News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

RR...

Started by clumsy, March 05, 2008, 02:36:41 AM

Previous topic - Next topic

clumsy

novi war protiv rr-a.

naravno pobeda :)

Zver

Kao i poslednja tri puta

vulle

ja mislim da je taj war bio ocigledan da je bila pobeda na nasoj strani :lol: i ako sto smo ih pustili zadnju mapu da izjadnace da ne bi spartanac plakao koj je slomio monitor ja sam video da su delici doleti cak do bg-a! :shock: i da nismo imali naseg PG-a clumsy-a koji nije srao 2 dana zbog ovog war-a i zver-i koji nam duguje svima dupla pivceta posto je uvek bio prvi na mapi mi bi war izgubili :twisted:  :twisted: tako da OBJASNJAVAMO 8)

eX1T

Evo dobismo opet .rr  :P
Jes da je bilo 4 vs 4 al ...  :wink:

Evo jedan SS :)  8)

Rawentk

Evo jos jedan,na drugom ssu decki vec otisli:

eX1T

VIP.er

A kako uvek mene kikuje PB pred  kraj i ti onda uzmes SS baksuzu :P

vulle

ma nemoj da se vadis vip.er ne znas da igras bre pomiri se sa tim:D,e pa ako si zadnji treba da kupis pivce svima  :twisted: najaca je moja slikica 8)

Zver

da, kao njega izbaci pb, pa ima losiji score, znamo svi da si uglavnom uvek u zacelju, ne moras da se pravdas, i da svaljujes sve na PB  :D

clumsy

pivo dugujes vip.er-u  :ziveli:

eX1T

Jos jedan war zavrsen je rezultatom 20:20,svaka cast obema ekipama :)

Evo neki SS

Njihova mapa :::  :wink:

Nasa mapa ::: :lol:

Ostali su izasli,ali nabrzaka sam uhvatio SS ... Eto puno srece drugi put i nama i njima ...  :wink:

VIP.er

LOL da vazi ja sam najgora bitanga i svima dugujem pivo el tako :?:   :)

SALTSTONE

tako je :twisted:

Zver

samo da znas da ja pivo pijem iz burica, ne iz krigli  :D

clumsy

primeti se po tvom stomaku :P

$tring

eX1T

Evo odigran je war sinoc (11.03.2008),imam par SS-ova,tacnije igrali smo 2 za redom  :aug

Evo SS-ovi  ;D

1 war odigrali smo protiv nekih PG-a  8| njihova mapa uzas dobili smo ih sa lakocom,a naravno nasu su pobjegli  :R

evo SS :::
[img=http://img155.imageshack.us/img155/3684/shot0107sn1.th.jpg]

2 war smo odigrali protiv jakoga protivnika mYsterY klana  :D Ali naravno i taj smo war dobili ...  :ziveli

Evo SS samo od nase mape,a njihovu smo izgubili 12:8 ali nisam stigao uzeti SS  :'(
Nasu mapu smo ubjedljivo dobili  8) ali otisli su pa nisam stigao uzeti SS ali ipak vidi se rezultat  ;D

[img=http://img155.imageshack.us/img155/6528/shot0110jp0.th.jpg]  :-[

Eto toliko od mene ... Pozdrav  :aug

mean

I naravno opet je PB izbacio VIP.er-a,pa ima najlosiji rezultat ;D

eX1T

Quote from: mean on March 13, 2008, 10:56:14 AM
I naravno opet je PB izbacio VIP.er-a,pa ima najlosiji rezultat ;D

;D

eX1T

Evo sinoc smo odigrali revans za mYsterY klanom,ali opet smo dobili war,samo u malo drukcijem sastavu  :R

Evo SS kada je bilo 10:3 za nas  8)

:camper :aug :awm

*SPARTANAC*

Quote from: eX1T on March 05, 2008, 03:22:20 PM
Evo dobismo opet .rr  :P
Jes da je bilo 4 vs 4 al ...  :wink:

Evo jedan SS :)  8)

pa ae nek bude, ali trebali ste da dopisete rr 2 sq! jer su svi bili 2 sq samo je brka bio 1 sq.....  :||

evo neke slike sa normalnog wara protiv 1 sq
war odigran 12.03.2008. u 22:30h-22:05h

Njihova:

Nasa:

Pozzdrav nadam se da cemo imati jos neki FER war.

Zver

Sta hoces da kazes Spartanac, da ni jedan od onih screen shotova nije igrala prva ekipa i da nikada nismo pobedili vas prvi tim ????

