News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Jebeni portovi!!!

Started by Alekre, January 22, 2008, 04:47:54 PM

Previous topic - Next topic

Alekre

Kako da umesto dinamicke ip adrese dobijem staticku. Znam da treba forwardovati portove. To je previse komplikovano za mene pa bih zamolio nekog da mi pomogne.

Sluzhba Vneshney Razvedki

:lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

Sauron

Quote from: "Alekre"Kako da umesto dinamicke ip adrese dobijem staticku. Znam da treba forwardovati portove. To je previse komplikovano za mene pa bih zamolio nekog da mi pomogne.
Od dinamičke nikada nećeš dobiti statičku, osim ako ne platiš :)
Ali postoji delimično rešenje.
www.no-ip.org instaliraš njihov klijent i namestiš da se na npr alekre.no-ip.org osveоava tvoja dinamička ip adresa.
Ali to nema nikakve veze sa forwardovanjem portova :D

A ako te baš zanima forwardovanje portova, idi na http://portforward.com/

Alekre

Hvala, hvala :)

@Sluzba

Nisi ti bas...

ma bezi breeeeeeeeeeeeee ....... :lol:
neces da pitas "ej ljudi hocu da napravim to i to - sta mi sve treba i kako"  :wink:
nego prosipas "mudrosti" jer mislis da nesto znas - a u stvari nemas pojma skoro nizasta :lol: :lol: :lol:
a i mogo si da guglas i nadjes sve - samo sto ti ni to ne znas :lol: :lol: :lol:

[WC]=CyClops=

Quote from: "Sluzhba Vneshney Razvedki"ma bezi breeeeeeeeeeeeee ....... :lol:
neces da pitas "ej ljudi hocu da napravim to i to - sta mi sve treba i kako"  :wink:
nego prosipas "mudrosti" jer mislis da nesto znas - a u stvari nemas pojma skoro nizasta :lol: :lol: :lol:
a i mogo si da guglas i nadjes sve - samo sto ti ni to ne znas :lol: :lol: :lol:

A što mu ti pametnjakoviću nisi pomogao kad znaš? Nije sramota nešto ne znati i ne postoje glupa pitanja, samo glupi odgovori, a taj  tvoj sa smajlićima se kvalificirao. Treba ga slikati i staviti u riječnik za opis pojma glup odgovor.  :lol:

Alekre

Cyclops, hvala na podrsci.

@Sluzba

Vidim da na ovom forumu glumis ''klovna''. Drugo, od kuda znas ko sam, sta radim, sta su mi afiniteti i sl? Naravno da ne znas, zato prestani da me ''juris'' po forumu i prozivas!

:lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol: :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol: :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol: :lol: :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol: :lol: :lol:  :lol:
s' kim si onakav si !
:lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol: :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol: :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol: :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol: :lol: :lol: :lol:

Laf

ne obracajte paznju Sluzba je samo malo zaostao u razvoju!

vasili

Quote from: "Laf"ne obracajte paznju Sluzba je samo malo zaostao u razvoju!

hahhhaahhahhaha

korisnik2007a

sluzba je covek koji je...hm...:) voli smajlic lol

@tema zaista ne znam..... :(

//LoneWolfs//kamiX

meni nije jasno ... ako si rekao sluzba da ides sa servera ... sta radis vise ovdje ... covjek pita nesto ... ti ga zajeb,,,
Zasluzio si jednu kletvu sa servera
Quote from: "mean"Da bog da ti Humani decu shetao :lol:
:D

Pa se zapitaj ...

KIKI

Quote from: "mean"Da bog da ti Humani decu shetao :lol:
:D

nebi on setao on bi se usteko u neki grm