News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

IMA VEZE S MOZGOM

Started by $tring, March 04, 2008, 08:01:26 PM

Previous topic - Next topic

$tring

Cilj ovog koncerta je sakupljanje sredstava za pomoć teško obolelom Siniši Topaloviću, pevaču novosadskog benda Cutwork, kome je prošle godine otkriven tumor na desnoj hemisferi mozga. Posle dve operacije, nada u njegov oporavak raste, ali je neophodno sakupiti novac kako bi mogao da nabavi lek Temodal, koji se ne nalazi na listi lekova koje pokriva zdravstveno osiguranje.
Ulaznica košta 200 dinara i sav prihod namenjen je Siniši.
Koncert organizuju Udruоenje građana Košnica, SPC Vojvodina i SKC Novi Sad, uz veliku pomoć Studija "Kit" i dobru volju svih bendova koji su se odazvali da bez honorara doprinesu uspehu manifestacije.

mean

Podpredsednik

Moja rodjena sestra boluje od iste bolesti vec 21 godinu, trenutno je slepa i ne pokretna. Znam kakva je to bolest i da je treba na vreme leciti, nadam se da ce Sinisi ova akcija obezbeditii potrebni lek. Nisam u mogucnosti da dodjem na koncert, nadam se da ce se jos neko uz String-a i Mean-a odazvati ovoj akciji!
Neka je Gospod Bog uz Sinisu!

vasili

a bitange vidim vas danas u novimana posto se ja svako jutro edukujem sa 24 sata....zanima me ko je VASIL .....capio mi ime :D

Adoney

Ma naravno da se vidimo tamo :)

mean

Skoro sve // bitange // bile prisutne :-*

Podpredsednik

Svaka Vam cast, POZDRAV za VELIKODUSNE BITANGE!!!!!