News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

COD4

Started by [WC]=CyClops=, February 27, 2008, 10:58:00 AM

Previous topic - Next topic

[WC]=CyClops=

Eto, vjerujem da ima dosta vas koji to i igraju pa već znaju kako stvari stoje, a za ostale evo mali info.

Dugo nisam igrao COD4 i u međuvremenu su izašla 2 patcha. E pa skinem ja to da vidim malo kako sada igra diše i ugodno me iznenadilo.

Uredno se spajaju ljudi na cracked servere koji imaju upaljen PB (prije je PB stalno kickao pa je bio uglavnom isključen, raj za botere).

Pljuce čini se imaju malo veći trzaj tako da je i ciljanje dobilo više smisla. Moja najveća zamjerka je bila što se prejednostavno ubije neprijatelja bez obzira s čim se puca.
Sad mi se čini da ima više razlike između uzija i m16 nego prije, pa nije potpuno svejedno što se koristi na kojoj mapi. Moоda se varam ali takav mi je dojam nakon jučerašnjeg igranja.

U svakom slučaju nije loše i što je najvaоnije, zabavno je. A to se mjeri time što smo se napucavali, prošli su sati a nitko se nije nervirao oko ničeg, a poanta igre je da zabavi, ne da umori :)

Eto toliko o tome, pa ko voli nek izvoli. Ja znam da će za mene biti od sada sve više cod4 igre, te ako imate listu kakvih dobrih servera, dajte IPijeve :)

mean

Na zalost imam preslabu masinu za cod4 pa ga i ne igram,ali neki prijatelji igraju na ovim serverima:

81.171.125.93:28960
88.198.53.107:28960
212.45.52.231:28961
84.244.177.32:28960
84.244.177.31:28960
82.204.101.83:28960
89.220.133.238:28960
84.41.233.240:28970

probaj pa javi :wink:

vasili

cod2 je najbolji zbog drugog svetskog rata...cod4 je sranje ali sta je tu je mora se igrati...to je moja najveca  zamerka..

[WC]=CyClops=

Ma meni je već WWII tematika malo već izlizana, suviše igara počiva na tome ili na nekom fantasy svijetu, ja bi malo modernog i futurističkog tu i tamo.

Ne mislim prestati igrati cod2 (cod4 ni nema CTF :)), ali malo promjene svakako dobro dođe da se ne igra uvjek isto. Hvala na serverima mean.

Zver

A ja sam opet na drugu stranu, ja najvise volim fransizu unreal tournament koja me jos nikada nije razocarala, poslednja verzija je brutalna, vozila, hoverboard, oruzje i naravno FLACK CANNON (my favourite)

El Muerte

Quote from: "Zver"A ja sam opet na drugu stranu, ja najvise volim fransizu unreal tournament koja me jos nikada nije razocarala, poslednja verzija je brutalna, vozila, hoverboard, oruzje i naravno FLACK CANNON (my favourite)
Jebes flak cannon isti kurac kao trench gun (shotka) u COD-u :)
Ja sam igrao onaj prvi unreal do besvesti.......takmichio se ...do kraja sam bio toliki freak da sam redovno igrao 1:3 bez ikakvog problema :)
Moja omiljena puca je bila naravno - MINIGUN  :twisted:

KIKI

pa naravno UT nije niko prevaziso to je jednostavno meni no1 FPS igra
ae da te vidim tamo da me gadjas sa snipom  :lol:

[WC]=CyClops=

Trebaš onda viditi crazyja kako igra UT snipom...ima popriličan broj osvojenih kupova i liga na clanbaseu (najviše baš CTF ako se ne varam), a koliko znam, najviše voli snipe i shock rifle.

vasili

r-coma

meni je cod4 sasvim dobar.Pogotovo po grafici!Razlozi zbog kojeg ne igram cod4 su ti sto je igrica mnogo brza od cod2 i to sto nema oruzija kao sto je car ili lee enfild!Oruzija iz kojeg je dovoljan jedan hitac da bi ubio protivnika.
Ima tamo kao neki opasan snajper ali nije to to!