News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

BUDALETINE...Pobrojmo se - Reloaded

Started by potpredsednik Rambo, October 13, 2009, 11:52:36 PM

Previous topic - Next topic

potpredsednik Rambo

Dugo me nije bilo dobri moji saborci ali sve iz objektivnih razloga. A cim je objektivno onda je i opravdano. Ali zahvaljujuci milostivom i "profesionalnom" Telekomu stize i meni ADSL.
I sta bih ja drugo nego odmah na server... do Didana, Sefa, Erwina, Murte i Klamzija, Zvjerine, Mikela i kompletne ekipe....da se upitamo za zdravlje i potabanamo malo.
I igrao bih ja tako misleci da sam medju svojima da mi paznju nije privukao post igraca Goj@ koji je trazio novi klan.
Napisao je u kojim klanovima je sve bio i zasto je izasao. Jedan od njih je bio i Budaletine. A razlog zbog koga je izbacen je taj sto se nije pojavio 20 dana na x-fireu.

Sunce ti zareno pa u sta smo se to pretvorili???
Mi koji smo uvijek bili sastavljeni od momaka i djevojaka vazda spremnih za zajebanciju i salu, mi koji nikad nismo psovali i provocirali druge igrace, mi koji nikad nismo gledali da li je saborac sa kojim smo u klanu profi igrac ili obican pocetnik...bilo nam je bitno samo da je ok covjek.
A sada?
Sta smo docekali?
Da neko bude izbacen iz klana ako se ne ceslja na pravi nacin?
Da meni danas Corleone prenese kako mi je Zemo rekao da sam izbacen iz klana (ovo im ga dodje neko remote izbacivanje preko posrednika, bem li ga sta je ).
Da citav klan bude privatizovan od strane gomile novoprimljenih momaka?
Jel Vama ljudi jasno sta smo mi?
Ili mozda bolje STA NISMO MI?
Jer nismo ono sto vi pokusavate da progurate!
Nismo tajno drustvo, pokret super heroja, elitna jedinica kojom rukovodi jedan covjek!
Nismo rulja koja nema ni osnovne elemente kucnog vaspitanja, koja jebe majku drugom igracu ako ga ubiju momenat prije nego sto donese zastavu niti rulja koja se skuplja samo da bi nabacila sebi poene za statistiku.

Mi igramo iz gusta. IGRAMO! Ne zivimo COD2 vec ga igramo!
Mi nismo profi klan niti smo ikada tome tezili!
Mi smo ljudi koji mogu u svako doba, cista obraza sjesti sa bilo kojim normalnim igracem koji je ikada igrao na Bitange serverima i popiti po pice.
Mi smo zajebanti.
A to je ono sto mnogi od Vas koji ste sada u klanu niste shvatili.

Budaletine nisu moj klan...niti Sefov, Erwinov, Didanov...
Budaletine su nas klan! Ime koje su stvorili dobri ljudi. Ime koje ipak nesto znaci na ovim serverima.

I ZATO...
Vrijeme je da uvedemo red u sopstvenoj kuci.
U narednih par dana na ovim stranicama, tacnije na prvom postu naci ce se imena ljudi koji pripadaju klanu Budaletine.
Kad dovrsimo spisak kulturno cemo zamoliti bivse clanove da skinu tag klana i potraze utociste u nekom od mnogobrojnih klanova koji igraju na serveru.
Svjestan sam toga da je ovo igra ali vase ponasanje je sve ovo uzdiglo na nivo koji je vise od igre.

P.S. Bio sam malcice ostriji ali...ponijele me emocije.

1. Predsednik (Vrhovni vladar svega sto se krece po bojistima)
2. Rambo (Politkom)
3. Dr. Didan (kompozitor svecane himne Budaletina i priznati umjetnik u svijetu muzike)
4. Erwin Konning (Svesteno lice, snajper stimer i komandir odreda Erwinove Leptirice)
5. Gandi (priznati mirotvorac i tvorac nove ideologije pokreta)
6. Drugarica Taki (Nacelnica sekretarijata opstih poslova uprave Budaletina i uzdanica druga Tihog)
7. Sestric (Predsjednik podmladka klana)
8. Mali Rambo (zamjenik predsednika podmladka klana)
9. Goj@ (Predsednik udruzenja slikara)
10. Tamara (The Bride!)
11. Fender (gitar majstor and štimer)
12. Krvavi Bil (ime sve govori)
13. Zemo (prijatelj i zemljak svakog od nas)
14. Trunti (nacelnik sekretarijata za med i medne preradjevine-dzem tursiju i slicno)
...idemo dalje!

