Cheat or Luck?

Started by zlenzlla, May 23, 2009, 06:14:19 PM

Previous topic - Next topic

Da li je ovo sreca ili cheat?

cheat
8 (40%)
luck
12 (60%)

Total Members Voted: 17

zlenzlla

http://www.youtube.com/watch?v=2eFdIOAG03s

Sta mislite da li je ovo sreca ili igrac koristi neki cheat? Gustina dima je bila ista i kod mene i kod njega kada me je ubio. Postavio sam anketu pa se izjasnite

jogi d medvjed

Ugasite dim i problem riješen. ;)

SOLID

Nemojte gasiti dim! xD
A ovo je situacija ako s e ne varam Tobruk-merdevine na mid-u......Ma  cista pretpostavka da ce doci lik sa stepenica .....a mozda te je i cuo xD  :spiteful

spdR

bezveze opalio i pogodio,jbg...mozda te cuo a 0.00001 posto da je hax :P

zlenzlla

Quote from: SOLID on May 23, 2009, 07:34:54 PM
Nemojte gasiti dim! xD
A ovo je situacija ako s e ne varam Tobruk-merdevine na mid-u......Ma  cista pretpostavka da ce doci lik sa stepenica .....a mozda te je i cuo xD  :spiteful

Jeste ta lokacija. Ja ne tvrdim nista, zato sam i postavio glasanje. Mada ako malo pogledate videcete da na samom pocetku jos jednog lika ubija i to nisani. Zapravo taj lik je isao uz merdevine, a ja sam dosao iz zatvora.

Freestyler

*SPARTANAC*

Quote from: sp1deR on May 23, 2009, 08:01:18 PM
bezveze opalio i pogodio,jbg...mozda te cuo a 0.00001 posto da je hax :P
:worth
konacno, svak cast za post :clapping2

SOLID

Drugi lik kog je ubio  je cini mi se cak zapucao tako da....xD

zlenzlla

Quote from: SOLID on May 23, 2009, 10:39:18 PM
Drugi lik kog je ubio  je cini mi se cak zapucao tako da....xD

Ne cini ti se. Jesam zapucao. To sam ja bio drugo. Jedan metak iz garanda. Ali pogledajte kako u oba slucaja nisani i puca samo jednom. I pre nego sam opalio, on me je nanisanio. Otvorite snimak na youtube posto je tamo veci i ima HQ. 

Kriticar

Ljudi ovo nema sanse da je luck,pa samo pogledajte,ubiti dva coveka kroz dim i nije mala stvar .Ajd da je ubio samo jednog pa bih i poverovao da je user,ali ovo NEMA SANSE.Ono sto mene ovde nervira jeste da lik nije ni pokusa da sakrije cit,pa sta on misli da smo svi ovde sisali kurac,majmun jedan misli da niko nece da primeti ili je samo neki klinac(sto ne verujem jer ne gadja lose).Znaci ovo je cist cheater bez kompromisa.Ajd sad otkri ko je posto se nevidi ovde na klipu.

dexnsk

Dobro dokle vise sa raspravama oko dima. I sami znate da je dim sav ubagovan, i da ste i sami imali slicnih sutuacija kada ste nekoga videlu u dimu i ubili...

zlenzlla

Quote from: Kriticar on May 25, 2009, 08:27:30 PM
Ljudi ovo nema sanse da je luck,pa samo pogledajte,ubiti dva coveka kroz dim i nije mala stvar .Ajd da je ubio samo jednog pa bih i poverovao da je user,ali ovo NEMA SANSE.Ono sto mene ovde nervira jeste da lik nije ni pokusa da sakrije cit,pa sta on misli da smo svi ovde sisali kurac,majmun jedan misli da niko nece da primeti ili je samo neki klinac(sto ne verujem jer ne gadja lose).Znaci ovo je cist cheater bez kompromisa.Ajd sad otkri ko je posto se nevidi ovde na klipu.

