News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

ZELJE, CESTITKE I POZDRAVI!

Started by Podpredsednik, February 13, 2008, 01:35:09 AM

Previous topic - Next topic

Podpredsednik

!!!!SRECAN MI MENI RODJENDAN!!!!

13.02

Sluzhba Vneshney Razvedki

puno srece i zdravlja i nek' je veselo ! :lol:

vasili

Nina

clumsy

SRECA RODJENDAN MATORI!!!!

Zelim ti da sto vise tiketa sjebes i kompjutera na poslu. ahhahaha

El Muerte

Ajde da se i ja prikljucim cestitkama i da ti cestitam rodjendan bitango matora :))))
Za rodjendan od men, dobijas novo predsednicko odelo :))))

djubre

Napokon smo docekali i taj dan,a znao sam da je tu negdje blizu,zar ima ljepseg poklona za rodjendan od toga da se budaletina pridruzi jos jedan clan,da dragi moj predsednice,dosao je i taj dan

zeli ti *budaletina*DJUBRE

Učiteljica kaоe učenicima: 'Neka ustane onaj tko sebe smatra budalom.'
Ivica ustane, a ona ga pita: 'Ivice, zašto ti sebe smatraš budalom?'

'Ne smatram se budalom, nego mi je оao gledati vas kako tu sami stojite!'

Ispricam se u ime ratnih drugova Ramba i 5i5e i u svoje sto danas necemo moci sjediti kraj tebe dok budes rezao tortu,cekaju nas borbeni zadaci,ali te pozdravljamo sa bojista uz paljbu topova

5i5o ciljaj,Rambo koordinate....decki ..Paljba!
SRETAN TI RODJENDAN PREDCEDNIČE!

clumsy

hahaahah citadel!!! odlicne fotke!!!

KIKI

srecan rodjendan
jebote danas svima rodjendan od mog caleta preko ortaka i njegove sexy drugarice.

no srecan rodjendan jos jednom

5i5a

da se i ja pridruzim cestitkama.
Pa budaletino sretan rodjendan,zelim ti dobar provod,para,piva u ogromnim kolicinama i puno cura u tvom okruzenju. 8)  8)  8)  8)  8)  8)

Nina

Quote from: "El Muerte"Ajde da se i ja prikljucim cestitkama i da ti cestitam rodjendan bitango matora :))))
Za rodjendan od men, dobijas novo predsednicko odelo :))))

Muerte...mogao si malo da mu smanjish glavu...

potpredsednik Rambo

Najdrazi Vrhovni komandante,
drug, potpredsednik, tehnicki direktor i u slobodno vrijeme voditelj Dnevnika(za svoju dusu) RAMBO ti zeli sretan rodjendan i da nam se sto prije vratis sa odsustva.

P.S.
Sluzbena depesa
Sefe, ima par junosa koji bi kod nas u klan. Deder da dodjes pa da odobris to momcima. Oni pitaju mene a ja im kazem da nemam mandat da ih ubacim.
Uzgred, Sisa je naprimao jedno milion momaka i mogu ti reci da su becari samo takvi.

U zdravlju i veselju,
Rambo

El Muerte

Quote from: "Nina"
Muerte...mogao si malo da mu smanjish glavu...
NE nina namerno sam je toliku napravio jer je on GLAVONJA *BUDALETINA*  :D

Zver

Evo i ja da cestitam rodjendan. Jos mnogo predizbornih kampanja ti zelim i naravno povecajne birackog tela za 200 %.

Podpredsednik

Hvala svima na lepim cestitkama, hvala CITADELU sto je prikupio fotografije iz dnevne stampe koje su izvestavale o ovako vaznom momentu, a posebno se zahvaljujem MURTI na tako divnom poklonu, jos mi niko nikad nije poklonio hidrocefalus! :)
Prenecu Vam deo atmosfere komentarima i fotografijama:
Prve su pristigle moje najbolje drugarice Sofija i Brigita, sa kojima sam odmah nazdravio uz sampanjac!

Nakon cega su se pojavili i moji skolski drugari, a Zika nije mogao da prikrije emocije i prvi mi je cestitao

Mama i tata su kao i uvek bili na nivou i njihovo zaduzenje je bilo da pricekuju goste

Muzika je bila vrhunska, pevao mi je proslogodisnji pobednik Jevrejovizije uz ritam tapsanje naseg poznatog dirigenta Velisvira

Bilo je par malih incidenata, jedan od nepozvanih gostiju je posle obimne kolicine pojedene prasetine, obrisao usta o maminu zavesu

A moj kolega 5i5a nije mogao da odoli alkoholu kao i veliki ostatak zvanica

Na kraju se sve lepo zavrsilo, nakon cega sam zvanice udobno smestio u gostinske sobe

5i5a

hahahhahahahahhaha 8)  8)  8)  8)  8)  8)  8)  8)  8)  8)  8)
Fino fino