News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

PayPal u Srbiji!

Started by .:Chunky:., November 17, 2009, 11:18:06 PM

Previous topic - Next topic

.:Chunky:.

Jel zna neko kad ce doci PayPal u Srbiju? :yahoo

Zver

Mislim da bi se kancelarija trebala otvoriti pocetkom 2010, a da bi stavljanje srbije na mapu paypalla trebalo biti mesec dana posle toga, to znaci da cemo imati podršku da plaćamo preko paypalla, a za dizanje novca, standardne vratolomije.

spdR

jel postoji neka opcija sad, tj. mogucnost da se stavi neka druga drzava, i da primis pare na paypal, pa da kupis nesto s njima?

Recimo eBay ili tako nesto... posto nema opcije "Serbia" u registraciji!!!

a i je l' moras da imas 18 god. da bi imao paypal?

Darko

Moj brat je stavio Bosnu prilikom registracije, kupio je masku za telefon iz Kine, platio i samo je prilikom dogovora sa prodavcem naveo da mu posalje na drugu adresu, tj. svoju adresu u Srbiji...

A sto se tice kartica za placanje putem interneta moj savet je svima da otvore devizni racun u banci intesa, jer jedino oni ne naplacuju nikakvu proviziju, ne mora se imati novca na racunu, bukvalno je sve free. Ne znam koja im je to racunica ali...

tihi

Imas drugih servisa koji rade u srbiji,tipe moneybookers ili clack and buy itd...Mozes pokusati preko alternativnih,mada sam ja dosta imao problema sa karticama,svaki put kad se drzava promenila ja morao da zovem teh. podrsku...

SOLID

Zver

Sa qvoucherom se moze kupovati samo u srbiji i to u jedno 5 % radnji, ne znam kako mu ovo moоe pomoći da primi novac iz inostranstva.
Ja inače koristim moneybookers

spdR

^ e bas to :D

onda da malo promenim pitanje... kada stavim NPR. BIH na paypalu, mogu li ja kupovati sofver neki preko toga? sto ne mora da dodje na adresu... nego da skinem. recimo da ocu da kupim kasperski ili tako nesto!

Darko

Nema razloga da ne mozes...