:happy

Slazem se s tobom. Ja smatram da je cheater. Ali ostali ne misle tako. Tacno se na snimku vidi da nisani kroz dim i ubija nas dvojicu. Nije mi krivo sto me ubio (ako neko misli da sam zato postavio snimak) nego mi je bezveze sto neki kompleksas dodje da kvari ostalim igracima igru.  :drinks2

Samo treba preci na originale pa ce da bude lista cheater-a veca nego na SD.

spdR

A I TI SI kriticar glup ako mislis da bi neko SVESNO bio tako ocigledan,nhf...
Opalio bzvz,pogodio,na osnovu ovog se NISTa ne moze zakljuciti...

*SPARTANAC*

Quote from: Kriticar on May 26, 2009, 11:38:50 PM
Daj bre Maja moram ovo da ti kazem NE SERi.Mislim nema Ljutis.Nemoj da budes tako glupa ,zar ne vidis da je zapucao milisekundu pre nego sto ga je ovaj ubio,a moram da ti kazem da ne postoji covek koji u milisekundu pogleda na radaru,nanisani i zapuca,Mislim izvini sto sam morao ovako da ti objasnim ali to je sto je.SRY
Za ovo ako ne dobijes ban onda........ da je i predsednik Tadic reko ovo na forumu i njega bi bnao.

Drugo maja je u pravu. Trece GLUPO JE RASPRAVLJATI NA TU TEMU! Zlenzlla jel te cini srecnim ako kazem da je cheater?!
Eto lik je cheater. svi srecni svi zadovoljni.
btw. ista rasprava je vec bila na ovu temu, tako da me ovi postovi ne cude. http://www.bitange.com/forum/index.php?topic=1185.0

LOCK temu & bann za kriticara

zlenzlla

Quote from: malamaja13 on May 26, 2009, 11:12:25 PM
pa ako si zapucao video te je na radaru...logichno... :spiteful

@ Majo,

Pa nije logicno. Pogledaj opet pa ces vidjeti da je opalio skoro kad i ja tako da nije mogao nikako da podigne pogled sa radara.  :wink:

@ Kriticar,

Daj covjece koji ti je. Pa zar te nije sramota da tako pricas sa djevojciom.  :suicide Sramota da te bude. Budi covjek i izvini se Maji.

@ Spartanac,

Odkad to branimo cheater-e? Jeli tebi ok da neko vara? Ako jeste, da onda svi nabavimo pa udri do mile volje?! Ako nisi vec procitao, mene zaboli da li je cheater ili nije. Ja licno smatram da jeste. A kao sto vidis nisam ga cak ni optuzio nego sam postavio anketu da ljudi se izjasne.
I BTW nije se ista rasprava vodila na ovu temu. Razlog: na onoj temi je bio samo SS, a ove ima video snimak. I zasto zakljucati temu?

Zver

Kriticar banovan zbog prostacenja i seljacenja

HeadHunter

Jaooooo bozeeeeeeeee...!!! Aloooooooo, sta je sa mozgom jbt ??? Koji bre cheat ??? O cemu pricas ti ??? Ti si verovatno neki "iskusni pro gamer", pa dajes takve zakljucke ???  :ne_razumem

Daj bre molim te, ne gubi se... Igrica nije savrsena, SHVATI TO !!!  Puna je bugova, ako to nisi znao... Mozda jednostavno on ( lik koji puca ) zbog bug-a, nije ni video dim, mozda je video, presijavanje, mozda ga je cuo, itd, itd, itd.... !!! Zato molim te, ako nemas sta pametno, ili se ne razumes u to, ili nisi 100 % siguran, bolje cuti... Nije ovo nista licno, ali molim te, ovo je meni prosipanja mozga po nekim stvarima, o kojima NEMAS POJMA... Ako te je bilo koja moja rec uvredila ( mada nema koja ) , IZVINI ...

