News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Problem sve mi crno

Started by luka, December 30, 2009, 04:39:48 PM

Previous topic - Next topic

luka

POzzzz svima :). Imam jedan problem sa cod2.Instalirao sam cod2 (nije original) i reko ae da igram mp na srpskim serverima.Udje sve lepo skinuo sam 1.3 verziju i pocne ucitavanje.Izaberem tim i sve lepo kad ono sve crno.vidim samo chat radar i municiju a sve ostalo crno.Neki kazu da je do directX-a al kako da namestim da mi sve lepo radi!!!! pls help tnx unapred :)

luka

http://imagehost.dragons-designs.com/img/1262184139.jpg evo kako je.Ponekad bude i sve belo znaci LOL!!                                                               p.s Imam WIN7 ako to nesto znaci i dobar mi je komp igram cod6 i 4 tako da nije do konfiguracije ...               

Darkman Ki-Ninja

Probaj stavi manju rezoluciju.

luka

nista od toga probao sam ali nista.ako neko zna neko drugo resenje pls help me...

Lider

Pokusaj upaliti monitor! :icon_lol:
No hard feelings  :wink:

luka

sry glup sam za kompve al kako to?:D

Darkman Ki-Ninja

haha pa zar ne vidis da te zeza ? :||

Zver

Pa ljudi, nema to veze sa rezolucijom, po meni imaš problem sa 3d contentom, proveri da li radi neka druga 3d igrica, u slucaju da ne radi, preinstaliraj drivere za grafičku i directx (to je uvek prvi korak.)

luka

da naravno da radi....igram cod4 6 bad company left4dead sve zive igrice...al BASH kad mi se igra neka starija sa starim puskama nece....ae ako neko zna sta JE**NO da raidm ek mi kaze pls..

luka

btw ja kad sam reinstall win7 nikakve drajvere nisam instalirao..gde mogu da ih nadjem??

Coyot

Za ovaj post  :suicide

A Drivere mozes naci na www.asus.com

Samo moras znati koji grafu imas i koju maticnu plocu imas   :wink2

Zver

zavisi od graficke kartice. ako je ati na www.ati.com, ako je nvidia onda na www.nvidia.com :)

Jacⱪ Sparroⱳ™

Probaj staviti na direct x7 ili drugi neki. Tako je i meni bilo kada sam uzeo nov komp ali sve mi je bilo belo dok nisam to promenio.
:mahanje :mahanje

luka

koji ti sad DX imas? ja imam 9.0c

Jacⱪ Sparroⱳ™

Samo odes u multiplayer ikonu. Onda odes u opcije/graphic i imas tamo da namestis auto, directx7 ili directx9. Ja sam stavio directx7.

luka

:flag_of_truce :flag_of_truce :flag_of_truce :flag_of_truce :flag_of_truce :flag_of_truce :flag_of_truce :flag_of_truce :ziveli :ziveli :ziveli :ziveli :ziveli SVAKA TI DALE SPOMENIK TI PRAVIM SUTRA AAAAALLLEEEEEEEEEEEE OVI TU NESTO DRAJVERI A SAMO 2 PUTA KLINKES I GOTOVO TNX BRO PUNO  :mahanje :mahanje :mahanje :mahanje :mahanje :hat :hat :hat

Jacⱪ Sparroⱳ™

Jacⱪ Sparroⱳ™

Pa nisu samo bitange pametne  ;D ;D
Komso (zver) moracu te tome nauciti  :rofl :rofl