...spisak ce se nastaviti cim se konsultacije izmedju clanova vijeca staraca dovrse. :)

DiDaN

Zver

Tako je rambo, ne daj klincadiji da kvari dobro ime budaletina

Citadel of Pain

mister-zemo

Pozdrav svima!
Posto vidim da se moje ime pocelo povlaciti po forumu i to u "pogresnim kontekstima" bio sam prinudjen registrovati se na Bitange/forum te dati svoj reply.Nemam nameru svadjati se preko foruma niti bilo koga prozivati i sl. ali ne mogu ostati ravnodusan.

Quote from: potpredsednik Rambo on October 13, 2009, 11:52:36 PM

Da meni danas Corleone prenese kako mi je Zemo rekao da sam izbacen iz klana (ovo im ga dodje neko remote izbacivanje preko posrednika, bem li ga sta je ).

Rambo pitanje za tebe : " Zasto se ti nisi obratio meni preko xfirea ako mislis da ja nesto radim na svoju ruku ili "izigravam sefa budaletina" nego si otisao na Bitange/Forum mene prozivati na osnovu Corleonetovih reci? "
Svi mi dobro znamo ko je (i kakav je) taj klinac.
Nakon ove teme koju si otvorio na forumu imao sam jedan mali razgovor sa Corleonetom.
Razgovor sam spremio u txt doc i mozes ga skinuti ovde : http://www.speedyshare.com/633305599.html
Igram COD iz ciste dosade pa me to previse ne opterecuje ko je admin a ko nije.Samo zajebancija i druzenje!
Nisam bio ucesnik izbacivanja iz klana niti primanja u klan bilo kojeg igraca, te me u ovaj topic ne mozete svrstati.
Mislim da mi dugujes izvinjenje...

potpredsednik Rambo

zdravo druze i misteru Zemo.
Ne mislim ja da ti ista radis samo sam prenio ono sto je corleone rekao. Bez optuzivanja i bilo kakve zle namjere.
Za mene ste do juce,dok nisam procitao tvoj i corleoneov razgovor kao i njegovo pisanije sa didanom,vas dvojica bili isti...nepoznate osobe,bas kao i ja vama.
ono sto si ti njemu odgovorio je pravi primjer covjeka koji je prava budaletina:)
Ako smatras da sam te uvrijedio...izvini.
Idemo dalje :)...

potpredsednik Rambo

Quote from: potpredsednik Rambo on October 13, 2009, 11:52:36 PM
Dugo me nije bilo dobri moji saborci ali sve iz objektivnih razloga. A cim je objektivno onda je i opravdano. Ali zahvaljujuci milostivom i "profesionalnom" Telekomu stize i meni ADSL.
I sta bih ja drugo nego odmah na server... do Didana, Sefa, Erwina, Murte i Klamzija, Zvjerine, Mikela i kompletne ekipe....da se upitamo za zdravlje i potabanamo malo.
I igrao bih ja tako misleci da sam medju svojima da mi paznju nije privukao post igraca Goj@ koji je trazio novi klan.
Napisao je u kojim klanovima je sve bio i zasto je izasao. Jedan od njih je bio i Budaletine. A razlog zbog koga je izbacen je taj sto se nije pojavio 20 dana na x-fireu.

