sve od sebe,do svoje drzave u COD comunity ,uhvatio si SS sebe sa citom PANJU JEDAN BELGIJSKI!!!

Svaka cast momci idemo dalje!!!  :hooray:

komara

Svaka vam cast kako ste izdrzali partiju  :clapping

STEK

Quote from: string on February 05, 2010, 03:35:51 AM
ZVER POST:

Posle izgubljene partije (30 razlike), svi smo pomislili kako nemamo mi šta da traоimo na ovom kupu, ali je 40Oceans (kapiten belgije) postovao svoje ssove (da dokaоe pobedu), and guess what  :thumbdown Čovek zaboravio da isključi osnovno sredstvo.

ma strasno je to sto je on morao da stavlja SS...a nije nesto ni impresionirao scorom...ko zna sta su ovi njegovi imali,cim su bolji od njega :bad2
:whip3:

potpredsednik Rambo

mene ljudi interesuje jel se nas Dusan iznervirao?

$tring

Kako god da je neko dobar igrac mislim da nasu reprezentaciju ne moze pobediti sa 30 razlike. Nema sanse. Bravo legende jos jednom....  :hooray:

komara

Quote from: potpredsednik Rambo on February 05, 2010, 03:03:44 PM
mene ljudi interesuje jel se nas Dusan iznervirao?
Nije, popio par piva pre meca  ;D

Darkman Ki-Ninja

I? el se mec ponistava,ili IDEMO dalje?  :hooray:

93deki

ma lol kaki citer imao je (chams,onda krstic i nez jos ta ima na toj slici)

ali ovo treba pokazati admunu ELS  kako vec bio taj cup jbem ga li

spdR

kol'ki ti moras biti bolid da prvo uslikas SS sa cheatom, zatim isti okacis kao dokaz, i to na cb war.

zao mi ga je sto uopste cheatuje,a  sad ga zalim jer je i mentalno zaostao xD

ps CESTITKE NA POBEDI, iako je za zelenim stolom :)

Black Hawk

O GOSPODE PA ZAR SU U EVROPI TOLIKO GLUP NAROD? :yikes: :yikes: :yikes: :yikes:
AKO UDJE SRBIJA U EU ONI CE DOZIVJETI PROCVAT.HAHAHAHAHAHHA!!!!!!!
SVAKA CAST MOMCI!

kordoba

Rekoh Vam ja na pocetku, jos dok se raspravljalo ko treba a ko ne treba da ide, da su nasi momci sampioni !!!!  :hooray:
Pitanje je samo koliko daleko su drugi otisli u varanju...
Gledam Milanov (Mykelov) rezultat ili Dusanov, i pitanje je kakavo bi pravo stanje bilo da je sve kako treba...

Cestitke svim igracima i kapitenu !
:handshake:

Samo hrabro! Sad ce ovi sledeci da se ukake pred duel sa nasim momcima... :down
A proci ce  :vava

Ajd, pa javljajte odmah rezultate

IronC

Evo svi znaju za junacku belgijsku vojsku,
Ovo nema veze sa aktereom , politikom vec sa cinjenicama ! :
http://www.youtube.com/watch?v=0xNkMJ6wn6Y

domohomo

kako je Iron reko: putuj igumane!!! :yikes:

thosl

$tring

Zver

Evo dokazni materijal za jos jednog junackog belgijskog vojnika sto je igrao war protiv nase reprezentacije.

Lik je takodje uzeo ss-ove, xfire ih automatski postavio na njegov profil, sada su vec skinute, ali kasno.

ZNACI NISMO IMALI SANSE, pitanje je da li je jos neko od njih cheatovao.

NAJISKRENIJE CESTITKE MOJIM VOJNICIMA ZA ONO MALO ZASTAVA STO SMO DONELI PORED CHEATERA  :flag_of_truce

thosl

taj dokaz smo videli jos February 05, 2010, 12:22:58 AM (Al_Capone) .pretrazi malo forum pre neko sto postujes :omg:

Zver

Pre nego sto pocnes postavljati smajlije tipa  :omg:, pogledaj malo bolje doticne ssove (hint) pogledaj o kome se igracu radi na caponeovim ssovima i kakva je razlika izmedju ovih ssova sto sam ja postavio.

(Citaj) nije isti igrac u pitanju

darkbgd

u boooooooj krenite junaci.... SRECNO

spdR

thosl

ma to je fake.vidis da se navodni ss-ovi od ova dva igraca razlikuju samo po tome ko ih je uzeo i imenima demoa.to nije moguce.

