News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Da li ukinuti Powcamp?

Started by $tring, March 12, 2008, 12:26:07 PM

Previous topic - Next topic

Da li?

Da
24 (54.5%)
Ne
20 (45.5%)

Total Members Voted: 36

$tring

mean

Mapa nije losa ali svi je igraju karabinima,a meni oci ispadaju dok vidim nekog na mom monitoru........menjaj,ionako je nikada ne izglasaju(npr. na garage) :wink:

Labello

po mom misljenju, ja je ne bi dirao....
staza je ok, i nikad me ne smori, a i ostali je vole, bar sam tako zakljucio.... :wah :wah :wah

Zver

Ja ne znam sa kim si ti ovu mapu igrao, po meni je dobra za krljacinu  :camper :aug :awm TDM ili DM ali za ctf nije nikakva.

Darko

Raj za stekare sa karabinima.

BloX

dorra je staza......po meni se trba ukinuti beltot...nikad nije izglasana, a na mainu svi štrajkaju kad je na redu. Mislim da bi se mnogi sloоili samnom kad bi reko da je staza ČISTO SRANJE :||

[WC]=CyClops=

Potpuno se slaоem, beltot odbijam igrati, a vidio sam da nisam jedini   8|

Citadel of Pain

;D istina je..vecina igraca mrzi beltot (a.k.a. kulica) a posebno je nas admin mrzi..
tako da smo prestali da je igramo i nedeljom u lanu..meni nije tako losa..
valjda zato sto sa garandom moze lepo da se igra..mislim da je problem u igracima na nasem
serveru koji se stekaju vise nego bilo gde drugde gde sam igrao...tako da je sada i Caen postao
isti smor kao i kulica...od 18 ljudi na serveru, 10 uzme karabin i ajmo stekenzi...igra se 0:0 barem 10 min.
onda krenem da serem pocetnicima da se malo krecu i da se manu prozora pa onda skapiram da i statisticki
najbolji igraci na serveru cuce okolo sa karabinima...e tu se skenjam, pa disconnect...pa odem na neki drugi server...

UKINUTI STATISTIKE!!!

clumsy

ma uzasni su. bas se secam kada smo igrali zajedno tada caen. ustekali su se kao neki nocni misevi i ne smeju da izadju iz mracnih uglova. mrzim ih.  :-[

ali nikada ih necu  razumeti zasto ali ZASTO se toliko stekaju?!

$tring ukini statistike ili ako neko bude duze na jednom mestu od 30 sec da ga pb kika sa servera. vise ne znam sta da kazem. ima tu dosta pacijenata koji kukaju na stekanje, a sami su vrhunski stekeri. meni je najveca draz da stalno srljam napred i da se nadjem sa nekim lice u lice. jebe mi se za stats. pogledam nekada koji sam i to je to

ne znam kada ce ljudi shvatiti da je ovo sto kaze Citadel FUN server. svaka mapa moze biti dobra, ali kada se nadju par likova koji se stekaju i ond uniste celu igru. ne znam, ali ja sam primetio to. svi se automatski stekaaju da ne bi mozda bili u minusu i pali za koje mesto na stats.  8|

Zver

UKINI STATISTIKE ZA MAIN I GARAZ

NA PAMU IH ostavi i na warovima ih ukljucuj,

ja sam davno napisao da statistike jako negativno uticu na igru.

Kod nas na serveru postoji posebna vrsta ljudi, a podvrsta vrste stekara, zove se STEKERUS STATISTIKUS

mean

Quote from: Citadel of Pain on March 19, 2008, 05:39:43 PM
;D istina je..vecina igraca mrzi beltot (a.k.a. kulica) a posebno je nas admin mrzi..

Belot a.k.a "farmica",ne znam za vas ali ja i muerte je oooooobavezno igramo na serveru (naravno kada sam na $tringovom kompu)cak nam je jedna od boljih mapa,e sad sve zavisi kakva se ekipa skupi.
Vecinom su u pitanju stekarijus kampusi,u tom slucaju postajemo nemilosrdni zveketari i lovimo plen.
Kada sam kod kuce preskacem je zbog tehnichih problema,citaj "djubre od monitora i kanta od kompa",pa ne vidim stekarijus kampuse.

@zver

nije stekarus statistikus nego  "STATISTIKUS NUMERIKUS"......vise o tome u sledecem nasavku "opstanka" u nacionalnom COD parku  :ziveli

Chupa

NEEEEEEEEEEEE nikako je ukinuti to je najjjjjbolllja tabla,samo ima puno stekara........ i AKo Bi mogli da PustitTe WishE igraCHa na sErwerE.....!!!! :-[ :-[ :rnr

wOo3cA

uklonite pow.    :camper :camper :camper :camper to je raj za Sasu i ostale clanove kamp ganga

MilosV

eX1T

Quote from: MilosV on April 14, 2008, 06:02:47 PM
To je najgora mapa.

UKIDAJTE ONU MAPU....................SMARA................BEZE LJUDI SA SERVERA............. :( :( :(

frane

po meni mapa je sranje ima puno boljih mapa od ove vi radite kako ocete i sta ocete ali ja je radiej nebih igra...  by MuP GAMING FeRnando :||

zlenzlla

Quote from: string on March 12, 2008, 12:26:07 PM
Da li? Jel dosadna mapa?

Zasto ukinuti pow?! Ja je ne bih ukidao. Ima mnogo igraca koji vole stekanje, a Pow je raj za stek. Kako vam ne dossadi igrati par mapa stalno.  :rnr :rnr :rnr :rnr :rnr :rnr

kazanova

Quote from: clumsy on March 19, 2008, 06:03:12 PM
ma uzasni su. bas se secam kada smo igrali zajedno tada caen. ustekali su se kao neki nocni misevi i ne smeju da izadju iz mracnih uglova. mrzim ih.  :-[

ali nikada ih necu  razumeti zasto ali ZASTO se toliko stekaju?!

$tring ukini statistike ili ako neko bude duze na jednom mestu od 30 sec da ga pb kika sa servera. vise ne znam sta da kazem. ima tu dosta pacijenata koji kukaju na stekanje, a sami su vrhunski stekeri. meni je najveca draz da stalno srljam napred i da se nadjem sa nekim lice u lice. jebe mi se za stats. pogledam nekada koji sam i to je to

ne znam kada ce ljudi shvatiti da je ovo sto kaze Citadel FUN server. svaka mapa moze biti dobra, ali kada se nadju par likova koji se stekaju i ond uniste celu igru. ne znam, ali ja sam primetio to. svi se automatski stekaaju da ne bi mozda bili u minusu i pali za koje mesto na stats.  8|
i ja sam za! bravo trba ukinuti te statistike mislim da bi se igralo vise timski nebi toliko igrali za jebeni skor!

gad

Ma ostavi ti Toujane,Matmatu,Tobruk,Wallendar,St.Mere Eng,Tripoli2 i ubaci jos koju novu a ove sve brate mili zakopaj da se vise ne mogu pronaci.

El Muerte

Dok god me mish i komp sluzi.....ova mapa je pod obaveznom na serveru  :doc