News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

E moje Bitange

Started by ToTo, February 26, 2008, 09:05:22 PM

Previous topic - Next topic

ToTo

Upravo sam izasao sa garage servera , samo da bih ovo napisao.
Usao je neki klinac sa nickom "cro srbe na vrbe", i psuje Srbe na sav glas a Tihi i Hyde sve to mirno posmatraju. Molim vas da mi odgovorite, da li vam to ne smeta pa ga ne kikujete , ili je nesto drugo u pitanju. To sto imate svoj server je super , ali to takodje sa sobom nosi i odredjenu odgovornost, razmislite o tome!!

clumsy

lepo ubaci me na xfire (clumsy99)  ili bilo koju bitangu na xfire. obavestis i bice reseno  :wink:

ToTo

Podpredsednik

Moram da opravdam Tihog i Mr.Hyde-a, oni nemaju komande administratora! :)

vasili

to ce sve cika clumsy da banuje :D

Zver

Tako je presednice, hyde i tihi nemaju aplikaciju koja sluzi za kickovanje tako da su mogli samo mirno da posmatraju, niko od admina nije bio na serveru, ja nisam bio ni pored kompa, ali sto kaze clumsy, dodaj na xf bilo koga od crvenih bitangi, ili clumsyja ili mene, i kada se pojavi tako neki RETARD samo pustis poruku i mi ga KICKUJEMO + BANUJEMO

MOJ XF JE zverso

Evo meni je EXIT poslao SS

El Muerte

Moj Xf : begmarko

Pa ako sam online samo kazete i mali kurcev gad dobija kick ;)

$tring

Quote from: "El Muerte"Moj Xf : begmarko

Pa ako sam online samo kazete i mali kurcev gad dobija kick ;)

Vec je banovan... :)

ToTo

Hteo bih samo jos nesto da dodam , da ne bude zabune. Potpuno je nebitno sa koje strane dolazi provokacija, ista pravila vaze za sve igrace. Idiota ima svuda , bas kao i dobrih ljudi.

[WC]=CyClops=

Samo se nedajte nervirati i uzbuđivati previše oko tih kretena, jer ako vas uspiju iznervirati, onda su oni svoju namjeru uspješno postigli.

Takve budale je najbolje ignorirati u igri ko da ih nema, a naravno odaslati screenshot bitangama da sjedne jedan fini prema BAN i problem riješen.

djubre

ma da mali je kreten toliko me izbacio iz takta i digao mi tlak,ali drago mi je da je toto slikao..nisam se ni sjetio slikati koliko sam bio ljut

Nina

Ignorisati - slikati - obavestiti neku bitangu - nastaviti sa igranjem.

P.S. mini prirucnik kako se ponasati u ovakvim situacijama.

moj xfire ako zatreba je ninax

MeeLanChe

Quote from: "[ZD=CyClops="]Samo se nedajte nervirati i uzbuđivati previše oko tih kretena, jer ako vas uspiju iznervirati, onda su oni svoju namjeru uspješno postigli.

Takve budale je najbolje ignorirati u igri ko da ih nema, a naravno odaslati screenshot bitangama da sjedne jedan fini prema BAN i problem riješen.

:ziveli:

Moj Xf   meelanche

Podpredsednik

Quote from: "ToTo"Upravo sam izasao sa garage servera , samo da bih ovo napisao.
Usao je neki klinac sa nickom "cro srbe na vrbe", i psuje Srbe na sav glas a Tihi i Hyde sve to mirno posmatraju. Molim vas da mi odgovorite, da li vam to ne smeta pa ga ne kikujete , ili je nesto drugo u pitanju. To sto imate svoj server je super , ali to takodje sa sobom nosi i odredjenu odgovornost, razmislite o tome!!
E pa TOTO, vidis sad sta su BITANGE, problem resen, a njima svaka cast na trudu u dobroj volji!!!
A ko se bude ponasao k'o prethodni pacijent, dobice KICK