News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Baba Vanga - 3. svj. rat 2010.

Started by Lider, September 09, 2009, 01:53:11 PM

Previous topic - Next topic

Lider

Nadam se da baba brljezga gluposti  :icon_lol:

http://www.index.hr/vijesti/clanak/katastrofa-na-vidiku-treci-svjetski-rat-ce-zapoceti-2010-godine/403815.aspx

Ostatak prorocanstava:

KRONOLOGIJA2010. - Početak 3. svjetskog rata. Rat će početi u studenome 2010. i završit će u listopadu 2014. Počet će kao običan rat, zatim će biti upotrebljeno prvo nuklearno, a zatim i kemijsko oruоje.
2011. - Kao rezultat radioaktivnih padavina, na sjevernoj polutci neće ostati ni оivotinja ni biljaka. Muslimani tada počinju kemijski rat protiv preostalih Europljana.
2014. - Većina ljudi patit će od čireva, raka koоe i drugih koоnih bolesti (kao posljedica kemijskog rata)
2016. - Europa je skoro bez ljudi
2018. - Kina postaje nova svjetska sila. Zemlje u razvoju prestaju biti eksploatirane i postaju eksploatatori
2023. - Orbita Zemlje se neznatno mijenja
2025. - Europa je i dalje jako slabo naseljena
2028. - Stvaranje novog oblika energije (vjerovatno kontrolirana termonuklearna reakcija). Glad postupno prevladava. Svemirski brod s ljudskom posadom polijeće prema Veneri.
2033. - Polarni led se topi. Nivo oceana raste
2043. - Procvat svjetske ekonomije. Europom vladaju muslimani.
2046. - Svi ljudski organi mogu se uzgajati. Zamjena organa postaje jedno od najboljih metoda liječenja.
2066. - Za vrijeme napada na muslimanski Rim, SAD koriste novi oblik oruоja - klimatsko. Dolazi do naglog zahlađenja
2076. - Bezklasno društvo (komunizam)
2084. - Oporavak prirode
2088. - Nova bolest se pojavila - starenje za nekoliko sekundi
2097. - Brzo starenje pobijeđeno
2100. - Umjetno sunce osvjetljava tamnu stranu Zemlje
2111. - Ljudi postaju kiborzi (оivi roboti)
2123. - Rat između malih drоava. Velike sile se ne mješaju
2125. - U Mađarskoj dobijaju signale iz svemira (i svi će se opet sjetiti Vange)
2130. - Podvodne kolonije (uz pomoć savjeta izvanzemaljaca)
2164. - нivotinje pretvaraju u poluljude
2167. - Nova religija
2170. - Velika suša
2183. - Kolonija na Marsu postaje nuklearna sila i zahtjeva nezavisnost od Zemlje (kao nekad SAD od Engleske)
2187. - Uspješno prekinute erupcije 2 velika vulkana
2195. - Morske kolonije (podvodne) potpuno su osigurane hranom i energijom
2196. - Potpuno miješanje Azijaca i Europljana
2201. - Na Suncu se gase termonuklearni procesi. Postaje hladnije
2221. - U potrazi za izvanzemaljskim оivotom, ljudi stupaju u kontakt s nečim uоasnim
2256. - Svemirski brod donosi na Zemlju novu strašnu bolest
2262. - Postupno se mijenjaju orbite planeta. Marsu prijeti kometa
2271. - Ponovno se izračunavaju fizičke konstante koje su se izmijenile
2273. - Potpuno miješanje оute, bijele i crne rase. Pojavljivanje novih rasa ljudi.
2279. - Energija ni iz čega (pretpostavka - iz vakuuma ili crnih rupa)
2288. - Putovanje kroz vrijeme. Novi kontakti s izvanzemaljcima
2291. - Sunce se hladi. Počinju pokušaji ponovnog aktiviranja
2296. - Snaоne eksplozije na Suncu (vjerojatno kao posljedica pokušaja njegovog reaktiviranja). Mijenja se sila gravitacije. Stare svemirske stanice i sateliti počinju padati
2299. - U Francuskoj se pojavljuje pokret otpora Islamu
2302. - Otkriće novih vaоnih zakona i tajni Svemira
2304. - Otkriće tajne Mjeseca
2341. - Nešto strašno se pribliоava Zemlji iz Svemira
2354. - Kvar na jednom od umjetnih Sunaca dovodi do suše
2371. - Velika glad
2378. - Nova brzo rastuća rasa ljudi
2480. - Sudar dva umjetna Sunca. Zemlja u polumraku.
3005. - Rat na Marsu.
3010. - Kometa razara Mjesec. Oko Zemlje se stvara pojas kamenja i pepela
3797. - Kao posljedica oblaka oko Zemlje, na njoj izumire оivot. Ljudi se uspijevaju preseliti u nove zvjezdane sustave.

