News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

DISTRICT 9

Started by SOLID, July 18, 2009, 02:28:49 AM

Previous topic - Next topic

SOLID

komara

Quote from: SOLID on July 18, 2009, 02:28:49 AM
Ju ju ju ala ce ovo biti dobro !  :shok

http://www.youtube.com/watch?v=VjihaK7HfGs
Mozda i bude dobar malo mi je cudno uradjen kao polu dokumentarac i nadam se da nece biti ceo film u tom naselju ali videcemo ipak ga je radio Peter J.  :ok2

SOLID

Meni se bas zato i svidja sto je radjen na foru dokumentarca....velika doza realnosti za takav film...

Podpredsednik

I ja sam bas gledao trailer pre neki dan, deluje mi da je mnogo dobro odradjen film, pitanje je samo kolko su zanimljivu pricu napravili. A ne mogu da docekam da se nesto pojavi za film Avatar od James Cameron-a, to ce da bude neka ludnica!

komara

IronC

*SPARTANAC*

Odgledao.... super film, da ne znam da nije stvarno mozda bi i poverovao u uvod filma. :wink2

Podpredsednik

Gledao sam prvih 20 minuta, bio mi je jako dosadan i glup, dalje ne znam kakav je!

$tring

Quote from: Podpredsednik on September 16, 2009, 12:45:23 AM
Gledao sam prvih 20 minuta, bio mi je jako dosadan i glup, dalje ne znam kakav je!

Bas tako... meni je nesto duze bio dobar... nekih 30-40 minuta.. posle je dosadan i postaje isti kao 4000 filmova koje smo do sada gledali. Nekako imam utisak da mnogi filmovi imaju super ideju koju nekako potrose u 20minuta filma, pa se ostatak svodi na jurcanje kolima, pucanje i ostala sranja koja mogu da se ubace u apsolutno svaki film...

District 9 ima dobru ideju, moze se pogledati, ali film je tako... traljav... to je prava rec...  :vava

El Muerte

Kako god , meni se dopao jer za razliku od ostalih holivudskih sranja gde vanzemljce prikazuju kao negativna agresivna bica, ovaj visokobudzetni Juznoafricki film, je za promenu ljude prikazao u pravom svetlu, suptilno povlacheci paralelu sa Nacistima i Jevrejima za vreme drugog svetskog rata.

Da li je film uspeshan ili ne govor chinjenica da je u prvoj nedelji zaradio 100 miliona tako da je drugi deo : District 10 koji je svakako bio u planu, blizi realizaciji.

IronC

Ponavljam odlican film.  :doc

~LoneWolfs~Extreme

Quote from: IronC on October 05, 2009, 02:41:44 PM

evo pogledo sam film,i jako mi se svidio...film je dobar jer iako si covjek, ako u tebi ima nesto dobro stat ces na stranu vanzemaljaca

komara

Quote from: thosl on October 07, 2009, 03:18:29 AM
Quote from: IronC on October 05, 2009, 02:41:44 PM
+1
Da Da dobar je film a Juzno Africki izgovor Engleskog jezika  mi je najbolji na svetu

m.shadows

Odlican film...
Samo stvarno prvih 20 min mene smara...ali kasnije prica krece...i super je  :flag_of_truce :flag_of_truce
:clapping :yahoo :clapping :yahoo :hat :drinks2