News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

fps lock problem

Started by creapYYYZJEH, August 11, 2009, 08:17:04 PM

Previous topic - Next topic

creapYYYZJEH

aj pls ko se razumje u ovo..trazio sam na mnogim forumima ali ni k*** od toga....ugl zasto na 125 fps lock igra mi lagga,zatrzava i svakih jedno 4-5 minuta fps padne na 40 i tako stoji jedno jedno 1-5 sec i onda se vrati. dok je sve  u redu dok mi je na 250 lock iako nije pravo lock vec nekih 160-200 fps toga nema....igra radi savrseno....ali nekako mrtvo..skacem ko mrtvi konj,garand puca ko minobacac....windovsi frisko inst,driver novi stvarno nekuzim..pls helpajte :ne_razumem   Nije do antivurusa jer ka ugasim,nijedan program ne radi u pozadini...lagometer nista ne pokazuje znaci nije do konekcije,??????? :||

~LoneWolfs~Extreme

Al_Capone

creapYYYZJEH

amd athlon 3.0+....i sad kad sam igro slucajno opet bacim pogled na lagomter kad je 125 lock i tom trentku kad mi fps padne vidim puno zutih tocaka na lagometru...znaci paketi izgubljeni.... :hmm

domohomo

mozda dobar cfg i par fps boost skripti pomogne

domohomo

creapYYYZJEH

hvala na trudu ali znam za te stranice...cfg sam mjenjo par puta i opet isti probl.....i znam za te naredbe sve ali problem je kako da se rijesim onih izgubljenih paketa na lagometru.....ona plava linija koja brzo ide u trenu kad mi padne fps bude puna zutih tockica sto znaci d su mi se paketi izgubili--kako to rijesit????

VIP.er

Dakle problem ti je gubljenje paketa ? Pa ne znam sta da ti kazem, osim da proveris komande cl_maxpackets i cl_packetdup, ako ne mozes da 'nastelujes' tako da ti odgovara, probaj neki drugi lock, kontam da tebi se to desava samo na 125 lock, probaj npr 150lock da stavis...

domohomo

packetdup na 1 i paketi na 84 meni tako radi perfektno ne znam kad su me paketi kikali zadnji put a jos imam shared net kabel od 50 metara jos skracen na kraju i spojen zicama......

Lun

Quote from: creapYYYZJEH on August 12, 2009, 10:42:57 PM
hvala na trudu ali znam za te stranice...cfg sam mjenjo par puta i opet isti probl.....i znam za te naredbe sve ali problem je kako da se rijesim onih izgubljenih paketa na lagometru.....ona plava linija koja brzo ide u trenu kad mi padne fps bude puna zutih tockica sto znaci d su mi se paketi izgubili--kako to rijesit????

Ta plava linija ti prikazuje kako tvoj računar obrađuje podatke koje primi od servera, ako tu imaš Š¾ute tačke znači da tvoj PC ne stigne da obradi sve kako treba. Zelena donja linija ti je za konekciju i ona ti prikazuje pakete koje primaš od servera. Ako na donjoj imaš pikove znači da ti konekcija nije kako treba, kad se pojave crveni imaš potpuni prekid konekcije sa serverom. U idealnim uslovima bi i plava i zelena linija trebale da budu ravne.

Rešenje za tvoj problem moоe da bude da smanjiš com_maxfps ili da smanjiš kvalitet grafike da ti prikazuje više FPS.

creapYYYZJEH

Probo sam sve od cl_packetdup 1-5 na 5 malo pomogne,maxpackets sam mjenjo stalno ali nikakve koristi od toga i ovo za grafiku da mjenjam sve probo, i na low i na extra sa svime ON isti vrag nakon 2 min izgubim odjednom pakete i to puno njih...stvarno misterija :suicide ali puno hvala a pakete cu da  :icon_bad:

thosl

kad opadne fps,lagometer poludi.ne znaci da ti je losa konekcija.

spdR

proc ti je problem,trust me...svi jedno jezgreni imaju te probleme

gallardo

i kod mene isti problem , mislim da je spdR u pravu!

- Reaper -

imate windows 7 mozda jer sam cuo da nema sanse da imas lockan fps na windows 7  :)