HeadHunter***SRB, pussy'Krk!, 'RikanoViC :D

zlenzlla

Quote from: HeadHunter on May 27, 2009, 11:32:39 AM

Jaooooo bozeeeeeeeee...!!! Aloooooooo, sta je sa mozgom jbt ??? Koji bre cheat ??? O cemu pricas ti ??? Ti si verovatno neki "iskusni pro gamer", pa dajes takve zakljucke ???  :ne_razumem

Daj bre molim te, ne gubi se... Igrica nije savrsena, SHVATI TO !!!  Puna je bugova, ako to nisi znao... Mozda jednostavno on ( lik koji puca ) zbog bug-a, nije ni video dim, mozda je video, presijavanje, mozda ga je cuo, itd, itd, itd.... !!! Zato molim te, ako nemas sta pametno, ili se ne razumes u to, ili nisi 100 % siguran, bolje cuti... Nije ovo nista licno, ali molim te, ovo je meni prosipanja mozga po nekim stvarima, o kojima NEMAS POJMA... Ako te je bilo koja moja rec uvredila ( mada nema koja ) , IZVINI ...

HeadHunter***SRB, pussy'Krk!, 'RikanoViC :D

@ Headhynter,

Jeli ovo namjenjeno Kriticaru ili meni?

@ Zveri,

svaka cast  :drinks2

HeadHunter

Pa vidis da sam quote-ovao, njegov post... Tako da, njemu je namenjeno !!! I trebali su da ga banuju, ionako nije bas pametan... :)

Belick

nema dana a da se spdr i spartanac ne tovare :D

VIP.er

Ma kakav cheat alo, pa mene ljudi ovako bar 2-3 puta dnevno ubijaju kroz dim, na kill cam posle vidim da je bio gust dim, ali verovatno je luck u pitanju, mozda i bug, nbt u svakom slucaju desi se svakome. Pa i ja ljude ubijem kroz dim napamet, koliko sam ja prozivan pa nista, po meni je cist luck, a bez uvrede Zlenzlla, ti si nov ovde i manje iskusan od vecine koja se ne slaze sa tobom, tako da nema potrebe ni za kakvim merama.

spdR

Belick nisi ti bas najbistriji,mislim bistar si ko Palicko jezero :D
Ovo je prvi put da se NE tovarimo xDDD
Kako god,koji ce nekom WH na CTFu,a da ne kazem TDMu ? Tu ti pozicioniranje skoro nista ne znaci,tacnije samo se na spawn pazi...Sve je tako reci spray & pray :S
WH na sdu je mnogo korisniji kada znas tacno kamp pozicije svakog igraca i kada znas odmah na pocetku kuda su krenuli.
Jos nesto,koji idiot bi bio tako ocigledan da ako ima wh,roka prvim metkom kroz dim,KARABINOM ??????????????????????????/
nhf kriticar :D

zlenzlla

Quote from: VIP.er on May 27, 2009, 12:33:45 PM
Ma kakav cheat alo, pa mene ljudi ovako bar 2-3 puta dnevno ubijaju kroz dim, na kill cam posle vidim da je bio gust dim, ali verovatno je luck u pitanju, mozda i bug, nbt u svakom slucaju desi se svakome. Pa i ja ljude ubijem kroz dim napamet, koliko sam ja prozivan pa nista, po meni je cist luck, a bez uvrede Zlenzlla, ti si nov ovde i manje iskusan od vecine koja se ne slaze sa tobom, tako da nema potrebe ni za kakvim merama.

@ Headhunter,

Znam da je citiran njegov post, ali sam pomislio da je mozda i meni namjenjeno jer sam ja postavio temu.

@ belick!:)

Ko se tuce taj se voli  ;D

@ Vip.er

Pazi Vip.er, ja ne trazim nista. Nikakve mjere niti bilo sta. Pricao sam sa Zveri pre nego sam postavio temu i on mi je rekao da je vjerovatno bug. Zato sam i postavio vote da vidim sta ostali misle. Ja licno mislim da je cheat. Ostali misle da je sreca u pitanju. I za mene je to dosta. Nisam nikoga prozivao niti optuzivao. Jednostavno je moje misljenje da nije samo sreca u pitanju.

