News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

MW2 - prvi ustici?

Started by $tring, November 13, 2009, 12:25:12 AM

Previous topic - Next topic

Ocenite novi nastavak Call of duty : MW2

5
10 (35.7%)
4
8 (28.6%)
3
1 (3.6%)
2
2 (7.1%)
1
7 (25%)

Total Members Voted: 23

$tring

Nisam probao, ali evo prilike da razglabamo kakva je igra...

DiDaN

Malopre sam poceo da je igram,prvi utisci:Dobro je odradjena.....u poslednje vreme samo Wolfenstein i Mw2 su igrice koje su mi privukle paznju,pricam o FPS-u............... :super
Opet.......stvar ukusa.......mada sam ja vise ljubitelj WW2 tematike  :tongue2

IronC

Igra je odlicna , barem SP....mislim da cu probati i MP :)

$tring

Quote from: IronC on November 13, 2009, 12:09:08 PM
Igra je odlicna , barem SP....mislim da cu probati i MP :)

I ja mislim da je odlicna igra, i da je niko nece igrati...  :tongue2 ... Mislim prvenstveno na multiplayer. Culi ste verovatno vec pricu da za MW2 ne postoje dedecated serveri. Drugim recima ne mozemo podici server, nego se sve to desava na njihovim serverima. Ne znam kako su zamislili da se igraju takmicenja, lige itd. ? Vec se pise peticija, ali kapiram da ce ih boleti uvo da tako nesto urade. Pre nego sto su se odlucili na ovaj potez, ekipa je verovatno dooooobro razmislila i izbacila ovakvu verziju.

Nije bitno kakva je grafika, kakve su teksture, kako se drmaju oruzja, da li se nesto raspada ili ne ... bitna je igrivost i zaraznost, koju COD2 nosi sa sobom. Zato ga i igramo toliko godina. Od 2005. godine do danas se pojavilo bar 20 igara koje imaju bolju grafiku od cod2, pa ih ne igramo... Pravu 'оicu' je bas tesko pogoditi, i taj pogodak je imalo samo nekoliko igara u predhodnih 10 godina. Counter Strike se jos uvek igra kao pomahnitao, a igra je ruzna da ne moze ruznija biti. Ali koga to briga... Igra se...  :whistling

IronC

Pa to sa serverom je sranje ali sta da se radi...ja sam samo rekao da cu probati eto cisto da me volja mine...ali znam zasto si mi tako barabo odgovorio :) ja sam idalje da se bitange igraju jos nekih igara a ne samo cod 2...osvezenje bi prijalo...nema potrebe da ubuduce pravimo greske kao sa cod 4...priznao ti to sebi ili ne :)

Mephisto

@ string
Nemoj tako vise covece svatko ima svoj ukus.
Mislim slazem se ja s tobom da nije bitna grafika inovacija i te fore neg ta "zica" sto ti kazes.
Ja jos uvek smatrtam da je cod2 najbolji cod nastavak ikad.
Al et nekima je dopizdio dosadio nevole ga ne predstavlja im izazov... pa stas ovisi od osobe do osobe.
Netko voli wow netko simse netko cod2 netko co4 netko bi stalno nest novo u potrazi je za nekim savrsenstvom koje ne postoji.
Stojim ja uz tebe al vec smo i ti i ja nekoliko puta pisali da je cod2 jos uvek zakon al nema smisla.

@ironc
Pa okay je da bitange igraju i cod4 al evo ti protupitanja na to.
Ko od nas to voli? Ko od nas je solidan do dobar u cod4? Kom se da igrat cod4 war uopce?
Moj odgovor je DA na sve 3 pitanja al ostali covece...
Ja sam uvek za inovacije i probavanja novih stvari (murta fof ne mislim na gey stvari ko ti).
Uzivam ja i u cod2 i cod4 i company of heroes (i sve expanzije) i unreal tournament sve delove i mnogo drugih igara al problem je zanimacija nas ostalih u clanu covece.
Ne pisem nist protiv tebe irone neg ti samo iznosim realnu sliku o tom prosirenju na ostale igre.

