News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Football Manager 2010 Serbia update

Started by dexnsk, November 09, 2009, 07:26:14 PM

Previous topic - Next topic

dexnsk

Sta ovo zapravo donosi:

-Pored postojece srpske dve lige dodo sam i i trecu srpsku ligu (grupa vojvodina, grupa beograd, grupa istok i grupa zapad)
-Izmenjena imane evropskih takmicena umesto European Champion Cup u UEFA Champions League, itd
-Izmenjana nacionalna takmicenja srbije npr. Serbian Super League u Jelen Super Liga, itd
-Izmenjeno ime Zvezde. FC Red Star Belgrade u FK Crvena Zvezda Beograd (napomena ja sam Grobar)
- i jos dosta toga.

Kad skinete update samo ga ubacite u  C:\Documents and Settings\Dejan\My Documents\Sports Interactive\Football Manager 2010\editor data

Kako pokrenuti ovu stvar.
Kada stisnete na New Game otvori vam se sledeci prozor "Chose database" na dnu trebalo bi da vam pise "Editir data files" samo otkacite na "Change" potom pritisnite OK.
Zatim ce vams e otvoriti nov prozor gde cete imati ponudjene data editore, otkacite samo serbia i idite na "Confirm"
Zatim ce vam izaci meni sa ligama izabarite koju ocete ligu i igrajte...

Evo link za download
http://www.speedyshare.com/409883621.html

GRAFIKA (logo takmicenja, slike igraca i grbovi):

-Dobijate logo svih klupskih i internacionalnih tanmicenja
-Vise od 600 grbova srpskih klubova

Kako ubaciti grafiku:

Kopirajte coe fail u C:\Documents and Settings\Dejan\My Documents\Sports Interactive\Football Manager 2010

Kako ukljuciti grafiku:

Udjite u igru i pre nego sto pocnete da igrate idite u "Preferences" kad vam se prozor otvori kliknite na "Display & Sound" potom otkacite " Use Skin Cache" zatim kliknite na "Confirm" zatim startujte novu igru ili lodujte neki vas stari sejv i vidicete nove grbove i logoe.

Link za grafiku:
http://www.4shared.com/file/149171204/176587dd/graphis.html

Ako vam bude trebala jos neka grafika rado cu vam izaci u susret. Mozete mi se obratiti na forumu ili putem mail-a dexnsk@gmail.com

Uzivajte u boljem i lepsem "Football Manager 2010"

dexnsk

Trenutno radim Bosansku i Crnogorsku ligu.
Trebao bi da mi se javi neko ko odlicno poznaje bosanski fudbal i neko ko poznaje crnogorski, treba mi pomoc oko nekih sitnica.

m4tr1x

Imam jedan problem sa ovom igrom instalirao sam je normalnom instalacijom ne preko alcohol 120%...al posle instalacije trazi mi cd da bi igrao jel treba cd ili sta? :ne_razumem

dexnsk

Pa cim ti trezi CD znaci da trebas da ubacis CD i da igras. Sta je tu nejasno?

Coyot

Gde bi mogao da skinem BiH patch ????  Moze pomoc ...   :thankyou

C[0]F!

Ima li brodarac u beogradskoj ligi??? Ako ima onda... :icon_bad: :rock3