News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

RAMBOV RATNI DNEVNIK

Started by potpredsednik Rambo, February 05, 2008, 10:07:59 PM

Previous topic - Next topic

Rambov ratni dnevnik...

Pisi Rambo, samo hrabro!
8 (88.9%)
Cuti Rambo, isto hrabro!
1 (11.1%)
Meni je svejedno...
0 (0%)

Total Members Voted: 6

Voting closed: February 12, 2008, 10:07:59 PM

potpredsednik Rambo

Cutao sam kad su me upisivali u osnovnu skolu, ne zeleci da protivurjecim mojim roditeljima koji su zeljeli da im sin bude makar svrseni osmoskolac.
Cutao sam kad su me upisivali u prvi razred srednje skole, ne zeleci da uticem na njihovu odluku a opet nemajuci drugog izbora nego da upisem elektro(il da budem bravar)...
Cutao sam kada je sve otislo do djavola i kada su me mobilisali u rat na koti 80.74.160.88, dajuci mi pritom poluraspadnutu gewehru i deset metaka u njoj sa samo jednom naredbom...PUCAJ!

Za ovih nekoliko mjeseci vidjeo sam i prosao kroz toliko toga da ne mogu vise da cutim! Ne zelim vise da cutim.
NE NAKON SVEGA!

Postovani citaoce...
Na ovom mjestu ces pronaci moje misli. Sve ono sto nisam htjeo ili nisam mogao da kazem, ni drugovima palim u borbi ni vrhovnom komandantu koji je bio uz nas i dok se pjevalo i dok se ratovalo.
Pisacu, jer mi je tesko da govorim o tome. Pisacu, jer dogadjaji kojima sam prisustvovao zasluzuju da budu ispisani ako ne zlatnim onda makar obicnim crnim slovima u istoriji mog zivota.
Papir trpi sve, jel tako bjese?

Umoran i odlucan da kaze istinu...
Rambo

Podpredsednik

RAMBO, imas moju punu podrsku! Ako zajebes, pisaces mi izjavu! :)

potpredsednik Rambo

Razumijem sefe!
Sad kad vidjeh da si me ti podrzao i ja sam sebi dao glas!

Podpredsednik

Quote from: "potpredsednik Rambo"Razumijem sefe!
Sad kad vidjeh da si me ti podrzao i ja sam sebi dao glas!
:)

El Muerte

O boze.....vec vidim da cemo njegove postove stampati a onda uramiti!

Sluzhba Vneshney Razvedki

Quote from: "potpredsednik Rambo"Cutao sam kad su me upisivali u osnovnu skolu, ne zeleci da protivurjecim mojim roditeljima koji su zeljeli da im sin bude makar svrseni osmoskolac.
Cutao sam kad su me upisivali u prvi razred srednje skole, ne zeleci da uticem na njihovu odluku a opet nemajuci drugog izbora nego da upisem elektro(il da budem bravar)...
Cutao sam kada je sve otislo do djavola i kada su me mobilisali u rat na koti 80.74.160.88, dajuci mi pritom poluraspadnutu gewehru i deset metaka u njoj sa samo jednom naredbom...PUCAJ!

Za ovih nekoliko mjeseci vidjeo sam i prosao kroz toliko toga da ne mogu vise da cutim! Ne zelim vise da cutim.
NE NAKON SVEGA!

Postovani citaoce...
Na ovom mjestu ces pronaci moje misli. Sve ono sto nisam htjeo ili nisam mogao da kazem, ni drugovima palim u borbi ni vrhovnom komandantu koji je bio uz nas i dok se pjevalo i dok se ratovalo.
Pisacu, jer mi je tesko da govorim o tome. Pisacu, jer dogadjaji kojima sam prisustvovao zasluzuju da budu ispisani ako ne zlatnim onda makar obicnim crnim slovima u istoriji mog zivota.
Papir trpi sve, jel tako bjese?

Umoran i odlucan da kaze istinu...
Rambo
to care :lol:
daj jos zajebancije slobodno :idea:
udri po svima ko ih ..... :lol:
onako kako nas vidis ...........................................

KIKI

5i5a

pisi rambo,samo hrabro.I napisi im kako nismo imali sta jesti 10 dana.Eh smo kad se sjetim. 8)  8)  8)  8)

Podpredsednik

Od gladi nismo znali sta cemo, pa smo pravili sir od 5i5inog mleka! 5i5o, da li si isao kod ginekologa, da ti proveri nivo kajmaka u mleku?

korisnik2007a

Ma da....bilo je uzasno...Tada sam i ja postavljen za Kapetana grupice, a ovog predsednika sam progurao u politiku jer sam silne pare zaradio u upoznao ljude na visokim polozajima(bili su na tribinama - a ja na terenu znate) jer sam deci u Ugandi slao 5i5ino mleko....I da 5i5o i oni africanci se zalili na kajmak u mleku,kazu mnogo gusto...

Tu smo znaci pili kajmak,bili turke i nemce i jeli govna... :)

Rambo,samo nastavi...

Mykel

Daj jos zezanja rambo care. Hocemo part II