News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

PROCITAJTE BITANGE OBAVEZNO!

Started by Laf, January 31, 2008, 06:07:41 PM

Previous topic - Next topic

Laf

Igrao sam dva war-a sa Bitangama i moram vam reci da nisam odushevljen igrom,pogotovo svojom.Bili smo izgubljeni i rasijani,trcali po mapi kao kakve avetinje koje cekaju da ih ubiju pa da nastave s trcanjem posle stvaranja.Ja mislim da bi trebali da se organizujemo barem jednom nedeljno da igramo bitange vs bitange,da se pomijeshamo i vjezbamo SD i CTF.Mislim da ce se bitange tako mnogo bolje upoznati u igri i navici na timski i samo timski rad! Nema potrebe da trazimo krivce dje ih nema,isto tako i da nismo imali problema sa konekcijama protiv RR klana i zlih majki izgubili bismo.Tako da je bolje da poradimo malo na usavrshavanju war igre!!!!

Zivjeli!!!!

Sve vas Voli Laf goli!!!!

VIP.er

U potpunosti se slazem, i ja bix to predlozio uskoro ali me je to Laf preteko :)

$tring

Quote from: "VIP.er"U potpunosti se slazem, i ja bix to predlozio uskoro ali me je to Laf preteko :)

mi, ekipa van servera to radimo dve godine u igraonici ali bi trebali svi zajedno da se uvezbamo...

Alekre

Ako hocete, uvek mozete da odigrate sa nama (LoneWolfs).

$tring

Quote from: "Alekre"Ako hocete, uvek mozete da odigrate sa nama (LoneWolfs).

koliko vas je?

clumsy

pa juce smo igrali malo protiv njih. malo su im pomogli vulle i neki GTI. njihov drugov. ima ih 4 :)

Alekre

Ima nas petoro, samo sto nam je jedan igras misteriozno nestao deset minuta pre klanskog :(

Mykel

Cekam ADSL na novoj gajbi. Do tad vam ne mogu pomoci. Mozda je tu kljuc vase lose igre .   :)  :)  :)

SALTSTONE

Quote from: "Mykel"Cekam ADSL na novoj gajbi. Do tad vam ne mogu pomoci. Mozda je tu kljuc vase lose igre .   :)  :)  :)

Da znash da nam treba tvoja pomoc BITANGO :)

VIP.er

Bas vala bas smo neozbiljni kad je u pitanju SD

El Muerte

Zasto imam utisak da ce arogantni mykel biti prvi koji ce da popase metak sledecu partiju ? :) :) :)

Citadel of Pain

otkrio si toplu vodu lafe.
napisao sam poduzi post na ovu temu pre nekoliko meseci.

Tada sam zamolio bitange da se izjasne kada bi mogli da vezbamo,
sa obzirom da svi znamo da bi trebalo  :oops: , i svi smo se slozili da
ce to biti utorak uvece...

Da li se u utorak neko pojavio?!?

:dick:  :dick:

Jedino sto mi ide na kurac je je ovolika doza nekonstruktivnosti od strane
ekipe.Eto ostavili ste 10 postova a NIKO nije apsolutno nista smisleno  napisao.To da smo kilavi u war-ovima pa to je valjda svima jasno i nebi nam 10 mykela pomoglo kada nam je org nula.

Ali jbg valjda se zato i zovemo bitange :rnr:  

Ali nije sve tako crno..bitange su odigrale dosta war-ova u poslednjih mesec dva..i polako se neka organizacija nazire. U tom svetlu poz za Vip.er i Spartanca koji su pomogli u organizaciji war-ova i samoj taktici..

pozz bitange moje  :ziveli:  :band:

VIP.er

Slazem se s citadelom... Evo, posto znam da ste danju zauzeti mogli bismo poceti uvece negde oko 9-10 (malo ranije i kasnije) vezbu odnosno trening... Za pocetak mozemo 2 puta nedeljno-mada ja licno mogu i cesce i bilo bi lepo ali ako ne mozete ok...Elem, mislim da bi bilo ok da jedan trening traje oko 1 sat otprilike, i ako cemo 2 puta nedeljno 1 trening da bude taktika a drugi skill u pucanju, Naglasavam, ovo je samo predlog, pa izvolte izjasnite se  :)

