News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Da li ukinuti Tripoli2?

Started by $tring, March 12, 2008, 12:26:32 PM

Previous topic - Next topic

Da li ukinuti Tripoli2?

Da
17 (43.6%)
Ne
22 (56.4%)

Total Members Voted: 31

$tring

mean

Nisam odusevljen sa njom,ja bi je menjao ::)

Labello

KIKI

mapa je da izvinete govno znaci tako glupa mapa
ukloni  :ziveli

[WC]=CyClops=

Neke mape treba znati igrati timski više nego neke druge, ova je takva, super je kad tim ne trči okolo ko obezglavljene kokoše nego smisleno i zajedno napadaju...

Na оalost štekarama to ne paše jer nemaju previše dobrih šteki, tripoli je mapa gdje se puno gine, i to više ako se tim ne giba, mnogi to ne kuоe pa plaču kad ih se razvali.

Također je jedna od mapa gdje njubovi jednostavno moraju uvijek ići u tunel, gdje vidi vraga, ginu ko prije spomenute kokoše. E sad ako vam je tim sastavljen od takvih, you're fucked  :dummy, a ako nije, onda je mapa super  :rnr

Citadel of Pain

meni je mapa ok...malo je glupa pozicija nemacke zastave. To je moja jedina zamerka.

X_ice_X

ne mici tripoli, to je prava timska mapa, i nema mjesta za štekare na toj mapi što pozdravljam!!! ;D  ;D

Rawentk

ma skidaj,napravi rotaciju,svaki tjedan nova mapa,pa da se glasanjem odluci koja je bolja.

domohomo

ne znam meni je mapa bljak, jer ja ko budala trcim po zastavu kao britanac da bi me neki nitro 4 puta zaredom ubijao sa istog mjesta a moji lunjaju ko mravi za vrijeme poplave jer neznaju mapu...... :para

[WC]=CyClops=

Dakle mapa ti je bljak jer si poginuo 4 puta za redom od tipa sa istog mjesta? Oprosti, ali nema to veze s mapom, tu ide ona:

Fool me once, shame on you! Fool me twice, shame on me! Fool me three times and I get what I deserve!

Sreća tvoja da ne idu do četiri, vjerojatno bi pisalo da pojedeš granatu sam da ne bude petog :)

Probaj malo korisiti granate, dim, napad u grupi umjesto solo...

//LoneWolfs//kamiX

Skoro sam vec otvorio novi topic da pitam ljude sto se dogodilo sa Tripoli2 mapom... kada ono ... ovdje se glasuje..
Vidim da ste ju maknuli sto mi je jako zao!
MAPA je CARSKA i prava timska!
A vi recite sto zelite sam Cyc je sve rekao ...
Uvijek ce biti idijota zbog kojih ces gubiti spawn i koji ce ici tunelom na toj mapi ... Pa se zbog toga ljudima mapa ne svidja

Ne svidja se niti meni na tobruku kada idijot krene tunelom i ne igra timski pa nam sjebe spawn ...
Micemo li zato i Tobruk onda? Budite ozbiljni vratite tripoli nazad!

BloX

ja sam ZA natnarak da se vrati :rock3 :rock3 :rock3 ako se još ko sjeca te mape

gad

X_ice_X

tripoli nazad u rotaciju...  :rnr :rnr :rnr :rnr :rnr :rnr :rnr :ziveli :ziveli :ziveli :ziveli :ziveli

$ub3eroU aka Fallen AngeL

NE UKIDAJ STRING!!!!! Mapa je extra.... Nema kampovanja i onoh smradova sto leze i spavaju...... :icon_bad:

//LoneWolfs//kamiX

String ajd molim testavi tu mapu 1 tjedan pokusno na MAIN - Ako ce se ljudi zalit mici ju ... ako ne ... OSTAVI ... MAPA JE EXTRA