spdR

nadam se da ovo nije tacno ! tj mislim da lupa baba ! :D

El Muerte

QuoteStvaranje novog oblika energije (vjerovatno kontrolirana termonuklearna reakcija). Glad postupno prevladava. Svemirski brod s ljudskom posadom polijeće prema Veneri.
:suicide
Quote2291. - Sunce se hladi. Počinju pokušaji ponovnog aktiviranja
:-\   

Lider

Iako ovo sve mozda nije tacno treba joj odati pocast za veliku mastovistost. Ali ipak ako je tacno da je predvidjela II svj. rat, potonuce kurska, napad 11.09. ... ne bi ovo sve trebali odbaciti tek tako.
Ostaje da cekamo i gledamo sta ce da se dogodi.  :wink:  :clapping

Zver

Mephisto

Netko previse gleda star wars i filmove o kataklizmi  :acute.
Uh ja sam predvidio da ce viper ostat dozivotno glup pa nikom nist  :tease.

El Muerte

evo jedan deo:

2009. - Mladi histerik ciji je alter ego zove 'Memphisto' postace legenda GAY podzemlja.......Anus ce mu biti precnika staklene flashe a svoje bolesne usluge ce prestati naplacivati 2011 kada mu 2 penis izraste na chelu.

thosl

istina!dolazi vreme za naplatu dugova  :yahoo

SOLID

Ja se nadam da ce biti ovako nesto...... inace zar nije ovo jedan deo nostradamusa....

Zver

Ti gotivis ribe sa cirevima i rakom koze ??? :ne_razumem

Mephisto

Murta idi gledaj ona svoja sranja na youtube sto volis kak se zove onaj lik joooj...
Ma kakav 3 svijetski lol trajat ce 1 dan.
Da svatko ko ima ispali svoje rakete sa suklearnim bojnim glavama.
Drugi na to pucaju antibalisticke rakete.
Tu i tamo pokoja prođe.
Bla bla onda biraj il ces zivit vani i mutirat u nesta slicno murti il zivi u bunkeru 30 godina.

husky

dexnsk

Ovo za rat je moguce, jer su izvori nafte skoro presusili.

No po drevnom kalendaru Maja zavrsava se 2012 sto se poklapa po bibliji de se takodje spominje kaj sveta. Takodje u jos par knjiha i prorocanstva se spominje 2012 kao presudna godina, e sad koliko u tome ima svega istine, mada i da se nista nedesi svako ako se nastavi ovako ziveti i unistavati planeta neostaje nam vise od 30 godina po proracunima naucnika.

BaNaNaMaN

tacnije prorekla je do 5079  i tu je rekla  KRAJ SVETA aaaaaaaaaaaaaaaa steta sto necu tad biti ziv ahahahha

SOLID

Darkman Ki-Ninja

Ma ja vise verujem Bibliji (ne vise,nego uopste ne verujem u ova ''sranja'' ),jer kako u Bibliji pise  da ce se pre pojave Sina Bozijeg neki pretvarati da su On i da ce on doci i spasiti nas  :worth

P.S. ne palite se na ovu baba tangu  lupa gluposti.... :bad2

*SPARTANAC*

hahaha kad mi to darkman kaze onda stvarno ne treba ni da citam ovo.  :rofl

Quote from: Lider on September 09, 2009, 06:43:34 PM
Iako ovo sve mozda nije tacno treba joj odati pocast za veliku mastovistost. Ali ipak ako je tacno da je predvidjela II svj. rat, potonuce kurska, napad 11.09. ... ne bi ovo sve trebali odbaciti tek tako.
Ostaje da cekamo i gledamo sta ce da se dogodi.  :wink:  :clapping
Lideru, care. Pa gde baba zna sta je kursk.  :rofl
De jedna izlapela baba moze da bude ovako mastovita?!  :wink:

Darkman Ki-Ninja

Quote from: *SPARTANAC* on September 10, 2009, 03:40:08 PM

ma daj bre sta ti imas protiv mene!?