Simke

Pretpostavljam da pricate o SD-u.Naravno da su vazne taktike ali dzabe vam taktike ako retko igrate SD koji se nauci igrom i samo tako...Znam da vecina vas ne gotivi SD ali vreme je da se i to nauci ...
Sad ne znam zasto vam pomazem ali skinite neke demoe od profi igraca (citaj : S I M K E  :D  :D ) salim se,i vidite kako se igra,kako se rushuje,kako se postavlja bomba... Meni to i nije trebalo posto sam dovoljno dugo u SD ali vama bi dosta pomoglo.
Naravno,veoma je vazno i pucanje ali to vam trenutno nije prioritet,trebate da se ogranizujete u toku wara,da slusate ldr-a ili koga vec i sve bi trebalo biti bolje.

Zver

E citAdel ja sam se pojavio, ali nije bilo nikoga......ali bas nikoga

Mogli bismo barem 2 puta nedeljno (posle 11 sati uvece da se nadjemo pa da malo przimo (bitange protiv bitangi (crvene protiv plavih:))) Jedan trening samo da igramo SD, drugi trening da igramo ctf. Ja predlazem prvi trening u utorak, drugi trening u cetvrtak u 23h. Stringov zadatak ce biti da sve bitange kickuje sa maina i garaze i da ih posalje na pam ili war server gde cemo da treniramo.

VIP.er

Quote from: "Zver"Tada sam zamolio bitange da se izjasne kada bi mogli da vezbamo,

Mogli bismo barem 2 puta nedeljno (posle 11 sati uvece da se nadjemo pa da malo przimo (bitange protiv bitangi (crvene protiv plavih:))) Jedan trening samo da igramo SD, drugi trening da igramo ctf. Ja predlazem prvi trening u utorak, drugi trening u cetvrtak u 23h. Stringov zadatak ce biti da sve bitange kickuje sa maina i garaze i da ih posalje na pam ili war server gde cemo da treniramo.

Mislim da nema svrxe neke trenirati ctf, JER:

-na svim turnirima, takmicenjima... igra se samo i samo SD
-ctf nemamo sta vise da treniramo, dovoljno nam je ctf na bitange serveru main i garage

MeeLanChe

Quote from: "Zver"Tada sam zamolio bitange da se izjasne kada bi mogli da vezbamo,

:D   U slucaju da  vam treba MeeLanChe da - VAS POKRIVA-
       ËBack Up, Back Up!!!˝  :D  

--I am in--

Mykel

Videcemo ko ce popiti prvi metak Murte, a ko ce da podeli taj isti, jao jao, e sad vec kad sam ispao lajavi krelac moram da kazem: Svakoj ekipi 10 Mykela donosi titulu WORLD CHAMPIONS, jer je svaki Mykel vise nego organizovan i predstavlja ONE MAN ARMY. Eto vam sad pa se smejte, sto je i bio cilj ovog posta.   :lol:  :lol:  :lol:

Ljudi ne mogu da vam opisem koliko mi fali krv nasih neprijatelja. Tek ponekad se usunjam kod MAKARIJA na gajbu i labavim zivce. Oce li taj net vise. Poz narode

mean

Djenerale ja mislim da su oni pre dva vikenda dobili malu skolu S&D-a :lol:

Mykel

Reklo bi se skolicu za pocetnike, a ne skolu- to je za veliku decu. Doduse rekao si malu Poz--sad si me podsetio kako sam se smejao nasem saborcu MeeLanChetu.... i sad se smejem  :lol:   :lol:   :lol:

Rawentk

Quote from: "Citadel of Pain"otkrio si toplu vodu lafe.
napisao sam poduzi post na ovu temu pre nekoliko meseci.

