News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

BITANGE PARTY PHOTOS!!!

Started by husky, August 15, 2009, 03:39:51 AM

Previous topic - Next topic

husky

Ovdje stvaljat fino ko ima da vidimo mi koji necemo bit tamo sta se desavalo, ko je kog šlato, ko je kog zbario, ko je s kim (opet) spavo i sl.

A nemojte da neko ovako zavrsi:

hajae

zao mi je sto sam ja jos premlad da svratim... nisam premlad nego mi je daleko povuc iz HR. Zelim vam puno zabave i  :icon_bad: morate mi murtu koji put a spartancu zelim da nevinost izgubi  :super

Zabavite se i nemojte da se dogodi kakava nesreca jer cemo morat opet tugova. Uzivajte i cekam slike  :mahanje :mahanje

Mephisto

Ljudi vidite kako lik spava na lijevoj ruci?
To mora da je huski nakon 2 3 exirane mineralne.
Pa onda sanjao da nam na waru govori LIJEVO SAMO LIJEVO NE NEDSO NEG LIJEVO KUZITE OBRNUTO OD DESNO TO JE LIJEVO.

P.S. Viper je kriv.

$tring

tihi

U 4 Ujutru, svaka cast string! :ziveli

SOLID

Extra fotke.....  A vidi ga Spartanac sto osisao  :rofl :rofl

DiDaN

Strava slike...............
Bravo String  :worth

STEK

super su fotke...lepo odradjeno....steta sto nisam mogo doci....sory!!! :cray

taki

komara

Jao covece nije mi dobro,sa partyja odem da stavim katanac na galeriju jer sam zaboravio da zakljucam i unutra se sapletem na bicikl i zviznem na pod sledece cega se secam da se budim u 6 ujutro a glava me razbija jer sam izgleda potiljkom zviznuo o patos,sad mi   je mnogo bolje. A fotke su super! :drinks2

$tring

Quote from: komara on August 16, 2009, 04:09:24 PM
Jao covece nije mi dobro,sa partyja odem da stavim katanac na galeriju jer sam zaboravio da zakljucam i unutra se sapletem na bicikl i zviznem na pod sledece cega se secam da se budim u 6 ujutro a glava me razbija jer sam izgleda potiljkom zviznuo o patos,sad mi   je mnogo bolje. A fotke su super! :drinks2

Ah, ti si bas imao burnu noc... Mi smo zaglavili negde do 3h sa Tomijem u Gerili, posteno se ponapijali pa krenuli kuci lagano na spavanje (na sta je ovaj burno regovao... :) ) ... Super je prosla zurka, i hvala svima vama koji ste bili i uvelicali svojim prisustvom drugi rodjendan Bitange servera. Hvala drugari, i vidimo se i sledece godine na istom mestu...  :clapping2

don_gagi

Extra su fotke, bas mi je krivo sto nisam bio u NS pa nisam mogao da dodjem...sto bi glavna zvezda Clumsy rekao, nije mi zena dala da se vratim sa mora zbog zurke!  :vava
A vi kako se sirite svake godine, morace Dusan da prosiruje lokal!  :drinks2

budaletineGandi

Brate string super fotke nemam reci,super je bilo drogomi je sto smo se upoznali i sto sam upoznao najvece fegete clumsyja murtu i kurvina.Jednino mi je krivo sto nisam :icon_bad:clumsyja ali bice i toga jbg murta me preduhitrio :bye2

Al_Capone

Somebody got murtowned in da ass?  :icon_bad: :clapping :clapping :clapping :clapping

Mephisto

Bahahahaha viperu  :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl.
Najbolja ona di je viper između stringa i onog nekog međeda makarije valjd ak se ne varam.
Ono svi se smiju a viper ko da zna da mu je guza ugrozena.

VIP.er

TI Mephisto tragedijo cuti, ti ne smes mami da protivrecis kad te nije pustila...

$tring

Quote from: VIP.er on August 16, 2009, 09:50:19 PM
TI Mephisto tragedijo cuti, ti ne smes mami da protivrecis kad te nije pustila...

:rofl ... Da,da... Mefi... Tomi je bio zeljan da te vidi, i dosao covek a ti tako.... ,c,c,c,c.....

IronC

Quote from: string on August 16, 2009, 10:11:06 PM
Quote from: VIP.er on August 16, 2009, 09:50:19 PM

:rofl ... Da,da... Mefi... Tomi je bio zeljan da te vidi, i dosao covek a ti tako.... ,c,c,c,c.....

Da,da.... :vava

Erwin König

Super su slike. Ima li neki video snimak sa party-ja? Video sam da je neko nosio kameru.