Sunce ti zareno pa u sta smo se to pretvorili???
Mi koji smo uvijek bili sastavljeni od momaka i djevojaka vazda spremnih za zajebanciju i salu, mi koji nikad nismo psovali i provocirali druge igrace, mi koji nikad nismo gledali da li je saborac sa kojim smo u klanu profi igrac ili obican pocetnik...bilo nam je bitno samo da je ok covjek.
A sada?
Sta smo docekali?
Da neko bude izbacen iz klana ako se ne ceslja na pravi nacin?
Da citav klan bude privatizovan od strane gomile novoprimljenih momaka?
Jel Vama ljudi jasno sta smo mi?
Ili mozda bolje STA NISMO MI?
Jer nismo ono sto vi pokusavate da progurate!
Nismo tajno drustvo, pokret super heroja, elitna jedinica kojom rukovodi jedan covjek!
Nismo rulja koja nema ni osnovne elemente kucnog vaspitanja, koja jebe majku drugom igracu ako ga ubiju momenat prije nego sto donese zastavu niti rulja koja se skuplja samo da bi nabacila sebi poene za statistiku.

Mi igramo iz gusta. IGRAMO! Ne zivimo COD2 vec ga igramo!
Mi nismo profi klan niti smo ikada tome tezili!
Mi smo ljudi koji mogu u svako doba, cista obraza sjesti sa bilo kojim normalnim igracem koji je ikada igrao na Bitange serverima i popiti po pice.
Mi smo zajebanti.
A to je ono sto mnogi od Vas koji ste sada u klanu niste shvatili.

Budaletine nisu moj klan...niti Sefov, Erwinov, Didanov...
Budaletine su nas klan! Ime koje su stvorili dobri ljudi. Ime koje ipak nesto znaci na ovim serverima.

I ZATO...
Vrijeme je da uvedemo red u sopstvenoj kuci.
U narednih par dana na ovim stranicama, tacnije na prvom postu naci ce se imena ljudi koji pripadaju klanu Budaletine.
Kad dovrsimo spisak kulturno cemo zamoliti bivse clanove da skinu tag klana i potraze utociste u nekom od mnogobrojnih klanova koji igraju na serveru.
Svjestan sam toga da je ovo igra ali vase ponasanje je sve ovo uzdiglo na nivo koji je vise od igre.

P.S. Bio sam malcice ostriji ali...ponijele me emocije.

1. Predsednik (Vrhovni vladar svega sto se krece po bojistima)
2. Rambo (Politkom)
3. Dr. Didan (kompozitor svecane himne Budaletina i priznati umjetnik u svijetu muzike)
4. Erwin Konning (Svesteno lice, snajper stimer i komandir odreda Erwinove Leptirice)
5. Gandi (priznati mirotvorac i tvorac nove ideologije pokreta)
6. Drugarica Taki (Nacelnica sekretarijata opstih poslova uprave Budaletina i uzdanica druga Tihog)
7. Sestric (Predsjednik podmladka klana)
8. Mali Rambo (zamjenik predsednika podmladka klana)
9. Goj@ (Predsednik udruzenja slikara)
10. Tamara (The Bride!)
11.Mister Zemo (poznanik i zemljak svakog od nas)
...idemo dalje!

...spisak ce se nastaviti cim se konsultacije izmedju clanova vijeca staraca dovrse. :)

mister-zemo

Izvinjenje prihvaceno...Kapa dole !  :hat   :drinks2  :ziveli

TBiH][GOJ@

Mi volimo ramba, rambo je nas, al stvarno rambo da damu stavljas na zadnje mjesto to nisam ocekivao  :icon_bad: :icon_bad: :icon_bad:

potpredsednik Rambo

Predlazem da podnesem neopozivu ostavku :)

ugly.fender

zelim  vasoj koleginici Tamari  brz  oporavak probavnog trakta :) a vama  momcadijo  puno  dobrih  killova i uzarenih  bojista  :mahanje

potpredsednik Rambo

e jesi bandit fenderu...samo takav  :wink:
bio sam tada na serveru i mogu ti reci da si se zaista trudio da budes od pomoci. :wah

ugly.fender

hahhahah ..uvek  ..  koliko god  ovako  "virtuelno"  ...   gde su mladi  tu je i sala..a sale nikad dosta ...  sto se kaze   :super

TBiH][GOJ@

Kaze se jestel za RAKIJU, MEDOVACA je pa izvolite  :drinks2  :yahoo

TBiH][GOJ@

Evo imam malo ramba da zezam nisam stiga sve copy-rat al od pocetka je bilo loodnica ostatak texta http://www.speedyshare.com/143135425.html

Darkman Ki-Ninja

Ha!? el to stvarno el si ti nesto....  :yahoo

tihi

Boze,meni su zena i brat Budaletine...kakva familija...