:dick:  :dick:

Jedino sto mi ide na kurac je je ovolika doza nekonstruktivnosti od strane
ekipe.Eto ostavili ste 10 postova a NIKO nije apsolutno nista smisleno  napisao.To da smo kilavi u war-ovima pa to je valjda svima jasno i nebi nam 10 mykela pomoglo kada nam je org nula.

Ali jbg valjda se zato i zovemo bitange :rnr:  

Ali nije sve tako crno..bitange su odigrale dosta war-ova u poslednjih mesec dva..i polako se neka organizacija nazire. U tom svetlu poz za Vip.er i Spartanca koji su pomogli u organizaciji war-ova i samoj taktici..

pozz bitange moje  :ziveli:  :band:
Evo ja sam se ponudio za taktiku ko hoce moze me uvijek kontaktirat kad sam online da pokazem jer imam iskustva sa sdom,ali svi radije igraju na publicu,kad sam ljudima pokazivo strateski vazne bombe,neki su pratili zainteresirano dok su se dr. ismijavali a nemaju pojma bacit bombu na plant itd.Reko sam ko hoce nek se javi,slobodan sam skoro svaki dan poslje 22h.

clumsy

ja vecinom nisam kuci u to vreme, ali dacu sve od sebe da dodjem. ali necu da otkazujem sex bzvz ako nece niko doci. o tome se radi. gledao sam dedu i slusao ga u nekoliko navrata. stvarno mi je pokazao neke stvari koje su odlicne. naucio me je decko mnogo. predlazem da nam on bude glavni strateg.
poslusajte ga barem malo. nismo svi rodjeni pametni i da sve znamo. navikli smo na noobchine na mainu i garage i onda u war-u trcimo kao muve bez glave. treba barem 2x nedeljno da se odradi trening. blue vs red.

moramo pod hitno da odredimo nasu mapu. ne vredi igrati bilo kakav war ako nemamo nasu mapu. uvek biramo neke mapa kao da su nase, a u stvari nemamo pojma ni gde da idemo na toj mapi. zato bi trebali da treniramo i odredimo nasu mapu, gde ko kad baca bombu, ide, stane, prdne i podrigne

a mislim kakvo je stanje u srbiji izgleda da ce nam mapa biti mp_kosovo.  :roll:

Rawentk

Quote from: "clumsy"ja vecinom nisam kuci u to vreme, ali dacu sve od sebe da dodjem. ali necu da otkazujem sex bzvz ako nece niko doci. o tome se radi. gledao sam dedu i slusao ga u nekoliko navrata. stvarno mi je pokazao neke stvari koje su odlicne. naucio me je decko mnogo. predlazem da nam on bude glavni strateg.
poslusajte ga barem malo. nismo svi rodjeni pametni i da sve znamo. navikli smo na noobchine na mainu i garage i onda u war-u trcimo kao muve bez glave. treba barem 2x nedeljno da se odradi trening. blue vs red.

moramo pod hitno da odredimo nasu mapu. ne vredi igrati bilo kakav war ako nemamo nasu mapu. uvek biramo neke mapa kao da su nase, a u stvari nemamo pojma ni gde da idemo na toj mapi. zato bi trebali da treniramo i odredimo nasu mapu, gde ko kad baca bombu, ide, stane, prdne i podrigne

a mislim kakvo je stanje u srbiji izgleda da ce nam mapa biti mp_kosovo.  :roll:
hahahaha

korisnik2007a

Odigrao sam i ja jedan War (iako nisam bitanga) sa bitangama veceras (ne znam protiv koga ono bese) al znam da je bilo puno neuigranosti i lagovanja*ex1t i tihi* najvise i mogu reci da ako je ono sto sam video jedna od boljih igara bitangi na war-u mogu ladno da se ubijem

P.S. Igrao sam jer sam vam pripomogao - bilo vas je 4 vs njih 5...

domohomo

ako vam triba pomoc oko sd uvik se mozete obratit meni ili kome iz moga klana mozemo vam i pomoc da izaberete mapu itd