Mephisto

Stara mi neda lol?
Nemam ja mamu ko ti ono da svaki mjesec skacem po krevetu cekajuci da se mama vrati iz shopinga sa novim misem.
A stas purgeri me vole  :D
A znam da bi se iron zakacio samnom zbog sveg psovanja na ts-u.
Dođem u februaru eto obecajem ak ne dođem kickajte me iz bitangi jel moze?

$tring

Quote from: Erwin König on August 16, 2009, 10:30:16 PM
Super su slike. Ima li neki video snimak sa party-ja? Video sam da je neko nosio kameru.

Zver je nosio, i materijal cemo objaviti kada se vratim s mora i malo ga izmonitram... Pocetkom septembra....
Hajde ostali, saljite slike... bilo je tu jos fotoaparata....  :clapping

VIP.er

Quote from: Mephisto on August 16, 2009, 10:54:40 PM
Stara mi neda lol?
Nemam ja mamu ko ti ono da svaki mjesec skacem po krevetu cekajuci da se mama vrati iz shopinga sa novim misem.
A stas purgeri me vole  :D
A znam da bi se iron zakacio samnom zbog sveg psovanja na ts-u.
Dođem u februaru eto obecajem ak ne dođem kickajte me iz bitangi jel moze?
Drzim te za rec  :)

SALTSTONE

Fotke su do  jaja   :clapping  Svi smo tu  :mahanje

*SPARTANAC*

Quote from: SALTSTONE on August 17, 2009, 03:37:23 AM
Fotke su do  jaja   :clapping  Svi smo tu  :mahanje

Fotke su vrh! :party2 :party2

Samo ako moze neko da stavi lepo to na FTP i da link da moze to da se skine. Posto na onom "cudilu" nema download opcije. thank you :thankyou

Skelety

ima,desni klik pregledati sliku i snimish je

komara

Stete za one koji su propustili party a Bitangama svaka cast svi su preterani likovi (Clumsy i Viper legende (suvise ozbiljan za svoje godine  :tease2)) nadam se da je trening dobro prosao. DEX jedan veliki minus jer sam ocekivao PRASE ili JAGNJE iz nove pecnice a od toga NISTA! :tease

taki

Bilo je fenomenalno :))) Skoro se nisam smejala koliko na zurci :)))))

Zver

Zurka je bila zakon, video snimak sa moje kamere je ostao kod stringa, on ce kada se vrati sa letovanja (odnosno par meseci posle) da izmontira video, uploaduje na youtube i postuje na forum, a dok to cekamo molim vas za ostale slike, bilo je tu fotoaparata koliko hoces.

Znam da je neko slikao DUSANA SILNOG u bitange majici.

Samo odmah da kazem, ko je dosao posle 23 h, postoji verovatnoca da ga se ne secam :), zao mi je sto KC ekipa nije dobila majice, ali posto  smo poceli da delimo od 20h, dosta su i potrajale. Takodje je i IK - Trix ostao bez svoje majice iako mu je bila namenjena jer je dosao KASNO.

IronC

Malo je to majci bilo sledeci put minimum 100-200 za stampu :)
:mafia

Zver

Quote from: IronC on August 17, 2009, 03:10:48 PM

Iron je stari megaloman, sledeci put cemo odstampati vise majica, i MANJE VELICINE

njofra

ljudi zao mi je sto nisam dosao trebao sam al nisam moga zato sljedeci put dolazim 100 % posto

Adoney

E sada, String nije bash procheshljao slikice, pa tu ima i malo nas i malo akcije.. al' od vishka ne boli glava. :)

komara

Quote from: Zver on August 17, 2009, 04:52:00 PM
Quote from: IronC on August 17, 2009, 03:10:48 PM

Iron je stari megaloman, sledeci put cemo odstampati vise majica, i MANJE VELICINE
Tako je nisu svi medjedi ko vi  :tease2 ima nas koji smo kao BOB ROCK  :wink:

budaletineGandi

Kakvi medvedi to su ljudi 100 kila i vise reci mu zverko ne znam on sta je covek od sto kila,
i jos jednom zurka je bila strava sto kaze taki odavno se nisam nasmejao tako slatko

Zver

Komara legendo, a jos se pitam na koga podsecas, znaci BOB ROCK, menjaj nick

Lesane

Zver

Ajmo ljudi, bilo je tu jos fotoaparata.

komara

Quote from: Zver on August 18, 2009, 02:33:21 PM
Komara legendo, a jos se pitam na koga podsecas, znaci BOB ROCK, menjaj nick
Bob Rock ili Princ IZNOGUD,a takva mi je i narav  ;D,razmislicu  :hmm

VIP.er

komara

Quote from: VIP.er on August 19, 2009, 12:10:48 PM