P.S. ak ce bitange raspravljat o ovom nek se samo otvori tema na privatnom delu foruma.

spdR

sp danas presao, sinoc poceo :D trebalo mi je nekih 4 sata na veteran, i pre dobra je ! pogotovo ono na kraju kad ga nozem u oko pogodis, neprocenjivo :D

mp necu igrati jer em sto neam zivaca za jbanje oko steama i cekanja kojekakvih pecheva da to zaobidju, em sto nema dedi. servera pa je ping 200-300-400...

tihi

Ma ja sam za sve zivo da se igra,stavise mislim da bi neki battlefield bio strasno dobar (kad saberes koliko bitangi ima zamisli nas 30-ak u jednom timu) ,no obicno nema zainteresenata. Jedino sam video irona i clumsija da igraju COD 4.

m.shadows

Igra je super...i SP i MP...sp nisam presao ali je super i zabavno mi malo po malo...
Juce sam poceo MP...i sta da kazem...
Igra je preesuper  :yahoo :yahoo

dexnsk

SP nije los ali MP je sjajan, ali je kakastrofa SD jer mape imaju mnogo stekova tako da je...

wOo3cA

SP je extra,MP nisam a i ne planiram  :wah

m.shadows

Quote from: dexnsk on November 18, 2009, 01:22:30 AM
SP nije los ali MP je sjajan, ali je kakastrofa SD jer mape imaju mnogo stekova tako da je...
Slazem se nazalost  :'(

KIKI

Igra je extremno kratka :( a 11GB

ludi livnicar

Evo danas instalirao COD MW2 i prvi utisak je da je igra skroz ok mnogo po meni bolj anego prvi deo

$tring

Quote from: IronC on November 14, 2009, 01:45:39 PM
Pa to sa serverom je sranje ali sta da se radi...ja sam samo rekao da cu probati eto cisto da me volja mine...ali znam zasto si mi tako barabo odgovorio :) ja sam idalje da se bitange igraju jos nekih igara a ne samo cod 2...osvezenje bi prijalo...nema potrebe da ubuduce pravimo greske kao sa cod 4...priznao ti to sebi ili ne :)

Ma kakva greska sa COD4? Jednostavno nam se nije igralo. I to je cela prica. Da se tebi, slanom,clumsyju,njubinhu,mefiju i ostalima to toliko igralo - vi bi to i igrali.  Napravili lepo klan i trazili svako vece war-ove 5v5. Ali posto se ni vama ne igra COD4,(nego vam je samo jedna sjajno uradjena igrica) onda je i ne igrate...

Ja iskreno cekam 1943. da izadje... Ono sto sam na PS3 video prosto ne moze da se meri sa MW2. Jesam za inovacije i nove igre, ali nije dovoljna samo grafika da bi igra bila dobra. Mora ekipa da se popali za igru, i onda je igra ziva. A postace ziva kada se na xfire pojavi u top 10.  :happy

komara

OK je igrica,samo sto sam je jako brzo presao  :-\

thosl

tihi

Zaista dobra igra u SP,mogu reci da su protivnici vise nego dobro odradjeni (AI) ,gomila raznoraznog oruzija,lepo okruzenje smislene (donekle) akcije, veoma kratka igra (nazalost) bez MP za ovu moju  "oreginal" verziju  :girl_cray

komara

Quote from: thosl on December 02, 2009, 11:23:33 AM
pa kad si progamer
Da Da, nego sam pre toga igrao Cryses koja mi je teza nego MW2

Mustang.

