News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

cd-key problem

Started by cod.Gaming_Quicker, January 06, 2010, 12:15:17 AM

Previous topic - Next topic

cod.Gaming_Quicker

Moja ekipa i ja igramo iz igraone i pre nedelju dana su nam sitigli originali.Danas smo imali,odnosno moj komp gde igram,izbacio me sa war servera.Nisam bas uspeo da zapamtim,ali mislim da je pisalo "cd-key is banned from ggc-stream on 1337 minute,admin decision".Nismo mogli da igramo war ali sam mogao da udjem na sledeci server na kojem smo igrali war.Posle mi je drugra rekao da mu se  i njemu isto to desavalo ali na public serverima.Ovi moji su rekli kao da su cd-key korisceni.Mi smo cd-key uzeli od xtreamhostinga,koji sponozorise impossible clan i ostale klanove,pa da li vi mislite da su nam poturili koriscen cd-key ili to samo neka greska.Nadam se da ce te mi pomoci.

STEK

verovatno da su korisceni...posto vas je izbacilo na strimanom serveru...jbg!

cod.Gaming_Quicker

Moze li se nekako proveriti koji su serveri stream-ovani?Posto sam posle toga igrao na esuba,h2k,digintas public serverima a ti su serveri sigurno sa stream-om,ili ne.

spdR

daj guid ili proveri na game-violationsu da li su banovani. verovatno jesu, cim te to izbacivalo - sto znaci da server radi sa gv skriptom. zajebali su vas :/

cod.Gaming_Quicker

Quote from: spdR on January 06, 2010, 10:05:04 AM
daj guid ili proveri na game-violationsu da li su banovani. verovatno jesu, cim te to izbacivalo - sto znaci da server radi sa gv skriptom. zajebali su vas :/

Proverio sam guid na GV i pise clear.Ima li kakve veze da se pb ili gv nesto prevario?

spdR

ne znam onda. stavi guid da proverimo i na ostalim cheat organizacijama (zadnjih 8 slova guida je dovoljno).

thosl

daj guid,pa da vidimo na eye dentalu dal ih neko koristi.
za ggc ban vidi ovde http://www.ggc-stream.com/index.php?area=guid_search

cod.Gaming_Quicker

Proverio sam na svim ostalim cheat organizacijama i dobili smo,moglo bi se reci,novi-stari problem.Kad moj cd-key radi ne radi cd-key od kolege(a svi su provereni i sve je ok) pa sve tako.Da li neko zna da li je to neki bug ili sta vec?Da li se vama to nekad desavalo?Pricao sam sa nekim likom u vezi toga kaze da ti cd-key ostane u nekom "cashu".Ko zna nek mi kaze pls.

thosl

daj  guidove pa da vidimo,mozda ih jos neko koristi pored vas

cod.Gaming_Quicker

thosl

kao da nikad nije koristen.proveri jel to taj

cod.Gaming_Quicker

dobar je taj,ajde proveri i ovaj d2696f9d,da li je moguce prvih 5 cifara budu ista?!!

thosl

ovaj cd-key i drugi koriste,najvise rus Berkut.on ga je i prvi koristio.

na gameviolation nije banovan,al jeste na ggc i pbbans.zato na nekim serverima mozes da igras,na nekim ne.ako nije IN USE

http://www.ggc-stream.com/index.php?area=guid_search&guid=d2696f9d&action=do_search&do=guid_search
http://www.pbbans.com/mbi-viewban-vb146541.html

cod.Gaming_Quicker

Sad sam ja njima poslao mail i kaze sad ce da vide od dobavljaca,sta mislis hoce li mi dati novi cd-key?!

thosl

cod.Gaming_Quicker

Ima li kakve sanse da mi skinu ban kad bi ovima iz ggc stream objasnio sta se desilo?

thosl