BaNaNaMaN

SOLID

Tripoli!!! Tripoli!!! Tripoli!!! Tripoli!!! Tripoli!!! Tripoli!!! Tripoli!!! Tripoli!!! Tripoli!!! Tripoli!!! Tripoli!!! Tripoli!!! Tripoli!!! Tripoli!!! Tripoli!!! Tripoli!!! Tripoli!!! Tripoli!!! Tripoli!!! Tripoli!!! Tripoli!!! Tripoli!!! Tripoli!!! Tripoli!!! Tripoli!!! Tripoli!!! Tripoli!!! Tripoli!!! Tripoli!!! Tripoli!!! Tripoli!!! Tripoli!!! Tripoli!!! Tripoli!!! Tripoli!!! Tripoli!!! Tripoli!!! Tripoli!!! Tripoli!!! Tripoli!!! Tripoli!!! Tripoli!!! Tripoli!!! Tripoli!!! Tripoli!!! Tripoli!!! Tripoli!!! Tripoli!!! Tripoli!!! Tripoli!!! Tripoli!!! Tripoli!!! Tripoli!!! Tripoli!!! Tripoli!!! Tripoli!!! Tripoli!!! Tripoli!!! Tripoli!!! Tripoli!!! Tripoli!!! Tripoli!!! Tripoli!!! Tripoli!!! Tripoli!!! Tripoli!!! Tripoli!!! Tripoli!!! Tripoli!!! Tripoli!!! Tripoli!!! Tripoli!!! Tripoli!!! Tripoli!!! Tripoli!!! Tripoli!!! Tripoli!!! Tripoli!!! Tripoli!!! Tripoli!!! Tripoli!!! Tripoli!!! Tripoli!!! Tripoli!!! Tripoli!!! Tripoli!!! Tripoli!!! Tripoli!!! Tripoli!!! Tripoli!!! Tripoli!!! Tripoli!!! Tripoli!!! Tripoli!!! Tripoli!!! Tripoli!!! Tripoli!!! Tripoli!!! Tripoli!!! Tripoli!!! Tripoli!!! Tripoli!!! Tripoli!!! Tripoli!!! Tripoli!!! Tripoli!!! Tripoli!!! Tripoli!!! Tripoli!!! Tripoli!!! Tripoli!!! Tripoli!!! Tripoli!!! Tripoli!!! Tripoli!!! Tripoli!!! Tripoli!!! Tripoli!!! Tripoli!!! Tripoli!!! Tripoli!!! Tripoli!!! Tripoli!!! Tripoli!!! Tripoli!!! Tripoli!!! Tripoli!!! Tripoli!!! Tripoli!!! Tripoli!!! Tripoli!!! Tripoli!!! Tripoli!!! Tripoli!!! Tripoli!!! Tripoli!!! Tripoli!!! Tripoli!!! Tripoli!!! Tripoli!!! Tripoli!!! Tripoli!!! Tripoli!!! Tripoli!!! Tripoli!!! Tripoli!!! Tripoli!!! Tripoli!!! Tripoli!!! Tripoli!!!
:wah

zlenzlla

Tripoli je meni glupa mapa. Ja sam za ukidanje!  :rnr :rnr :rnr :rnr :rnr :rnr

m.shadows

ja sm danas prvi put igrao, mapa je extra. e string jako je star topic a zasto ste je ukinuli nigde sad ne ide???????ponavljam
<M><A><P><A> <J><E> <E><X><S><T><R><A>
VRATI JE! :icon_exclaim: :icon_exclaim: :icon_exclaim: :icon_exclaim: :icon_exclaim: :icon_exclaim:

SOLID

OMFG dajte tripoli na MAIN serveru... malo za promenu......  secam e jos od pre par godina da se mapa igrala samo tako, bilo bi lepo vratiti je.    :)

Darkman Ki-Ninja

Quote from: SOLID on May 14, 2010, 10:04:47 PM
OMFG dajte tripoli na MAIN serveru... malo za promenu......  secam e jos od pre par godina da se mapa igrala samo tako, bilo bi lepo vratiti je.    :)
OOOOOOOOOOOOOOOOOO DAAAA :)  :yes Samo teško će to biti... :no

STEK

Quote from: SOLID on May 14, 2010, 10:04:47 PM
de ti i MAIN..da nije  :love...nebi ni uso na MAIN!!!! :whip3:

$tring

Hah... :) Pa ok... ja bi vratio Tripoli, Eindhoven i Harbor. Ne moraju cesto ici u map rotate, ali neka ih bude.... Lepe su to mape, ako nista drugo bar za promenu... Mozda ubaciti jos neku novu. Treba prvo testirati.

Darkman Ki-Ninja

Quote from: string on May 18, 2010, 12:27:50 AM
Hah... :) Pa ok... ja bi vratio Tripoli, Eindhoven i Harbor. Ne moraju cesto ici u map rotate, ali neka ih bude.... Lepe su to mape, ako nista drugo bar za promenu... Mozda ubaciti jos neku novu. Treba prvo testirati.
Harbor  :no Ne volim je  :no Bolje toujane-Night,ili tako nešto,Burg.Bull?