News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

SVRBlackOps PROVOKATOR

Started by clumsy, February 18, 2008, 11:58:53 AM

Previous topic - Next topic

SVRBlackOps BAN POLL

DA
15 (83.3%)
NE
3 (16.7%)

Total Members Voted: 15

Voting closed: February 18, 2008, 11:58:53 AM

clumsy

e ovako. posto smo skoro svi bili svedoci nekih sluzbinih provakcija pa otvaram ovu temu i poll. provokacija je bilo i na forumu i na serveru. jednom prilikom je rekao da cyclops i ja otprilike da pusimo kurac, ali on je editovao poruku, pa nije niko ni video.

kratko i jasno DA LI STE DA SLUZBA DOBIJE BAN?!
stavljam poll. pa sami izglasajte.

i stavite razlog zasto!

Zver

Quotenije nas problem sto hrvatska ima fasisticka vojna obelezja - mi (srpska ekipa sa servera) ne zelimo da brukamo server na kome igramo vec da se ponosimo njime

ovo je samo jedna od njegovih nedozrelih izjava na koju on reaguje.

Quotekako uspevas da napises tako nesto tendenciozno a da te nije sramota ?
Laughing
za coveka koji ne zna koliko ne zna i nije svestan svoje nesvesti je to uspeh !
Laughing
svaka cast smrdine !
Laughing

QuoteSMRDINE
na koga god se odnosilo je uvreda, ja sam glasao za ban iz prostog razloga sto je sluzba jedan obican provokator serator, koji provocira coveka, a zatim hvata screen shotove i postuje ih na forum u vidu zalbe kao neka DEVOJCICA.

MOLIM SVE BITANGE DA SE IZJASNE

Nina

Mislim da je Sluzba do sada vise puta pokazao kakav je...isto tako mislim da su svi na serveru bili isuvise tolerantni prema njemu iako to nije zasluzio.Ovakve pojave treba sankcionisati...ljudi dolaze na server da igraju COD,da se opuste i zabave a ne da kidaju zivce sa Sluzbom.Vise puta sam bila svedok Sluzbinog provociranja.Iako sam ga u pocetku branila sada vidim da nisam bila u pravu...Mene licno nije provocirao (ili se bar ne secam da jeste...)...ali ovo sto radi sa ostalim igracima stvarno nije u redu.

$tring

Quote from: "clumsy"e ovako. posto smo skoro svi bili svedoci nekih sluzbinih provakcija pa otvaram ovu temu i poll. provokacija je bilo i na forumu i na serveru. jednom prilikom je rekao da cyclops i ja otprilike da pusimo kurac, ali on je editovao poruku, pa nije niko ni video.

i stavite razlog zasto!

Ma nema sta da stavljas na poll... Ako hoces mogu odmah da ga banujem, ako smatras da treba. Nema tu puno demokratije.... Mislim cak da smo i suvise tolerantni prema ekipi. Na drugim serverima bi odavno dobili ban, tako da sve ostaje tvoja dobra volja. Ako smatras da mu treba ban - banujemo...

Server nije napravljen za seljacine i divljake.. i za medjusobno prepucavanje, nego zbog igre. ... Eto... :)

clumsy

Quote from: "string"
Quote from: "clumsy"e ovako. posto smo skoro svi bili svedoci nekih sluzbinih provakcija pa otvaram ovu temu i poll. provokacija je bilo i na forumu i na serveru. jednom prilikom je rekao da cyclops i ja otprilike da pusimo kurac, ali on je editovao poruku, pa nije niko ni video.

i stavite razlog zasto!

Ma nema sta da stavljas na poll... Ako hoces mogu odmah da ga banujem, ako smatras da treba. Nema tu puno demokratije.... Mislim cak da smo i suvise tolerantni prema ekipi. Na drugim serverima bi odavno dobili ban, tako da sve ostaje tvoja dobra volja. Ako smatras da mu treba ban - banujemo...

