News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Nacionalni park COD

Started by Darko, March 11, 2008, 04:49:21 PM

Previous topic - Next topic

Darko

Inspirisan knjigom Dragoljuba Ljubicica Micka "Nacionalni park Srbija” resih da opisem neke vrste koje zive u ovom nasem stanistu ili Nacionalnom parku COD.

Za pocetak to ce biti najcesce pominjana vrsta poznata nam kao "STEKARA”.

Latinski naziv ove vrste glasi STEKARIUS CAMPUS, ali je medju ostalim vrstama poznat kao STEKARA, KAMPER i po jos nekoliko pogrdnih naziva koje mi pristojnost i lepo vaspitanje ne dozvoljava da navedem, pa cu ovu vrstu u daljem opisu nazivati samo stekara.

Stekaru obicno mozemo naci na rubovima parkova, obicno na mestima gde im niko ne moze prici sa ledja, u uskim prolazima ili zavucenu u zbunje ili pak na vrhu pojedinog objekta gde je redak slucaj da se stekara moze videti u stojecem ili cucecem polozaju. Svoj plen lovi tako sto je u stanju da lezi i po vise sati cekajuci svoj plen da naidje i nikada se nece odvaziti da krene u potragu za plenom. Trudice se da koristi oruzje sa kojim ce biti u stanju da ubije plen sto brze tako da cesto ni plen nije svestan sta ga je snaslo. Retko se moze naci dva ili vise primeraka na jednom mestu ali ako do toga i dodje tada svako lovi u svom pravcu cuvajuci jedan drugoga i tada se osecaju jos superiornije.

To je inace vrsta koja ima jako visoko misljenje o sebi i sto je najgore sebe ne prepoznaje kao pripadnika vrste stekara vec misli da je intelektom ali i po svim drugim osobinama iznad ostalih vrsta. Ukoliko se desi da neko Stekaru prozove da se steka ili kampuje, Stekara ce se tada ostro usprotiviti, cesto koristeci pogrdne reci ili imenujuci drugog pripadnika te vrste kako bi skrenuo paznju sa sebe i cak napraviti nekoliko krugova po parku trudeci se da bude ubijen na sto vecoj cistini kako bi ostali pomislili da su ga pogresno procenili, ali se ubrzo vraca u svoje prirodno staniste i nastavlja sa lovom na vec opisani nacin.

Pod vrsta stekare je  STEKARIUS FLAGUS ili poznat ostalim vrstama kao Zastavicar, retki primerci koji pronadjeni u skorijim istrazivanjima parka, koji se pojavljuju iskljucivo nocu ili u ranim jutarnjim casovima kada u parku nema nikoga od ostalih vrsta i tada igraju neku vrstu igre kaja me potseca na igru sa psom kome bacamo stap i on nam  ga donosi, jer ta vrsta je u stanju da bezbroj puta trci od zastave do zastave ponasajuci se kao da su pripadnici ostalih vrsta tu, pa sam dosao do zakljucka da su pod dejstvom nekog jakog  halucinogenog sredstva. Moguce je da lisce zbunja u kome se skrivaju ima takva svojstva i da ga stekara gricka dok se krije, pa sam par listova poslao na analizu ne bih li utvrdio poreklo te cudne pojave.

Stekara se razmnozava tako sto mladuncad u parku koja jos nisu stekla osobine da bi ih svrstali nekoj posebnoj vrsti nekoliko  puta nalete na stekaru i ovaj ih ubije i zada im panican strah od kretanja po parku, da tada mladuncad samo traze skrovito mesto i kada provale da im nije potrebno nikakvo iskustvo i pamet da bi nekog ulovili vec samo strpljenje i sami postaju pripadnici vrste stekara.

Na koji nacin se sa sigurnoscu odbraniti od stekara nije poznato, mada sam i sam pre nekoliko dana  u jednom parku naleteo na gnezdo stekare pokraj izlaska iz jednog  tunela i znajuci da prozivanjem stekare po imenu necu nista postici osim svadje objavio sam ostalim vrstama da se "neko posrao pored tunela i da paze gde staju” i za cudo to je urodilo plodom i stekara se pomerio sa navedenog mesta.  Takodje nam pomaze i KILLCAM (inace nesto sto sve stekare mrze iz dna duse, ako uopste imaju dusu) ali na zalost to dolazi posle svrsenog cina i cak i tada je tesko stekari doci glave.

