News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Punk Buster lag na crack serverima !

Started by IronC, October 23, 2009, 11:12:46 AM

Previous topic - Next topic

IronC

Sto se tice cod 4 crack serveri nece moci da imaju ukljucen pb jer izaziva lag !

S-V Nemanja77

Quote from: IronC on October 23, 2009, 11:12:46 AM
Sto se tice cod 4 crack serveri nece moci da imaju ukljucen pb jer izaziva lag !

OD KADA TO??

IronC

Ima par dana...ubacili su u pb ip crack servera koji su dosta poseceni u cilju da ih sve pogase...radi tako sto kad udjes na server radi igra 30 sec ormalno i onda krece lag , jedva da mozes da izadjes iz igre...jedino resenje je menjanje ip adrese servera dok ga  opet ne navataju i stave na black listu pb-a....a bez pb-a proj citera se odmah poveca na 100 %...

S-V Nemanja77

Quote from: IronC on October 24, 2009, 08:37:04 AM
Ima par dana...ubacili su u pb ip crack servera koji su dosta poseceni u cilju da ih sve pogase...radi tako sto kad udjes na server radi igra 30 sec ormalno i onda krece lag , jedva da mozes da izadjes iz igre...jedino resenje je menjanje ip adrese servera dok ga  opet ne navataju i stave na black listu pb-a....a bez pb-a proj citera se odmah poveca na 100 %...

Mи из СЦ клана немамо бас никавиÑ... проблема, све је исÑ,о, ради нормално!! сервер је цод4

цуо сам да неки цод2 сервери лагују, због пб  ,али да раде у пб на Ñ,оме  и решиће веома брзо

$tring

Mani ćirilicu... ne znaju ostali šta pišemo...

S-V Nemanja77

Quote from: string on November 04, 2009, 12:56:26 AM

Немој без разлога да ми бришеш посÑ,ове!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

STEK

Quote from: =СЦ=Немања on November 05, 2009, 12:49:00 AM
Quote from: string on November 04, 2009, 12:56:26 AM

Немој без разлога да ми бришеш посÑ,ове!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

fino......
:doc

S-V Nemanja77

MA  to je ostalo slucajno!!!

ovde se neradi o cirilici!!!  ovo ima neku pozadinu drugu

nije mi problem  da pisem, ni cirilicom ni latinicom, mogao je da mi napise P.M, ili  mail, ili  x-fire, sve zna i ima

А пошÑ,о ово има неку другу позадину  , ЈА СÐ'ЕЧАНО  ОÐ'ЕЋАÐ'АМ
сваки мој следећи посÑ,  овде биће мојим маÑ,ерњим писмом изваничним ове државе :band :band :band :band

A ko me nerazume, slobodno neka napiše,  editovaću post i na latinicu

Mephisto

A da ubuduce bude malo delete postova?
Il pisi normalno il nikako.
Nismo u 70.-ima da svi koriste cirilicu.

S-V Nemanja77

МА РАÐ"ИТЕ  ШТА Ð"ОÐ" Ð'АМ ЈЕ Ð'ОЉА!!!!

То само говори о вама,а не о мени

камо лепе среће да је ово нормална држава. неби ви видели лаÑ,иницу,сем у школи

као и у свакој  земљи еврпске уније!!

BaNaNaMaN

ovo sto vidim je strasno... koliko ja vidim vi zabranjujete cirilicu...volim cirilicu kao i latinicu, oba pisma su mi draga... ali ja ne vidim u cemu je problem da se pise cirilicom a posebno da se brisu takvi postovi... a nemaju veze sa nacionalizmom...

toliko od mene pozzz

S-V Nemanja77

ma  лол  људи,  само Ñ,раже разлог за сва...

AlekSerbia

Jao Jao .. vi niste normlani zar je vazno ko kako pise . jbt .. pa vi od ( PB "mamu `ebem bas"  :icon_bad: ) prelazite u neku polemiku .. i raspravu ko kako pise .. mislim svako ima pravo da pise kako oce .. :) zar ne ? ..

S-V Nemanja77

Quote from: Aleksa on November 05, 2009, 03:22:22 AM
Jao Jao .. vi niste normlani zar je vazno ko kako pise . jbt .. pa vi od ( PB "mamu `ebem bas"  :icon_bad: ) prelazite u neku polemiku .. i raspravu ko kako pise .. mislim svako ima pravo da pise kako oce .. :) zar ne ? ..

Ð'аш Ñ,ако,
  мени су овде  ускраћена  усÑ,авом загарнÑ,ована, и осећам се  угрожен на националној основи,као кад неки  имају већа права од мене у нашој лепој земљи СРÐ'ИЈИ

thosl

qq,pa ovoga nema ni na hrvatskim forumima  :ne_razumem

spdR

S-V Nemanja77

SOLID

Ne znam zasto bi prestali da upotrebljavamo cirilicu, kad od sredine 2010. dolaze domene na CIRILICI (kao i na kineskom i hinudiskom).

S-V Nemanja77

Ја сÑ,варно незнам!!!

мемÑ,,исÑ,о  ово Ñ,и бришеш посÑ,ове   ,па шÑ,о бришеш  и своје,
или нака виши орган :girl_cray :girl_cray :girl_cray :girl_cray

IronC

Sto se mene tice slobodno pisite cirilicu , i ja ceto volim da je pisem...mislim da string ovde ne mrzi cirilicu ili ne znam sta vec da to ima neke veze sa forumom, tehnicki deo, itd...bas cu ga pitati u cemu je fora...spustite loptu sad, tema nema veze sa ovim , kada se budem sa stringom cuo otvoricemo novu temu vezano za cirilicno pisamo da se eventualno pojasni...eto to je to  :drinks2

S-V Nemanja77

:clapping2 :clapping2 :ziveli

Ð"лас разума= коначно

а сад  мало ѕа Ñ,ему!!

Сервери не лагују због пункбусÑ,ера,проблем је до локалниÑ... провајдера, еунеÑ, Ñ,елеком, изгледа да раде нешÑ,о на мрежи

мени је скочила уплоад брзина.  са 0.128 на 0.160, и сваки дан варира  уплоад брзина, на брзинском Ñ,есÑ,у  инÑ,ернеÑ, конекције

thosl

nemojte mnogo da se nervirate admine,mogu da nam uvedu i jekavsko narecje

Zver

TESKI OFF TOPIC

LOCK

btw, ko ne razume cirilicu

http://www.translate.google.com/translate_t?prev=hp&hl=en&js=y&text=&tl=sr&sl=hr&history_state0=#

Lepo pastujete cirilicno pismo u box, on vam prevede na latinicu, ako vas bas zanima sta je doticni napisao na cirilici