Server nije napravljen za seljacine i divljake.. i za medjusobno prepucavanje, nego zbog igre. ... Eto... :)

realno ja bi ga kikovao odmah, ali pusti neka raja glasa. dosta mi je vise njegovog prepiranja, prigovaranja i slicno. dosta je vise.  mislim da to i ostali misle. on ima 39 godina i raspravlja se sa klincima. covece. to je daleko od normalnosti!!!

Zver

$tring

Quote from: "clumsy"
realno ja bi ga kikovao odmah, ali pusti neka raja glasa. dosta mi je vise njegovog prepiranja, prigovaranja i slicno. dosta je vise.  mislim da to i ostali misle. on ima 39 godina i raspravlja se sa klincima. covece. to je daleko od normalnosti!!!

Iskreno... najiskrenije... bole me kurac sta raja misli.....  :wink:  Radi sta god mislis da treba sto se mene tice.... :) ... a ako hoces ban, samo posalji IP pa cemo banovati adresu ili ceo opseg IP-eva.

KIKI

ja sam uzdrzan jer ne znam sta se to desavalo u igri tako da nemogu osudjujem.

String bi odma nesto da banuje :D
clumsy kao oce u vode politike to on vido od nasega drugara predsednika

//LoneWolfs//kamiX

Ljudi ... on ima 38 godina, a njegovi ispadi (poput ovih sto je Zver naveo) ne slice niti djetetu od 7 godina!!!

Mora vam biti jasno da je lik ... ma necu niti rec sta ....

Ja sam za ban ...

P.S. najbolje od svega ... sto su cod2, ovaj forum i bitange serveri njemu sve u zivotu ... lik je 0-24 online

[WC]=CyClops=

Quote from: "clumsy"jednom prilikom je rekao da cyclops i ja otprilike da pusimo kurac

Ja ovo nisam vidio, a ne bi me niti uvrijedio pretjerano, ne drоim puno do toga što on piše. Pogotovo kad vidim na kojoj razini slaоe te rečenice, bio sam uvjeren da ih mulac od 10 godina piše dok nisam sliku vidio.

Ono što mene smeta kod sluоbe je to što imam dojam da namjerno sabotira igru i to mu pričinja neko zadovoljstvo.
U nekoliko navrata je namjerno štekao na spawn mjestima iz kojih se gotovo nemoguće izvući, mi se jedva iskopamo a on nas opet vrati tamo i smije se.

I sad govore mu svi da to ne radi, on opet, a igra dovoljno da razumije što mu svi pišu, al namjerno neće i ljudi gube оivce, a on im se smije. To je jedini razlog za koji bi mu ja priljepio ban. A to što šteka i ne zna igrati, to je nebitno, ne moraju svi biti top igrači da bi bilo zabavno, samo moraju biti normalni ljudi.

P.S. namjerno nisam glasao niti za niti protiv bana jer ne mogu dokazati da radi što radi iz pakosti, moоda je zaista tupav i ograničen pa niti nakon 5000 partija ne zna kad šteti svojim postupcima svom timu iako mu ljudi pokušavaju objasniti...

MeeLanChe

:D Eh, pa ekipa!
 NISAM glasao, ali sam za to da ga ovaj put pustimo,
uz UPOZORENJE!
(p.s. Sluоba, PIZDO, ni sam ne znas kakvu ti uslugu činim)

Sledeći put -BAN-

~LoneWolfs~Extreme

ne znam jel sam ja smio glasovat kao jedan od "teskih" sluzbinih suparnika...ja sam naravno glaso za ban i da ne pisem puno samo cu rec da se slazem sa svim navedenim od zveri i kamixa...