Toliko od mene, a uskoro ocekujte opise ostalih vrsta u parku.

mean

IronC

"Stekara se razmnozava tako sto mladuncad u parku koja jos nisu stekla osobine da bi ih svrstali nekoj posebnoj vrsti nekoliko  puta nalete na stekaru i ovaj ih ubije i zada im panican strah od kretanja po parku, da tada mladuncad samo traze skrovito mesto i kada provale da im nije potrebno nikakvo iskustvo i pamet da bi nekog ulovili vec samo strpljenje i sami postaju pripadnici vrste stekara."
Ahhahahhahahahhah :)

KIKI

Quote from: Darko on March 11, 2008, 04:49:21 PM
"neko posrao pored tunela i da paze gde staju”

;D
najjaca do sad

korisnik2007a

Stvarno genijalno,jedva cekam nastaavk! :wah

Podpredsednik

Bravo Dare kralju!!!! Mislim da bi moje BUDALETINE mogle da izdaju knjigu i to sa velikim uspehom, knjiga bi se zvala "MUDRACI VIRTUALNOG RATOVANJA"!!!       :awm :sniper

Posto si postao mrak za stekare, imenujem te u:

Stefan

DARE CARE! Pa nisi za dzabe budaletina! :wah

Darko

Sta da Vam kazem, Budaletine (pogotovo ja) mozda ne blistaju bas na bojnome polju ali

PERO JE OSTRIJE OD MACA!

potpredsednik Rambo

HEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHE.  :D
Odlican pet!

Bio si u pravu kad si rekao da ce mi se svidjeti.
Udri jos, pa  cemo sabrana djela da objavljujemo.

El Muerte

Odlicno...svaka cast...bas sam se slatko nasmejao :)

KIKI

evo jednog primera
doduse da imam snimak bilo bi jos bolje
ovaj decko sto se vidi na shot-u je tako iskusno ustrelio svoju zrtvu trenchgun-om da se ona bagovala i pocela da se trese ko da ima napad epilepsije...

zajednicko trljanje prbuha od vruc pesak je vrsta predigre koji ovi mladi i neiskusni kampusi ispoljavaju.
no taj momenat nisam uspeo da uslikam.a ono sto sledi posle toga je zajednicko kundacenje u kamionu.

Na slici iskusni Sasa navlaci kundakom svoga neiskusnog suborca Belick-a

:ziveli

clumsy

jbt, kik, mogao si i malo smanjiti ove SS  :-\

Citadel of Pain

Darko od mene dobijas zvezdicu za ideju a i za razradu.
Ovih dana listam nastavak naconalnog parka, zove se "Polusmak polusveta".
Odlican nastavak, dostojan genijalnog Mickovog originala.
Ostaje da cekamo nastavak tvoje COD verzije  :wah

Pozzz

El Muerte

Na COD nacionalnom parku, pronadjena je nova endemska podvrsta pznata kao "Zveketus Shlemikus” ili u narodnom folkloru znana kao "ZVEKETAR”.

Zveketari obicno obtiavaju u skucenim, trnovitimi mracnim mestima.Obicno iz svog zaklona (rupe ili rova) izlaze da se hrane nocu.Nerado izalze na cistinu kao sto su  prostrane travnate povrshine jer su tada najranjiviji.Zveketari obicno love sami mada su ponekad primeceni da love u grupama.To je vrsta koja je izuzetno teritorijalna i agresivna ako se zateknete u njenoj blizini...
To je inace vrsta koja se ne zadrzava mnogo na svom stanistu i iskljucivo zavisi od bogatstva okolnog lovishta.Zveketar je po prirodi svastojed ali mu je omiljena hrana SHTEKARA (Lat./ STEKARIUS CAMPUS).
Posto zavisi iskljucivo od od bogatstva obliznjeg lovistha, Zveketar ce svoju teritoriju sebicno cuvati i povremeno naglashavati glasnim i jasnim urlikom "ZVEKETE”.
Takodje je zabelezeno da ce ostali Zveketari kada jednom cuju teritorijalni urlik koji nagovestva bogatsvto lovishta, sve ceshce i cesce dolaziti na taj deo teritorije u potrazi za plenom.
Posto borave u mracnom i kalustofobicnom okruzenju, Zveketari su skoro slepi, ali svoje sposobnosti kompenzuju veoma izrazenim culom sluha,mirisa  i brzim refleksima.
Susret dva Zveketara moze rezultirati konfiktom (medjusobno zveketanje) ili udruzivanjem i uzdizanjem na choporativni nivo.
Zveketare najvishe nadrazuju i privlace mirisi Shtekara koje iz svojih zlezda cesto luche miris Trehchovine.(po nemachkom flokloru poznatom kao Shotkovina).
Odatle verovatno potiche ona stara narodna poslovica : "Pronashao ga kao kundak Shtekaru"

