i tako se igra cb

Started by domohomo, June 27, 2009, 01:36:42 PM

Previous topic - Next topic

domohomo

STEK

aha ......prosvetlio me JAPe.......lepo nema sta....ovog deni-a i marina znam......lepo od tebe domohomo...... :happy

jape

hahah nisam ni skontao dok nisam uvelicao :D

Zver

spdR

uvecaj sliku i videces brojeve- valjda wh

~LoneWolfs~Extreme

meni se sve cini da si u cod2 budala ako ne varas, jos ce se ekipa smijat nama postenima.

dexnsk

spdR

jbt....danas je IN imati cheat :s  :icon_dick:

*SPARTANAC*

Ja bas gledam, u cemu je fora sa slikom score-a i onda vidim ove crvene tackice.
I stvarno igra postaje jadna kad vidis koliko hackera ima. :down

zlenzlla

Quote from: spdR on June 27, 2009, 05:26:24 PM
jbt....danas je IN imati cheat :s  :icon_dick:

Ti bi to znao, jeli?  :tease2

Zver

Hi hi hi, nisam dobro gledao, koji jadnik, pa zasto je bacio taj ss kada ie imao cheat :)

*SPARTANAC*

Quote from: Zver on June 27, 2009, 07:11:50 PM
Hi hi hi, nisam dobro gledao, koji jadnik, pa zasto je bacio taj ss kada ie imao cheat :)
varovatno je svez na codehook pa nije znao da ce da se vidi kad slika score. :super

domohomo

ma koji codehook ovo je nesto jadno jadno

Funkerman

ahahahah kako se lik sjebao!!!  :rofl

Staljin

to treba upload na CB pa nek ljudi vide!!!!!!  :icon_dick:  :diablo :icon_grrr:

hajae

Da ali imposs je vec odavno dobio ban ba CB-u nezz sta ce to sada?
istina da su hax ali mogu oni haxat koliko oce kada nemaju skilla :SS
igrali smo mix protiv  njih i oni haxali pa ih dobili :yahoo

*SPARTANAC*

Quote from: dominik on June 27, 2009, 07:58:15 PM
ma koji codehook ovo je nesto jadno jadno
ti to iz iskustva? :spiteful

dENi

Ti Domo znas i sam dobro da mi je to namjesten ss..svima sam pokazivao ss sa svojeg xfire profila i bio je cist..i sada nadjes taj ss a to je staro 1 godinu.Eto meni je namjesteno a taj decko sto je prosirio ponovno ss i njemu smo mi namjestili da decko ne ispadne haxor kada nije haxor. eto vam link (isto to se i meni napravilo ) : http://www.imagesforme.com/show.php/563481_zachax.png

Taj ss smo napravili samo da mu dokazem da mi je namjesteno... igram cod2 2 god ( 2400 h ) i mislite da bi sve to bacio u  vodu haxajuci..o meni mozete iskreno misliti sta hocete ali ja znam da nisam nikada haxao . ako me netko treba neka me doda na xfire : prvas

A i molio bi da se ovaj topic obrise !!!

spdR

ovo bar nije tesko nammesiti ^^

btw prodas mi cheat ? ;D :D :D

dENi

pa vidis..tako je i meni namjesteno..hehe nemam ti sta prodati  8) 8)

zlenzlla

Quote from: spdR on June 28, 2009, 02:24:43 PM
ovo bar nije tesko nammesiti ^^

btw prodas mi cheat ? ;D :D :D

Oduvijek si mi bio sumnjiv.  :tease2

dENi

ma daj ja sam ti bio sumnjiv a koji je tvoj nick ? i nisam to haxo jebovas ja...citajte malo.svi znaju da je to namjesteno vi sada tu pocnet nesto izmisljati..spustite se na zemlju i to je bilo prije god. dana..malo kasnite.

VIP.er

Deni zeza se covek sta ti je.

*SPARTANAC*

Quote from: dENi on June 28, 2009, 06:05:47 PM
ma daj ja sam ti bio sumnjiv a koji je tvoj nick ? i nisam to haxo jebovas ja...citajte malo.svi znaju da je to namjesteno vi sada tu pocnet nesto izmisljati..spustite se na zemlju i to je bilo prije god. dana..malo kasnite.
relax man.  :D
a i nema veze kad je bilo, znaci ako sam haxao pre 2 godine sad se ne racuna? :rofl :rofl Tako da to nije opravdanje.
A sad moze da se utvrdi da li je to prava fotka ili ne. Nije to problem.

domohomo

Quote from: dENi on June 28, 2009, 02:21:11 PM
Ti Domo znas i sam dobro da mi je to namjesten ss..svima sam pokazivao ss sa svojeg xfire profila i bio je cist..i sada nadjes taj ss a to je staro 1 godinu.Eto meni je namjesteno a taj decko sto je prosirio ponovno ss i njemu smo mi namjestili da decko ne ispadne haxor kada nije haxor. eto vam link (isto to se i meni napravilo ) : http://www.imagesforme.com/show.php/563481_zachax.png

Taj ss smo napravili samo da mu dokazem da mi je namjesteno... igram cod2 2 god ( 2400 h ) i mislite da bi sve to bacio u  vodu haxajuci..o meni mozete iskreno misliti sta hocete ali ja znam da nisam nikada haxao . ako me netko treba neka me doda na xfire : prvas

A i molio bi da se ovaj topic obrise !!!
ja samo znam ko je prosirio onaj ss od naseg duse...... jbg ja stavio pa bmk jel ili nije (tako si ti meni reko)

zlenzlla

Ko se tebi obraca? Jesi li ti Spider? Ni ne znam ko si. Ako nisi primjetio citirao sam spidera.  :||
A moj nick je zlenzlla, ako ne znas procitati sam. I kakve to veze ima?

hajae

deni onda nam svima reci zasto je imposs dobio ban na cbu?

Zver

Deni ako imas taj isti ss, a da je cist, postavi ga ovde na forum u sto visoj rezoluciji, provericemo da li je pravi

spdR

EEE da,jos jedna stvar.
Svaki screnshoot koji je uhvacen  na org serveru se zapisuje u server logu,tako da ne bi moglo biti sranjima sa namestanjima i bananjima...

ps vise necu odmah da verujem ni kada nekog kika md5 tool mismatch ili slicno,iz meni (i jos nekima) poznatih razloga...

hajae

Quote from: Zver on July 03, 2009, 08:10:44 PM
Deni ako imas taj isti ss, a da je cist, postavi ga ovde na forum u sto visoj rezoluciji, provericemo da li je pravi

Zver ja mogu fotomontazirat da je cist makar nije cist tako da  :girl_cray

Zver

SVAKA montaza ostavlja trag, veruj mi, to mi je posao

*SPARTANAC*

spdR

hajae

Quote from: Zver on July 05, 2009, 08:09:26 PM
SVAKA montaza ostavlja trag, veruj mi, to mi je posao

O.o

hmm onda dobro al mislim da ja mogu ovo izvest dosta slabo uocljivo da niti maheri ne vide... a ovaj nema org ss a nece nac nekog ko ce mu fotmontazu bacit...