Sluzhba Vneshney Razvedki

hvala milance !
evo nesto da vam posluzi na cast  :wink:
alekre uopste nije banovan  :!:
ni sa foruma ni sa servera :!:
sramota  :!:

a evo kako me vredja kamix iako niti sam s' kime cetovao niti ....
skrinsot je napravljen samo nekoliko sekundi nakon sto sam ga ubio ...
dakle potpuno je jasno ...

e posto ste rekli da ce te da reagujete najostrije na svaki sledeci ispad  :!:  izvolte pa sankcionisite  :!:
dakle kamih-u ban  :!:
u suprotnom jos vise ce te da se obrukate :lol:

~LoneWolfs~Extreme

SVR ovaj screenshot je cisto sranje sto ce ti clumsy potvordit to on nije napisao tebi kako te nije sram tako podlo i pravo govnarski hvatat SS koje nisu namijenjeni tebi ja sam igro s vama i igrali smo od tobruka koja je bila mapa prije i kad si doso online na server on je napiso "evo na SVr-a:)" na sto sam se ja zacudio...a sto se tice alekreovog bana to je rijeseno sa bitangama..sad kad si vidio da te niko na ovom serveru nevoli i da je cak 10 glasova za to da te se bana i onda se na ovaj nacin vadis ja nemam komentara...nisi pozeljan i niko ti nemoze pomoc ,pametan covjek bi znao kako postupiti ali posto je tebi ovaj forum i bitange serveri zivot...pa covjece ti zivis virtualno 40 ti je godina trebo bi imat zenu i djecu a ne virtualnu pusku u rukama daj se malo zapitaj sta je sa tvojim zivotom....

IronC

Ajde ovako da se dogovrimo,
lepo se sad izvinite jedni drugima za uvrede i da nasvimo sa igrom....
ovako samo trosite prazne reci dok jos imam strpljenja da vas slusam.
Ajde sad da vas vidim, lako je da se pljuje ajd da vidim ruku pomirenja.
U suprotnom letite svi sa servera. :)

Alekre

Izvini ciko necu nikad vise  :lol:

~LoneWolfs~Extreme

Zao mi je sto je doslo do ovog meni je na ovom serveru bilo ugodno igrat stekao sam mnoge prijatelje (vi koji ste to i znate) ali od mene nikakve isprike necete cuti.iron ako nemas moj ip xfire mi je dugave addaj me da udem na server da mi vidis ip.ja sam se umorio vise od sveg ovog...

//LoneWolfs//kamiX

Quote from: "IronC"Ajde ovako da se dogovrimo,
lepo se sad izvinite jedni drugima za uvrede i da nasvimo sa igrom....
ovako samo trosite prazne reci dok jos imam strpljenja da vas slusam.
Ajde sad da vas vidim, lako je da se pljuje ajd da vidim ruku pomirenja.

Ja se tek toliko nemam nikome nista ispricavati!! Pogotovo ne SLUZBI!

da si SS uhvatio 2 sec prije vidio bi da me CLUMSY ubio a ne ti!!!
A posto se ja i clumsy podjebavamo ja sam ono napisao njemu!! NE TEBI!
Zapravo ... sta si ti uopce umisljas da ja pisem nesto tebi ... si lud?!
Dana sam napisao kada si usao na server 1 recenicu upucenu tebi ... a to je bilo "pozdrav SVR " i NISTA VISE

I smiri se malo kada bi nesto pisao tebi ... jasno bi ti naglasio

BTW sa clumsijem sam bio na TSu cijelo vrijeme a posto nemam sluske i mikrofon pisao sam u igri

KIKI

Quote from: "IronC"Ajde sad da vas vidim, lako je da se pljuje ajd da vidim ruku pomirenja.

ili kundak u dupe  :lol:

//LoneWolfs//kamiX

nije da sam ja ne znam ... bahat, bezobrazan ili tako nesto .. ali ja se tom covjeku nemam sta ispricavat. .. ja se ne obracam njemu... on neka pusti mene i moje iz clana ... i mir!

KIKI

ja glaso protiv.
sta ga banujete
sta sad pravimo ovde neku frku bilo pa proslo

neka ovo bude upozorenje ne smo za njega vec i za sve ostale.

prihvatate ovu igru previse ozbiljno.

[WC]=CyClops=

Ma perma ban je prestoga kazna za Sluоbu.