IronC

Ama covece kad se war zavrsi svima je isti screen ? :snap
Ili nije?  :o

Spartanac

Quote from: thosl on February 10, 2010, 07:56:31 PM
ma to je fake.vidis da se navodni ss-ovi od ova dva igraca razlikuju samo po tome ko ih je uzeo i imenima demoa.to nije moguce.
Koje droge ti koristis? :smoke:
Ako mislis na zverkov post, i da su slike u njegovom postu ustvari ove stare slike (samo da je preko PSa prepravljeno ko ih je uzeo), zajebo si se....
1. pogledaj pingove sa prvog i drugog SS-a
2. Znas i sam da se na kraju mapa zavrsava svima isto (svi gledaju sa iste lokacije na istu tacku...)
Jedino ako nisu sve fakeovali da bi sebe zajebali.... :stoner:

Nemoj vise napamet da pricas molim te... pogadjaju me ovakvi postovi. :smartass

spdR

izgleda da treba primeniti ono "vatrom se na vatru ide" :D
inace protiv ovakvih nemamo sanse ^^
ali BOLJI JE POSTEN PORAZ, NEGO SRAMNA POBEDA :D

Zver

Naravno da je svima isti screen kada se zavrsi partija, a i da je u pitanju fotomanipulacija, veruj mi, ja bih znao jer mi je to posao.

A da ne pricamo da je 40ceans ss rezolucije 1920 x 1200 sto mu da aspect ratio 16 : 10.

Dok je kod Elite rezolucija 1280 x 768 sto mu daje neki 5 : 3 aspect ratio.

kordoba

Quote from: Zver on February 10, 2010, 08:47:16 PM
Naravno da je svima isti screen kada se zavrsi partija, a i da je u pitanju fotomanipulacija, veruj mi, ja bih znao jer mi je to posao.

A da ne pricamo da je 40ceans ss rezolucije 1920 x 1200 sto mu da aspect ratio 16 : 10.

Dok je kod Elite rezolucija 1280 x 768 sto mu daje neki 5 : 3 aspect ratio.

Ah... prosto jedva cekam da Rambo procita ovo tvoje strucno objasnjenje, on ce se najbolje izraziti u ime nas koji se vise razumeju u proizvodnju sira u Svajcarskoj nego u ovo o cemu pricas...
Al` verujemo ti sve  :innocent
Cekam da istekne 24 sata, da ti dodam jos jedan plusic na karmi, kazu ne mogu vise  :cray

lang

SRBIJA VS BELGIJA  :whip3:  bravo momciiiiiiiiiiiiiiii :king:

thosl

:facepalm:Spartanac,pa nije valjda dotle doslo da je zveru potreban maloletni advokat?po prizemnom recniku bi se dalo reci da si tinejdzer.ako se necije misljenje ne poklapa sa misljenjem prethodnika,ne znaci da da ga treba vredjati.svi smo mi ljudi pa mozemo da pogresimo.
jel moze oceanovom ss-u da se promeni velicina i taj 16:10 nekim programom?

Zver

Naravno da moze da se promeni i rezolucija i aspect, ali ono osencenje sa imena da bi se promenilo potrebno je dosta znanja i dosta vremena, a ne vidim kako je to vredno truda. Takodje, slike su automatski uploadovane na xfire stranicu elite igraca, sto dovodi do zakljucka da je ssove uzeo iz xf-a.

Takodje niko ne moze da uploaduje slike na MOJ xf profil, a ovi ssovi su skinuti sa profila doticnog igraca.

thosl

HVALA.znaci zato je potrebno imati stream na serveru,kad posaljes ss sa cheatom da postoji jos neki dokaz,posto se u  digitalnoj eri slike lako namestaju.

Zver

Recimo da je tako, ali svaka manipulacija u fotoshopu ostavlja trag, koji iskusno oko moze da primeti.

PICAj3La

ne moras ni da gledas pod lupom i trazim zajeb u ps tehnici, jer sam software koji koristis za bilo kakvo editovanje fotke (npr PS), ostavlja svoj sgnature unutar file.. :>

Zver

To se moze ukloniti lakse nego greska pri editovanju

Spartanac

Quote from: thosl on February 11, 2010, 01:08:31 PM
:facepalm:Spartanac,pa nije valjda dotle doslo da je zveru potreban maloletni advokat?po prizemnom recniku bi se dalo reci da si tinejdzer.ako se necije misljenje ne poklapa sa misljenjem prethodnika,ne znaci da da ga treba vredjati.svi smo mi ljudi pa mozemo da pogresimo.
jel moze oceanovom ss-u da se promeni velicina i taj 16:10 nekim programom?
Maloletni?
Ma blago meni, kad vidim tebe ja se tesim. :smartass