News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Zbog ovakvih veliki broj ne igra vise

Started by Stefan, March 16, 2008, 08:08:27 PM

Previous topic - Next topic

Stefan

Znaci ovakvim likovima treba zabraniti da igraju! ukoliko se nesto ne promeni i izvini mi se nije problem ni meni da se spustim na taj nivo i da vredjam, ali mislim da to nije resenje!
Na vama je bitange da odlucite sta je bolje za server i za sve koji su na tom serveru!

>:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(

[WC]=CyClops=

Ma pusti ih nek laju. PA što sve meni govore, kad bi lupao SS-ove zbog toga ne bi imao više hard diska nakon 2 večeri  :o

Na to gledaj kao na kompliment, znaš koliko ih dererš ako misle da si čiter (prepostavka je da nisi).

Stefan

Quote from: [WC]=CyClops= on March 16, 2008, 08:28:50 PM
Ma pusti ih nek laju. PA što sve meni govore, kad bi lupao SS-ove zbog toga ne bi imao više hard diska nakon 2 večeri  :o

Na to gledaj kao na kompliment, znaš koliko ih dererš ako misle da si čiter (prepostavka je da nisi).
ma naravno da nisam! Ne smeta meni to sto mi kazu da sam citer nego zato sto odmah psuju i pokusavaju da te uvrede sto nije cilj igre, a ako je neko citer a pb ga ne izbaci svaka mu cast!
Ne vidim razalog za ovakve reci i ovakve gluposti!

clumsy

ja sam chter! psssssst.... nikom ni reci  :wink:

ima pro chitova koje pb ne provaljuje jer se placaju... bla,bla,bla.... svi smo vec culi tonu trabunjanja na temu chitera i chitova  :||

lik ce biti upozoren ili mozda bez upozorenja banovan. :)

zato stefane, nema cimke. opusteno. sta god ja sam vecinom online ili nekoj drugoj bitangi javi i bice reseno.

cheers  :ziveli

Stefan

Quote from: clumsy on March 16, 2008, 11:16:14 PM
ja sam chter! psssssst.... nikom ni reci  :wink:

ima pro chitova koje pb ne provaljuje jer se placaju... bla,bla,bla.... svi smo vec culi tonu trabunjanja na temu chitera i chitova  :||

lik ce biti upozoren ili mozda bez upozorenja banovan. :)

zato stefane, nema cimke. opusteno. sta god ja sam vecinom online ili nekoj drugoj bitangi javi i bice reseno.

cheers  :ziveli
Znam ja da si ti citer!   :) :) :) :) Sapnuo mi je tvoj garand!
Ma znam sve to ali necu da trpim da me neko vredja bez razloga! takve treba  :aug

KIKI

sreca nemas neki cheat da izbegnes kundak u dupe  ;D

El Muerte

Quote from: KIKI on March 17, 2008, 12:49:42 AM
sreca nemas neki cheat da izbegnes kundak u dupe  ;D
Na zalost i taj je nabavio.........nekoliko puta zamahnem a ovaj ostane ziv ili cak oshamucen.
No......jedan valjani po sred rupe i reshili smo stvar :D

potpredsednik Rambo

Juniore ne gubi zivce!
Ako ga ne stignu banovati samo javni kad ga sretnes pa cemo citasvu igru da provedemo trayeci samo njega. A ja cu se truditi da budem u njegovom timu pa ga pratim i javljam gdje je.
Sjeti se sta bi nas Vrhovni vodja rekao u ovakvoj situaciji!

Stefan

Quote from: potpredsednik Rambo on March 17, 2008, 10:51:48 AM
Juniore ne gubi zivce!
Ako ga ne stignu banovati samo javni kad ga sretnes pa cemo citasvu igru da provedemo trayeci samo njega. A ja cu se truditi da budem u njegovom timu pa ga pratim i javljam gdje je.
Te njegove reci su me i odrzale!

djordjos

Ljudi upropastili ste mi Stefana!!! Ne uchi vishe u shkoli, dobija jedinice i to sve zbog COD-a...ja sam se izuko na vreme:) Koliko je sati proveo igrajuci, trebalo bi neshto da nauchi pa da ga bar neko naziva cheaterom(red je)! Ovo malo psovanja nije nishta chudno mada ovog backa treba banovati, a ti potresheni nemoj da plachesh plz. Morash da predjesh preko toga zbog budaletina, ako sam vec ja isapo iz igre ne morash i ti. Tako da, samo napred i pokazi ljudima shta sam te  nauchio!!!

P.S. Suta dolazim po tebe u 7:30 pa idemo u shkolu, tj. na fiziku ;D ;D ;D ;D

Podpredsednik

Quote from: potpredsednik Rambo on March 17, 2008, 10:51:48 AM
Juniore ne gubi zivce!
Zna Stefan veoma dobro sta ja mislim, ali cu ponoviti da i ostale BUDALETINE vide!
Nemoj se nervirati, nase najvece oruzje je sto raznim metodama vracamo ljudima osmeh na lice, na bojnom polju smo neprikosnoveni i naravno da se desava da neprijatelju ponekad puknu zivci zbog toga, zato uvek gledaj i u toj situaciji da se neprijatelju sto pre zabele zubi, onda ces znati da si uradio pravu stvar za sebe, svoje BUDALETINE i ostale prijatelje na serveru kojih je sve vise iz dana u dan!!!
:D :D :D :D!