Evo jučer skinio, danas instalirao i prošetao se lagano kroz igru u 4h odprilike  :cray ... SP je sjajan, jako zanimljiv s novim forama(ono penjanje po ledu itd..) MP nešto neće, čim uđem u MP piše mi nešta 'invalid version', ništa neočekivano jer je naravno skinuti ''orginal''. Malo je kratka igra za 11GB ali svejedo je super.
:super

EDIT: Zaboravih napisat, prešao sam igru za 4h na regular što mi je bilo predloоeno poslije poligona.

coper

Quote from: string on November 24, 2009, 11:21:25 AM
Quote from: IronC on November 14, 2009, 01:45:39 PM

Ma kakva greska sa COD4? Jednostavno nam se nije igralo. I to je cela prica. Da se tebi, slanom,clumsyju,njubinhu,mefiju i ostalima to toliko igralo - vi bi to i igrali.  Napravili lepo klan i trazili svako vece war-ove 5v5. Ali posto se ni vama ne igra COD4,(nego vam je samo jedna sjajno uradjena igrica) onda je i ne igrate...

Ja iskreno cekam 1943. da izadje... Ono sto sam na PS3 video prosto ne moze da se meri sa MW2. Jesam za inovacije i nove igre, ali nije dovoljna samo grafika da bi igra bila dobra. Mora ekipa da se popali za igru, i onda je igra ziva. A postace ziva kada se na xfire pojavi u top 10.  :happy

tako je stringe bf1943, strasna igrica, samo kad pomislim na ona 3 bombardera koja vozis na wakeislandu  :hat.. ni mi u igraonici ne mozemo da docekamo, jer smo zadnji lan u bf1942 odigrali zimus i to nesto na silu ( a godinu dana nismo ladili, nas 10-12 svako drugo vece 3-4 mape bf ctf i 3-4 mape cod2 tdm) ... mada ko zna zasto je to dobro, da nije taj lan zamr'o ko zna dal bi mi ikad pali na pamet bitange serveri  8) ps: ako ste raspolozeni i ako imate mozete da sredite neki server za bf1942 rado bi odigrao funwar, moja ekipa iz igraonice (ekipa +30 u proseku) protiv neke tvoje.. bila bi to lepa zajebancija Stringe Stringe  :snap

sto se tice mw2 obrnuo sam sp kao i prethodne delove, igrica je do jaja, mada specops misije su mnogo teske na hard i preporucio bih svima da probaju da predju... ja sam zakucao na zadnje 4 misije koje ne mogu da predjem mada su pravljene da ih prelazi 2-3 igraca a ne samo jedan... a onaj ko mi kaze da je obrnuo za 4 sata na veteran mogu mu samo poruciti da LAZE  :-[

AlekSerbia

Quote from: COperinjO on September 03, 2010, 11:57:38 AM
tako je stringe bf1943, strasna igrica, samo kad pomislim na ona 3 bombardera koja vozis na wakeislandu  :hat.. ni mi u igraonici ne mozemo da docekamo, jer smo zadnji lan u bf1942 odigrali zimus i to nesto na silu ( a godinu dana nismo ladili, nas 10-12 svako drugo vece 3-4 mape bf ctf i 3-4 mape cod2 tdm) ... mada ko zna zasto je to dobro, da nije taj lan zamr'o ko zna dal bi mi ikad pali na pamet bitange serveri  8) ps: ako ste raspolozeni i ako imate mozete da sredite neki server za bf1942 rado bi odigrao funwar, moja ekipa iz igraonice (ekipa +30 u proseku) protiv neke tvoje.. bila bi to lepa zajebancija Stringe Stringe  :snap
Sinisa zaboravio si da dodas onaj War sa Malbasom i njegovom ekipom :D hahaha :D daj baci onaj video sto imas na xf :D mocan je dosta :D kad miki nestaje sa avionom :D BF1942  je kao ovaj cod2 :D najmocnija igrica :D

SCHOLES1NHO

Samo cu reci da je mw 2 ćak veće sr*** od CoD4  :king:
CoD 2 ruls.