Funkerman

AJDE BABA NE SERI !!! a i ti Lideru sta plasis djecu neko ce i povjerovati u ovo  :thumbdown :thumbdown   NA bad karma :tease2

2076. - Bezklasno društvo (komunizam)     :rofl :rofl

DzoNN:)

ako dodje do toga moramo da napravimo neki poslednji party i da se napijemo i poubijamo jer onda vise nema cod2.... :sorry :sorry :ziveli :'( :'( :'( :'( :'(

m.shadows

Quote from: La_Famiglia_Dzon! on September 10, 2009, 05:40:08 PM
ako dodje do toga moramo da napravimo neki poslednji party i da se napijemo i poubijamo jer onda vise nema cod2.... :sorry :sorry :ziveli :'( :'( :'( :'( :'(
Izgleda da je Lider vec ucinio lose delo Funke.... ;D
Quote from: Funkerman on September 10, 2009, 04:04:32 PM
AJDE BABA NE SERI !!! a i ti Lideru sta plasis djecu neko ce i povjerovati u ovo  :thumbdown :thumbdown   NA bad karma :tease2

2076. - Bezklasno društvo (komunizam)     :rofl :rofl

*SPARTANAC*

Quote from: DArkman Ki-NINJA on September 10, 2009, 03:53:45 PM
Quote from: *SPARTANAC* on September 10, 2009, 03:40:08 PM

ma daj bre sta ti imas protiv mene!?

nisam znao da te vredja.... 8|

Podpredsednik

Pogledajte novi dokumentarac Nostradamus 2012, ako prezivimo 2012 godinu, onda pogledajte dokumentarac Baba Vanga 5079!

zlenzlla

Kladili se Lider i ja da ce da izazove strah i trepet na serveru. Izgleda je uspio.  :rofl :rofl :rofl

dexnsk

Quote from: Podpredsednik on September 11, 2009, 12:29:33 AM
Pogledajte novi dokumentarac Nostradamus 2012, ako prezivimo 2012 godinu, onda pogledajte dokumentarac Baba Vanga 5079!
http://www.youtube.com/watch?v=p5cI7qUBo4s

Ima tu neke istine kad se mnoge stvari vezuju za tu godinu, uprevodu neceg ce biti e sad sta ko ce ga znati, ma vidicemo.

EDIT:
Evo za sve one koji ocedu da pogledaju dokumentarac evo vam torent link http://www.speedyshare.com/904446920.html i evo vam titlovi http://www.divx-titlovi.com/co-YU/divx-subtitles/search-subtitles.aspx?pageindex=1&keyword=NOSTRADAMUS%202012&language=&orderby=4&sortby=1

thosl

Odo ja da instaliram Fallout,da se spremim za postapokalipticno doba i nuklearnu zimu

dexnsk

Quote from: thosl on September 11, 2009, 11:58:15 AM
Odo ja da instaliram Fallout,da se spremim za postapokalipticno doba i nuklearnu zimu
Hehehehe mogo bi ga i ja oped poceti igrati.

DzoNN:)

MAMICEEEEEEE!!!!!! :'( :'( :'( :'( :'( zamolio bih admine da LOCK ovu temu dosta visse !!!! :'(

spdR

SOLID

Darkman Ki-Ninja

Aha odlican ima puno zanimljivih stvari

spdR

da samo nisam mogo spavati kad sam procitao par vesti :D ali volim to da citam...

SOLID

Quote from: spdR on September 12, 2009, 12:15:35 AM
da samo nisam mogo spavati kad sam procitao par vesti :D ali volim to da citam...
Jel ono za kozu?  :rofl :rofl :rofl :rofl

*SPARTANAC*

Quote from: dexnsk on September 11, 2009, 10:53:41 AM
Quote from: Podpredsednik on September 11, 2009, 12:29:33 AM
http://www.youtube.com/watch?v=p5cI7qUBo4s

Ima tu neke istine kad se mnoge stvari vezuju za tu godinu, uprevodu neceg ce biti e sad sta ko ce ga znati, ma vidicemo.

EDIT:
Evo za sve one koji ocedu da pogledaju dokumentarac evo vam torent link http://www.speedyshare.com/904446920.html i evo vam titlovi http://www.divx-titlovi.com/co-YU/divx-subtitles/search-subtitles.aspx?pageindex=1&keyword=NOSTRADAMUS%202012&language=&orderby=4&sortby=1
Huh, odgledao sam film.
Iskreno misljenje o filmu: SMESNO
Zasto?
Ima mnogo da se pise a sumnjam da ce neko to procitati ukratko, da li verujete svemu sto vam kazu na TVu?

odgledajte film, pa dajte svoje misljenje.  :happy

Darkman Ki-Ninja

Quote from: spdR on September 12, 2009, 12:15:35 AM
I ja isto , pa posle samo o tome razmisljam

thosl