News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Pokušaj kradje RCON passworda

Started by Zver, November 30, 2009, 03:29:01 PM

Previous topic - Next topic

Zver

Evo kako je prošao "haker" koji je probao da mi izmami rcon. Naravno u pitanju je laоni string

DzoNN:)

koji lik lool .... dal neko moze da bude tolki retard  :suicide :suicide  :|| :|| :thumbdown

Darkman Ki-Ninja

Rekao je: ''idem PROBAT'' a koliko ja znam da je string iz novog sada  :wink2 A gle kako se probao maskirati pa napravio xf STRINGYUG hahaha  :girl_cray

Lider

Ahahah idem probati  :suicide
Prvo sto se vidi je da je mamlaz nepismen, a koliko znam String nije. Kako si Zver ti zakljucio da nije String? Po username-u ili?
:clapping2

DzoNN:)

po username-u ili po govoru.... uc , mjenjaju ,uopce itd itd

Zver

zlenzlla

hahahhha Zveri kralju koji rcon.  ;D

Kakav debil je ovaj lik. Pa mogao je bar da skine srbijanski naglasak.  :suicide

* ThE JoKER *

da,da,ijekavski,verovatno hrvat :).A nije provalio ni pass,hahaha,svaka casy Zver  :wink:

// bitange // Wulle

Svaka cast Zveri  :clapping :clapping  nek se duvaju ovi haxori :icon_dick: :-[

Podpredsednik

Hahaha...ZVERKO kralju....nadam se da je isprobao svaki od navedenih!!!

m.shadows

"Ok idem probat"  :rofl :rofl :rofl
Lik je pomislio da ces mu tek tako dati ako napravi lazni Stringov xf(stringyug :D)al si ga dobro ispalio.
Svaka cast  :hat :hat

Coyot

:rofl :rofl :rofl :rofl :rofl ajmeee gospode , sta sve ljudima padne na pamet ,  :suicide
pa mislim da bi prije dobio rcon ,kad bi lepo zamolio nego na ovaj nacin  :suicide :suicide :suicide

spdR

reci mi kol'ko moras biti glup da govoris ijekavskim izgovorom i predstavljas se kao neko iz Novog Sada, tj. Srbije koji pritom i govori ekavskim narecjem. Znaci, ne mogu da verujem kakvih ljudi ima i kol'ko ima onih sa iq-om manjim od broja patika. sTRASNO.

Medo Brundo

hahahahhaaahahah  :rofl vidi ga sto kaze ok idem probati hahahha

DiDaN

HAHAHAHAHAHA     :worth :worth :worth
hahahahahahaha.........posalji ovo Miodragu Kuzmanovicu da objavi u Svet kompjutera................ :clapping2

Erwin König

komara

HaHa najbolje mi je kad na kraju kaze idem PROBATI  :rofl :rofl

$tring

A ista stvar se dogodila Izoni pre nekog vremena koliko sam cuo... Verovatno isti pacijent...