News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

4x brzi od raptor diskova

Started by $tring, June 09, 2009, 12:09:48 PM

Previous topic - Next topic

$tring

Konacno... nesto sto ce zameniti 'zujalice' koje gajimo u kucistima sve ove godine - HARD DISK!  :diablo ...

http://www.fusionio.com/ioxtreme/specs.php

Predivno.... Nema buke, a podaci leteeeeee!  :flag_of_truce

clumsy

Mean Time Between Failure: 2,000,000 hours

jel neko pokusao da izrachuna koliko je to godina? :)

fala kurcu da cemo se resiti uskoro i tog budjavog hard diska koji je realno najgori deo kompjutera

wOo3cA

Citadel of Pain

Divno...

Samo što moj ceo komp toliko košta  :'(

clumsy

Tomo_SU

I OCZ je predstavio SSD Z-drive slicnih karakteristika, ali od 1TB. Ocekivana cena oko $1500 - $2000

Review:
http://it-review.net/article/hardware/hdd/OCZ_Z_drive_review&2

zlenzlla

Preskupo za samo 80 GB. Jeste da je daleko bolje od HDD, ali je trenutno preskupo. Valjda ce jednom da pojeftini.

Lider

Quote from: zlenzlla on June 09, 2009, 07:05:18 PM
Preskupo za samo 80 GB. Jeste da je daleko bolje od HDD, ali je trenutno preskupo. Valjda ce jednom da pojeftini.
Nece nikad pojeftiniti. Znaci znam iz povjerljivih izvora da nikad nece pojeftniti.
NIKAD!!! :icon_eek:
:thankyou

Citadel of Pain

Ja sam čuo da je ovo promo cena...kasnije će biti puuuuno više  :whistling

*SPARTANAC*

Ma jel se vi zezate?!
Pa ko ce to da kupi? :-\

spdR

Zver

Ma kakvi crni burzuju, pa ljudi to je profesionalna alatka, ako si u poslu u kojem brzina racunara donosi novac, ovakvo nesto zaradjuje pare.

Podpredsednik

Quote from: *SPARTANAC* on June 09, 2009, 11:41:22 PM
Ma jel se vi zezate?!
Evo ja cu da kupim, od svake plate cu narednih 7-8 godina da odvajam po 10% i nema problema!

*SPARTANAC*

Quote from: Podpredsednik on June 10, 2009, 10:47:14 AM
Quote from: *SPARTANAC* on June 09, 2009, 11:41:22 PM
Ma jel se vi zezate?!
Evo ja cu da kupim, od svake plate cu narednih 7-8 godina da odvajam po 10% i nema problema!
haha, pa pazi to ce naslediti tvoji unici, pa onda i njihovi unuci, korisno ulaganje.
Samo MALO JE BRE 80 GB. 8|

Tomo_SU

Quote from: Podpredsednik on June 10, 2009, 10:47:14 AM

Iz ovog saznajemo da je tvoja prosecna plata 5755 - 6577 din  :||

$tring

Quote from: *SPARTANAC* on June 10, 2009, 03:34:00 PM
haha, pa pazi to ce naslediti tvoji unici, pa onda i njihovi unuci, korisno ulaganje.
Samo MALO JE BRE 80 GB. 8|

Pa i nije... meni realno treba samo sistemski disk preeeeeebrz. Na ovom cudu bi ti Windows radio kao pomahnitao. Filmove, muziku, slike i sve ostalo mozes i dalje drzati na starom disku a ovde drzati sistem, keš, page fajlove itd...

Procitajte ovaj post za dve godine pa mi recite da li jos uvek imate standardni hard disk ili je ovo postalo skroz dostupno. Vecina od vas se samo igra na kompu, a ljudi koji kompove koriste za obradu velikih fajlova/montazu HD materijala ce platiti ovo koliko god da kosta. A az profesionalne primene nije ni sad skupo. To je ljudi 600 eura. Kada se uzme da je dobra graficka 200 ............