News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Omg kako smara el-mecili na GARAGE!

Started by 93deki, January 10, 2010, 05:39:57 AM

Previous topic - Next topic

93deki

Omg kako smara el-mecili na GARAGE!Dosadna,velika,puno campera i jako je bzv.
Samo kampaju :icon_dick: :icon_dick: moj predlog da se stavi neka nova mapa?

CePkaX.

Pa nemoj da igras na tako low serveru,vec igraj na main-u ili xxxxxxxxxxi!!! :ok2

ADMIN: Zabranjeno je reklamirati druge PUB servere

// bitange // Wulle

Hitman

ja se slaоem. jednako tako, je glupa i berisovka.. string mi je inace reko da ce ju makniti, ali ocito nije..

lang

A po cemu je Garage low server ????Znas nesto sto mi sa low servera ne znamo??Ako je tako podeli to sa nama da i mi nesto naucimo,pro!!
:tongue2  :king:

darkbgd

eto sad se lang iznervirao a to nije dobro. Igramo garage jer tamo imamo neku ekipu koja je svako vece tu. Verovatno bi to bilo i da igramo main ali trenutno smo na garage. Samo treba neko od bitangi da malo cesce posecuje garage i da izbacuje koje kakve kretene i bice ok

AlekSerbia

Quote from: darkbgd on March 30, 2010, 05:11:03 PM
eto sad se lang iznervirao a to nije dobro. Igramo garage jer tamo imamo neku ekipu koja je svako vece tu. Verovatno bi to bilo i da igramo main ali trenutno smo na garage. Samo treba neko od bitangi da malo cesce posecuje garage i da izbacuje koje kakve kretene i bice ok
darkbgd o cemu ti ovo pises jbt ...  :facepalm:

GuRuGeoRge

Mene ne smara,šta više skroz je OK mapa, jeste da je zovem El_Š tekili, ali moоe se lepo igrati šunjati se po mapi i kokati šterkare u tome je čar.. :P

k1t k4t

Quote from: Hitman on January 28, 2010, 12:09:08 PM
ja se slaоem. jednako tako, je glupa i berisovka.. string mi je inace reko da ce ju makniti, ali ocito nije..
borisovka je extra mapa  :super

_'BlackPanther'_

ludi livnicar

I ja mislim da treba izbaciti el stekili. Mapa je grozna raj za kampere. Ima mapa koje bi mogle da se ubace umesto nje i koje bi bile svima zanimljive. Borisovska je dobra samo ako si rus ako si nemac  :icon_bad: si jeza u ledja