News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Opticke varke

Started by Podpredsednik, October 02, 2009, 04:13:23 AM

Previous topic - Next topic

Podpredsednik

Postavio sam zbog one koja se nalazi na 1min i 54sec, bas je luda:
http://www.youtube.com/watch?v=6-73jI90PhQ

m.shadows

Ne shvatam...neide mi...jel treba u mraku ta?
Inace imam PowerPoint ovaj...dobar je

Podpredsednik

Kod mene u sobi je bilo priguseno svetlo kad sam gledao, trebao bi posle trideset sekundi gledanja u sliku da se okrenes prema nekom zidu i brzo da trepces, efekta je fantastican.

Tomo_SU

Pokushajte promenuti smer u kome se devojka okrece. Dobar test za razvijenost leve i desne strane mozga.

LEFT BRAIN FUNCTIONS
uses logic
detail oriented
facts rule
words and language
present and past
math and science
can comprehend
knowing
acknowledges
order/pattern perception       
knows object name
reality based
forms strategies
practical
safe
RIGHT BRAIN FUNCTIONS
uses feeling
"big picture" oriented
imagination rules
symbols and images
present and future
philosophy & religion
can "get it" (i.e. meaning)
believes
appreciates
spatial perception
knows object function
fantasy based
presents possibilities
impetuous
risk taking

m.shadows

Quote from: Podpredsednik on October 09, 2009, 02:00:37 AM
Kod mene u sobi je bilo priguseno svetlo kad sam gledao, trebao bi posle trideset sekundi gledanja u sliku da se okrenes prema nekom zidu i brzo da trepces, efekta je fantastican.
Eeee uspeo sam :D
Mocan je efekat,ali nisam nista skonto sta je to :scenic

IronC

Quote from: M. sHaDoW$ :) on October 09, 2009, 10:55:32 AM
Quote from: Podpredsednik on October 09, 2009, 02:00:37 AM
Eeee uspeo sam :D
Mocan je efekat,ali nisam nista skonto sta je to :scenic

Isus Hrist je na slici

Lider

Ne razumijem Tomo kako da promjenim  :icon_eek:. "Vrca" se u desnu stranu koliko god da gledam.
Sta da radim?

Lider

Ahahaha OMG ne vjerujem. Evo odma poslje pisanja prijasnjeg posta sam skontao kako da je "sjebem". Vrtila se non stop na desnu stranu koliko god da sam gledao, pokrio sam desno oko i krenula se vrtiti na ljevu. Zajeb'o sam svoj mozak :happy
:worth

Coyot

evo i meni je uspelo ... sam sam se ja okrenuo naglavacke ...pa su smerovi suprotni  :suicide :suicide :suicide :suicide

DzoNN:)

Quote from: Lider on October 09, 2009, 02:51:45 PM
Ahahaha OMG ne vjerujem. Evo odma poslje pisanja prijasnjeg posta sam skontao kako da je "sjebem". Vrtila se non stop na desnu stranu koliko god da sam gledao, pokrio sam desno oko i krenula se vrtiti na ljevu. Zajeb'o sam svoj mozak :happy
oce i kod mene tooooooo :wah :wah :wah
extra je

zlenzlla

Quote from: Lider on October 09, 2009, 02:51:45 PM

Ma to se ona okrene po neki put u suprotnu stranu da vi mislite da ste mozak zeznuli.  :tongue2