$tring

Quote from: Zver on March 25, 2008, 11:38:42 AM
Sta hoces da kazes Spartanac, da ni jedan od onih screen shotova nije igrala prva ekipa i da nikada nismo pobedili vas prvi tim ????

nenene... spartanac hoce da kaze da su juce izgubili njihov Dawnville sa 15:5 cini mi se.... a isto tako njihovu matmatu (kazem njihovu iako smo je namerno birali da ih i tu razvalimo) 13:7 ... nemam sad snapshotove pri ruci ali okacicu ako zelite...  :ziveli ... Tako do izgleda kad mi imamo svog 'Legiju' ....  :D ...

A sto se tice 1 SQ, tek tu nema price... Mi se stvarno nikad ne pokupimo u svojoj prvoj ekipi iz xxx razloga... Ne znam war kada su igrali Saltstone, Dusan i Mykel zajedno... A to je vec druga prica... no nebitno...

Zver

Svaka ti je u kamen da se kleše  :wink:

jape

*SPARTANAC*

Quote from: jape on March 25, 2008, 10:44:45 PM
Quote from: *SPARTANAC* on March 25, 2008, 02:34:24 AM
war odigran 12.03.2008. u 22:30h-22:05h
ali kako...

;D

LOL greska u kucanju 23.05 hehehehe
dobro zapazanje :D

*SPARTANAC*

Quote from: string on March 25, 2008, 03:38:53 PM
Quote from: Zver on March 25, 2008, 11:38:42 AM

nenene... spartanac hoce da kaze da su juce izgubili njihov Dawnville sa 15:5 cini mi se.... a isto tako njihovu matmatu (kazem njihovu iako smo je namerno birali da ih i tu razvalimo) 13:7 ... nemam sad snapshotove pri ruci ali okacicu ako zelite...  :ziveli ... Tako do izgleda kad mi imamo svog 'Legiju' ....  :D ...

A sto se tice 1 SQ, tek tu nema price... Mi se stvarno nikad ne pokupimo u svojoj prvoj ekipi iz xxx razloga... Ne znam war kada su igrali Saltstone, Dusan i Mykel zajedno... A to je vec druga prica... no nebitno...

hehehe...jeste istina je izgubili smo za medalju....moze slobodno SS nije problem :wink:
ali ko god da vam je onaj lik, odra nas je ko miseve....a usput da se prisetite kad ste svi igrali zajedno, pa na prvom waru bitange vs rr  :D 8)
u svakom slucaju uvek mi je drago da igram protiv vas ;-) pozdrav

$tring

ma naravno... :) ... taj lik skoro igra sa nama, i izuzetan je snajperista... do sada nam je bilo tesko da igramo bas iz razloga sto zovete legiju pa nas maltretira snajperom. sad je bilo obrnuto.... igracemo jos iha-ha....  :rnr

*SPARTANAC*

Quote from: string on March 31, 2008, 05:12:44 PM
ma naravno... :) ... taj lik skoro igra sa nama, i izuzetan je snajperista... do sada nam je bilo tesko da igramo bas iz razloga sto zovete legiju pa nas maltretira snajperom. sad je bilo obrnuto.... igracemo jos iha-ha....  :rnr
auu ovaj turnir ce da bude idealno mesto za revanse...
Vec osecam da ce da se prijavi 2 tima ;D
Usput da pitam kad pocinje turnir? Sa srecom an turniru i samo mi kazi da li zovete onog snipa?  :camper  8)
GL & HF  :ziveli

P.S. danas smo igrali FW protiv vas...pobedili ali nije ni bitno bio je dobar war...

$tring

hahhahaha... vidim da te to jedino zanima... :) da li ce igrati zli-snajperista..... Ovaj put igramo bez njega ako vam je za utehu.........  :aug

*SPARTANAC*

Quote from: string on April 08, 2008, 02:36:58 PM
hahhahaha... vidim da te to jedino zanima... :) da li ce igrati zli-snajperista..... Ovaj put igramo bez njega ako vam je za utehu.........  :aug
pa nemoj tako to sam samo onako postavio pitanje, "u proalzu"  ;D ;D ;D ;D
Ma dobro ovo je zezanje, u poslednje vreme ne igram stvarno vise se smejem na TSu i zezam se... :wink:

GL & HF

VIP.er

Kako da im ne bude za utexu ;D

*SPARTANAC*

Omg vip...sta se ti javljas? :P  ;D

VIP.er

Cuti tu tragedijo od Spartanca ( btw, ljudi el ste znali da su Spartanci svi bili fegeti, istina je pitajte Citadela  ;D :wink: )

Zver

To je opste poznata cinjenica, naime, oni su bili u fazonu ratovanja 24/7 nisu imali zene i tako to pa su morali da se snalaze.

I zato su bili fegeti

*SPARTANAC*

lol...sta je pisac(viper) hteo time da kaze? 8|
btw. Sta je to malo mrtvo na matmati? Viper kad ga saprtanac ubije. ma lool ;D