Lovishte zveketara ce se najlakshe prepoznati po intenzivnom mirisu Brenovine ili Grandovine (zavisno od familije Zveketarske vrste) kao posledica rahstrkane iverice koja u ovom slucaju sluzi za oznachavanje teritorije.Stoga se predlaze strogo izbegavanje kuca gde preovladava miris drvenarije ili gde ima dosta shifonjera, jer iskustvo govori da u blizini obitava jedan ili vishe Zveketara.
Velicina ove vrste varira, medjutim do sada su najvecih primerci familije Zveketara pronadjeni u Egiptu,Libiji i ostalim toplim krajevima gde je duzina kundaka iznosila 2 i vishe metra.

Mladunchad Zveketara su obicno zdravi primerci, medjutim pre ili kasnije prolaze kroz proces "lutke” ili "caure” gde se od standardnog Zastavicara, procesom evolucije usled uslova zivota, ishrane, nedostatka svetlosti  ili ogromne kolicine alkohola u mozgu - dostizu reverzibilan i ubrzan (nazalost kao i nepovratan) proces preobrazaja u kompletnu Zvekete-Fetish zivuljku.
Vazno je napomenuti da usled ogromne kolicine olova, Zveketar ima tedenciju da se panicno i nesinhronizovano krece,skache i vristi"Shuldigun ili Enke flenke" mashuci dugackim kundakom.U ovom slucaju preporucujemo sigurnu distancu ili u najmanju ruku logisticku podrsku jednog ili vishe saboraca....

Upozorenje:
Poslednji zabalezeni i fatalni susret sa zveketarom rezultirao je smrcu velikog i poznatog biologa Steve Irwina.

By: Mean & Muerte (und 2 litre vina)

[WC]=CyClops=

Hahaha suze mi idu od smijeha  :ziveli

Evo u to ime izvršavam jedano zvekete samoubojstvo iz zasjede (poznato kao suicidalni štekara zvekete sindrom)  :||

Zver

Zver

Paоnja, ovaj materijal se nikada do sada nije emitovao.  Zbog ovoga što ću sada objaviti, tajne sluоbe poput CIA, KGB, BBC su mi bile za petama.
Naime, do sada se samo nagađalo o postojanju оivotinjske vrste Zveketus Shlemikus. Jedini sada su objavljeni isprekidani klipovi i mutne fotografije sa fotoaparata i kamera hrabrih istrazivača koji su ostavili svoj оivot pokušavajući da reše jednu od najmisterioznijih tajni u istoriji čovečanstva. Dokazi su upućivali na to da postoji оivotinjska vrsta koja se glasa sa Zvekete (to je jedini zvuk koji je sačuvala kamera poznatog istraоivača sa National Geographic kanala). Mutne fotografije nisu prošle kao dokaz u forumu naučnika koji su raspravljali o navodnom postojanju оivotinjske vrste Zveketus Shlemikus.
Naoruоan samo čeličnom voljom, spreman da se odreknem bilo koje civilizacijske prednosti, pošao sam na taj put koji će zauvek promeniti moj оivot.
Dugim prisustvom u nacionalnom parku COD, paоljivim planiranjem uspeo sam da se iz dana u dan sve više pribliоim njihovom prirodnom habitatu.
UPOZORENJE video koji sledi moоe biti koban za ljude slabog srca i decu ispod 18 godina. UPOZORENJE

http://www.youtube.com/watch?v=UgRwxOAsegA

Iz priloоenog materijala moоete videti, ne samo da su Zveketari stvarna оivotinjska vrsta, nego da su i veoma opasni. Kao što moоete videti, oni su se međusobno nemilosrdno borili za teritoriju, dok nisu videli mene kako ih snimam, tada su se oba Zveketara obrušila na mene. Nisam znao da su Zveketari sposobni za međusobnu komunikaciju i saradnju, i to sam osetio na svojoj koоi.Ovo je rezultiralo sa nekoliko fraktura lobanje, 3 polomljena, 2 nagnječena rebra, probijena plućna maramica ....

Ni sam ne znam kako sam preоiveo ovaj susret.  Ali evo, dokazni materijal danas stoji pred celim svetom, i biće upisan u sve istorijske knjige.

taki

Hahahahaaaaaaaaaaaaaaaaa
E svaka vam cast:D

//LoneWolfs//kamiX

ZAKOOOOON!
Ali najjace kada se muerte i clumsy pogledaju i vide Zvera ... "ajmo na njega gle kako nas cudno gleda" - I JURIS  :camper :awm :aug :||

A zver bjezi glavom bez obzira!!!    :-[ hahahahah