Erwin König

Evo i ja da kaоem koju "pametnu". Dakle, Rambo je izneo svrhu postojanja "budaletine" klana. Ja sam jako dugo igrao solo jer nisam imao potrebu za prisustvom nekom klanu. Međutim, kako sam igrao COD2 primetio sam da se članovi "budaletine" klana igraju na način koji je odgovarao mom načinu igre. Naime, igranje bez frustracija i nerviranja oko gubitka flaga i sl. To mi se jako svidelo i na nagovor, sada ex-člana, Stefaninja sam se pridruоio klanu. Do danas nisam zaоalio a i izgleda da neću. Jako mi je lepo biti u ovakvom društvu i to se potvrdilo kada sam ih lično upoznao. Sve su super momci.

Početkom  godine sam napravio pauzu od par meseci i kad sam se vratio primetio sam gomilu novih junaka u klanu. Ne mogu se setiti ko je to rekao, ali jedan lik je pitao: "Erwin, ko si ti?". Car. Tada sam otprilike primetio i Gandija u klanu. Super lik - uvek je na dоamiji da me pokriva :). Malo ima kratak fitilj ali je skroz OK.

Dakle, da ne duоim previše...

Budaletine, igrajte opušteno, bez nervoze i sa velikom dozom humora. To je ono što nas čini jedinstvenim na serveru.

Krvavi Bill

Pozdrav Budaletine moje! Kako ste mi? Jbg taman se pocela ova dobra ekipa okupljati, a ja malo odustao od CoD-a! Al nema veze vraticu se za koji mjesec kad se opet zazelim CoD-a :D Nadam se da se do tada opet necete razici jer vidim ima nekih nesuglasica u klanu! Ajde jbg dok sam ja bio tu sve je bilo OK ja prestadoh odmah nesuglasice! Ma to je sve do Gandija jer je on jedan obicni top koji nema pojma ni o cemu! xD (sala Gandi panju jedan xD) Dajte nemojte mi se svadjati jer je ovo ipak samo igra i tu smo radi zajebancije! Ajde budaletine samo vi igrajte i svadjajte se sretno vam bilo :D Bill a.k.a doctor x will be come back!!! :D *budaletine* 4ever :D

P.S. Ako ikako moze da izbacite Gandija iz klana samo vam kvari ekipu dzukela jedna xD

Pozdrav Krvavi Bill a.k.a doctor x!

zlenzlla

Alo ne dirajte mi Gadnog, to je moja kucka.  :icon_bad:

Rambo cija je bride Tamara? Jeli to neko planira svadbu?  ;D

Neka si se ti nama vratio pa sad mozemo da se udaramo po serveru.  8)

PS: zar vas nije bilo vise?

ugly.fender

Zlle  druze  moj virtuelni ...jedva cekam   sutra  da svane  da te kundakom  osamarim   2-3 puta  ...  mislim  onako  pre  jutarnje kafe   :party2

zlenzlla

Quote from: ugly.fender on October 31, 2009, 11:51:02 PM
Zlle  druze  moj virtuelni ...jedva cekam   sutra  da svane  da te kundakom  osamarim   2-3 puta  ...  mislim  onako  pre  jutarnje kafe   :party2

Mislis ti da ja ustajem tako rano za tu kafu?  :tongue2
Mozes samo za popodnevno pivo sa cevapima.  :tease2
Doduse, uvijek mozes reci da si pokusao.  :tease

$tring

Izbrisao sam neke postove posto su OFF-TOPIC... idemo dalje, prica se o budaletinama (legendama Bitange servera)  :worth

DiDaN

coper

ja sam zaljubljen  :-*  i smrasao sam  :tease

darkbgd

olo-sh

trc trc tup kundak pade rambo
KRALJ JE MRTRAV ZIVIO KRALJ :tease2
P.S nema ti kcerke na listi budaletina

DexonDee

Stvarno nema ti cerke u budaletinama daj ubacite je pa devojka igra bolje od tate :P

potpredsednik Rambo

Rambo pada zato sto je vazda iza Klamzonje... a Klamzi pada jer mu je to u prirodi  :yes

DiDaN