Nećete valjda ga imati na savjesti, sutra na kavici čitate u novinama:

"Objesio se depresivni mladić, roditelji u nevjerici, bio je tako veseo i praznoglav bez ikakvih briga o poslu, školi i budućnosti. Ostala jedino poruka - Ubijam se jer su me bitange banale!. Policija još uvijek pokušava dekodirati samoubilačku poruku, no bez uspjeha, te tragaju za nekom novom bandom iz podzemlja pod nazivom bitange koja je gurnula ovog mladića preko ruba u  očaj i smrt. Ako itko ima kakvih informacija neka se javi u najbilоu postaju!".

Ali jedan ban od 7 dana za upozorenje bi moоda mogao preоivjeti :)

clumsy

Quote from: "[ZD=CyClops="]Ma perma ban je prestoga kazna za Sluоbu.

Nećete valjda ga imati na savjesti, sutra na kavici čitate u novinama:

"Objesio se depresivni mladić, roditelji u nevjerici, bio je tako veseo i praznoglav bez ikakvih briga o poslu, školi i budućnosti. Ostala jedino poruka - Ubijam se jer su me bitange banale!. Policija još uvijek pokušava dekodirati samoubilačku poruku, no bez uspjeha, te tragaju za nekom novom bandom iz podzemlja pod nazivom bitange koja je gurnula ovog mladića preko ruba u  očaj i smrt. Ako itko ima kakvih informacija neka se javi u najbilоu postaju!".

Ali jedan ban od 7 dana za upozorenje bi moоda mogao preоivjeti :)

HAHAAHAHHAHAHAHH!!!!

ORIGINALNO!

Podpredsednik

Izgleda da se naljutio, nema ga danas, mozda je nick promenio?!?!

Sluzhba Vneshney Razvedki

ccccccccc ....
jad i beda :lol:
demokratska :lol:
nimalo tolerancije :lol:
akoooooooo ...
tako ce i da prodju u zivotu
jebace ih drzava u nezdrav mozak ko marvu :lol:
jadni smrdi :lol:
pozdravljam sve nakaradne umove i odlazim i sa servera i sa foruma :lol:
experiment uspeo  :wink:
ostavljam vas vasim buducim koljacima da se druzite :lol:

MeeLanChe

Quote from: "Sluzhba Vneshney Razvedki"ccccccccc ....
akoooooooo ...

:ziveli:  POZZ!

KIKI

Quote from: "Podpredsednik"Izgleda da se naljutio, nema ga danas, mozda je nick promenio?!?!

znas sta kazu
"ko se ljuti uvalim mu limun zuti"
:lol:

jbt cola je emotivno vezan za cod2 kad je 24h online i sad vi ocete to da mu oduzmete cccc

Podpredsednik

Quote from: "Sluzhba Vneshney Razvedki"ccccccccc ....
akoooooooo ...
Ako je to istina da odlazis, onda odlazi i najnakaradniji um koji je ikad obitavao na ovim serverima! E pa daleko ti nasa lepa kuca, vrati se slobodno, kad te prodju bubice!
P.S. Nedostajace mi tvoji opsirni postovi, koje sam redovno preskakao! Hehehe....:)
POZDRAV SLUZBA

Tomo_SU

Obdukcijom tela pronađenog u zgradi Ambasade SAD u Srbiji nije utvrđen identitet stradalog, ali je ustanovljeno da je poginuo mlađi muškarac, saznaje agencija Beta u Okruоnom sudu u Beogradu.

Odbukcija na Vojnomedicinskoj akademiji trajala je više od 12 sati, a identitet nije bilo moguće utvrditi jer je telo potpuno izgorelo, uključujući i kosti ekstremiteta.

Istraоni organi pronašli su u ambasadi SAD mobilni telefon koji je izgoreo i zlatni lančić sa inicijalima SVR, a biće pregledani i snimci sigurnosnih kamera u ambasadi, dok bi istraga mogla da napreduje ako bi bio prijavljen nestanak osobe.

Podpredsednik

Hahahahaha, ee lud si TOMOSU!!!!