Uhvacen cheater na Main-u

Started by zlenzlla, June 26, 2009, 03:12:51 AM

Previous topic - Next topic

zlenzlla

Dva puta ga je izbacivao PB nakon cega je usao bez cheata.

PS: vidi sto mi je poludio FPS.  ;D

*SPARTANAC*

Yooo, kako volim kad se nubcici igraju sa cheat-om. Uvek se zavrsi ovako. :yahoo

Bravo zlenzlla ovo je vredelo objaviti.  :D

komara

Tog sam lika video i da igra na garazi  :clapping2

spdR

koji tard 2009. moze da proba sa detected haxom da igrA?  WTF !!1

nubina,i jos cheat koristi :)

m.shadows

PS: vidi sto mi je poludio FPS.  ;D

Hahhahah koji lik xD

zlenzlla

Quote from: *SPARTANAC* on June 26, 2009, 07:42:37 AM
Yooo, kako volim kad se nubcici igraju sa cheat-om. Uvek se zavrsi ovako. :yahoo

Bravo zlenzlla ovo je vredelo objaviti.  :D

Hvala, hvala. To je sve sto sam zelio cuti.  ;D

Lider

Mislim da je taj Banjica sinoc bio na Zoninom SD serveru, i sto je najgore ubijao sam ga non stop. :tease
Neka Banjica je bila, sad jel on ili nije..... nisam suguran

STEK

dva chlana bitangi su bili u tom trenutku na serveru.....NINA i TOMIII11......nisu ga kikali.... :ne_razumem

mozda nisu imali r-con ili sta vec...ne znam......sve u svemu najsmesnije mi je bilo kad je lik ponovo usavsi pitao "sta me je ovo kikalo"  

:rofl :rofl :rofl :suicide

dexnsk

Quote from: bakitos on June 26, 2009, 03:48:11 PM
dva chlana bitangi su bili u tom trenutku na serveru.....NINA i TOMIII11......nisu ga kikali.... :ne_razumem

mozda nisu imali r-con ili sta vec...ne znam......sve u svemu najsmesnije mi je bilo kad je lik ponovo usavsi pitao "sta me je ovo kikalo"  

Pa dobro decko mozda ne zna da ima WH, mozda mu to sestra koristi pa je njega izbacio.
Na ovo sam mislio kad sam piso jer decko ne zna da ima chit. http://www.bitange.com/forum/index.php?topic=1765.0

zlenzlla

Zna dobro da ima WH. Jasno je rekao da ima WH i da ga je ugasio samo zato sto ga kika PB. Neka bitange izvade log razgovora ako je to moguce i ako neko sumnja.

*SPARTANAC*

Quote from: dex^NSK***SRB on June 26, 2009, 09:03:48 PM

Pa dobro decko mozda ne zna da ima WH, mozda mu to sestra koristi pa je njega izbacio.
Na ovo sam mislio kad sam piso jer decko ne zna da ima chit. http://www.bitange.com/forum/index.php?topic=1765.0
Ma nije znao, ma koga bre lazete... Koristio brat wh a ovaj nije jadan znao. o boze sta tebi dex nece da padne na pamet.
To foliranje necu ni da citam. :thumbdown

SOLID

@Spartanac: ti mislis da je DEx ozbiljan>?  ;D

*SPARTANAC*

Quote from: SOLID on June 27, 2009, 02:36:49 AM
@Spartanac: ti mislis da je DEx ozbiljan>?  ;D
Pa sad...
A vidis da sam lud ko noga solide,
I sad sam tek skontao sta je hteo da kaze... nista i ja moram da pogresim ponekad, nece dex da se ljuti.
;D ;D ;D ;D

tomi11

nisam instaliro program ,a ovak prek konzole ne znam kikat,tak da jbg ,uostalom toliko je bio los da mi se nije dalo hebavat s tim

STEK

Quote from: tomi11 on June 27, 2009, 03:14:43 AM
nisam instaliro program ,a ovak prek konzole ne znam kikat,tak da jbg ,uostalom toliko je bio los da mi se nije dalo hebavat s tim
aahahhahhahahhaha ....koj car....moj idol!!!!! :worth

zlenzlla

Ma veze nije imao. A najbolje je bilo kada je rekao da je samo isprobavao cheat i da ga nebi koristio jer to nije fer prema drugima igracima. To je rekao nakon sto ga je dva puta izbacio PB nakon cega su bitange dobile pohvalu od njega da im dobro radi PB.  ;D

El Muerte

Quote from: zlenzlla on June 27, 2009, 01:32:02 PM
Ma veze nije imao. A najbolje je bilo kada je rekao da je samo isprobavao cheat i da ga nebi koristio jer to nije fer prema drugima igracima. To je rekao nakon sto ga je dva puta izbacio PB nakon cega su bitange dobile pohvalu od njega da im dobro radi PB.  ;D
Uuuuu pa ima onda dupe da nam ljubi kada vidi kako nam radi BAN :)

domohomo

Quote from: El Muerte on June 27, 2009, 02:40:17 PM
bitno je da je tvoje dupe u igri jeli..... :icon_dick: :icon_dick:

nemanja1994

I sa cheatom i bez njega,svejedno je noobina.Samo napred BITANGEE!!! :super :clapping

El Muerte

Quote from: dominik on June 27, 2009, 04:21:07 PM
bitno je da je tvoje dupe u igri jeli..... :icon_dick: :icon_dick:
Zavisi kako se uzme....u jednu ruku DA u drugu NE  :dummy

zlenzlla

:super

muschmule

E secam se ovog...nisam ga izbacila jer mi je bio smesan.Pojavio se sa nekim cudom od chita (ne znam cime) ali ga je PB sredjivao.Znaci nije uspeo da se zadrzi duze od 30 sekundi na serveru.Videla sam da je zlen posle usao u verbalni okrsaj sa njim,ali momak je vec iskljucio sta je imao.U svakom slucaju uzet mu je IP.

zlenzlla

Quote from: Traudl on July 06, 2009, 05:11:51 PM

E secam se ovog...nisam ga izbacila jer mi je bio smesan.Pojavio se sa nekim cudom od chita (ne znam cime) ali ga je PB sredjivao.Znaci nije uspeo da se zadrzi duze od 30 sekundi na serveru.Videla sam da je zlen posle usao u verbalni okrsaj sa njim,ali momak je vec iskljucio sta je imao.U svakom slucaju uzet mu je IP.

Cheat je bio Wallhach. Mislim nije ni bilo razloga da ga neko kika, bar po meni. Dva puta je usao sa cheatom i oba puta je bio izbacen u roku od par sekundi od strane PB. Treci put je usao bez WH i veze nije imao.
Samo se ne bih slozio da je to bio okrsaj. Nego smo ga ja i jos neko (ne mogu da se sjetim sad ko je bio pa da me ubijes, mislim bakitos) ga malo zezali.  :wink: