zastavicari rotfl

Started by Sluzhba Vneshney Razvedki, February 07, 2008, 06:09:04 AM

Previous topic - Next topic

Sluzhba Vneshney Razvedki

ovaj dredis se povukao u spektatore misleci da ga nisam video kako igra :lol:

a najaca fora to sto skace humana guza na zastavu a sam igra :lol:

prvo sam igrao rosenrot a onda doso' ovaj drugi :lol:

a onda opet sam ovaj :lol:

sam "igra" i potpisuje se :lol:
p.s.- mogu da vam kazem da je bilo vrlo zabavno na momente - zamalo da zaplacem od smeha :lol:

clumsy

hahahaahhaa.

covece kako im ne dosadi. meni je bio sasa najjaci. kao sunja se oko zastave gleda levo,desno, puca a u koga puca nem pojma kada je sam.  :D

a vidi humanog guza sto skuplja zastavice kada nema nikog. koja kurva :)

[WC]=CyClops=

Pa pustite ljude nek se zabavljaju (iako ne kuоim što je tu zabavno ali njima očito je).

Samo stavite da ako je manje od recimo 6 igrača, da ne broje statsi.
Znam da se moоe jer TbG serveri imaju iste statse kao i bitange i to imaju uključeno. Fino ispiše poruku čak svako toliko da nema dovoljno igrača pa igra ne ulazi u statse.

Također imaju uključeno da se igrači sa manje od 30 odigranih rundi ne pojavljuju na statsima (prate se oni ali se ne prikaоu nigdje dok ne odigranju barem 30 rundi). Tako se izbace ovi leteći, slučajni prolaznici koji ne igraju redovno na serveru. Sad moоete vi staviti i na manje, recimo 10-15.

Tomo_SU

kazanova

Ma moj kum je legenda (VILJUSKA)! DECKO igra lepo ima lepe sanse da vas prasi sve! :lol:

VIP.er

Kazanova = Casa Nova iz Rr ?????

Sluzhba Vneshney Razvedki

Quote from: "kazanova"Ma moj kum je legenda (VILJUSKA)! DECKO igra lepo ima lepe sanse da vas prasi sve! :lol:
pa sto onda skuplja zastave sam nocu :lol:
ma sve nam jasno  :wink:
to je ta ekipa viljuska mustang alekre i kazanova :lol:

$tring

Zastave ne uticu na skill ... :) jos uvek.... jos se nisam udostojio da to namestim  :oops:

Alekre

Kada sam ja skupljao zastave u praznom serveru??? Nemoj da seres jer mi te je vise pun kurac. Nisam ti kriv jer nemas zivot.

viljushka

viljushka

pa dobro SVR, zasto prozivas sve redom!? zasto me nisi slikao kada si toliko ubedjen da sam skupljam FLAGOVE!?(':blow:')