Da, dobro kazes, svakodnevno me ubijaju kroz dim kao sto i ja ubijam. Neki dan sam bezveze, napamet opucao kroz dim i napravio HS. Znaci sreca.

Bez uvrede Vip.er, nisam nov ovde. Manje iskusan od mnogih koji vise po pola dana ovde jesam, ali nov nikako. Ja dodjem uglavnom uvece kada mi je dosadno, odigram par partija i odoh nesto drugo raditi.

VIP.er

Relativno nov zlenzlla  :wink:  jer ti si ovde nekoliko meseci, mi smo ovde nekoliko godina  :)

zlenzlla

Quote from: VIP.er on May 27, 2009, 01:27:47 PM
Relativno nov zlenzlla  :wink:  jer ti si ovde nekoliko meseci, mi smo ovde nekoliko godina  :)

To da. Relativno nov. Mada je to preko godinu dana, a ne nekoliko mjeseci.   :wink:

~LoneWolfs~Extreme

sta je vama ljudi pa tako sam ja juce ubio sister na carentanu sa snipom,opali sam kroz gusti dim gdje sam vidio crvene tockice i naletila je...jel sam zbog toga citer? ja cak i namjerno pucam kroz dim da bi se nego nalozio da sam citer :tease :tease

*SPARTANAC*

Quote from: zlenzlla on May 27, 2009, 02:10:58 AM
Quote from: malamaja13 on May 26, 2009, 11:12:25 PM
pa ako si zapucao video te je na radaru...logichno... :spiteful

@ Majo,

Pa nije logicno. Pogledaj opet pa ces vidjeti da je opalio skoro kad i ja tako da nije mogao nikako da podigne pogled sa radara.  :wink:

@ Kriticar,

Daj covjece koji ti je. Pa zar te nije sramota da tako pricas sa djevojciom.  :suicide Sramota da te bude. Budi covjek i izvini se Maji.

@ Spartanac,

Odkad to branimo cheater-e? Jeli tebi ok da neko vara? Ako jeste, da onda svi nabavimo pa udri do mile volje?! Ako nisi vec procitao, mene zaboli da li je cheater ili nije. Ja licno smatram da jeste. A kao sto vidis nisam ga cak ni optuzio nego sam postavio anketu da ljudi se izjasne.
I BTW nije se ista rasprava vodila na ovu temu. Razlog: na onoj temi je bio samo SS, a ove ima video snimak. I zasto zakljucati temu?
Brate ukljuci malo mozak, xx puta smo rekli da niko iz bitangi ne postuje citere, ALI ako oces da igras postenu kupi org bato pa igraj na org serverima. Jer sta mu ja mogu na cracked serveru kad se on reconnecta sa novim nickom, i sta oept da ga kikam i to nigde ne vodi.
Razmisli malo! Inace ovo "jeste citer je, jesi sad srecan" sam reko u izlivu besa...nemoj da zameris.

jape

Quote from: ~LoneWolfs~Extreme on May 27, 2009, 06:29:09 PM
sta je vama ljudi pa tako sam ja juce ubio sister na carentanu sa snipom,opali sam kroz gusti dim gdje sam vidio crvene tockice i naletila je...jel sam zbog toga citer? ja cak i namjerno pucam kroz dim da bi se nego nalozio da sam citer :tease :tease
Ti si nub, to svi znaju.. zato ti i ne govore da si citer  ;D

Funkerman

zlenzla iskuliraj brate,ipak je to public i cracked..svasta se desava..jednostavno predji preko toga,sta ti znaci taj death..Dodji na SD fino i igraj k'o covjek..ili kuliraj na Main-u dok je cracked..a ovo nisam ni gledao, niti me interesuje da li je cheat ili nije..Nemoj da se nerviras zbog gluposti...

zlenzlla

Cheater nego sta!  :tease2

@ Spartanac,
Imam originalni kay. Opet ponavljam za sve: ne zanima me sta ce biti sa ovim igracom. Postavio sam snimak da vidim sta ostali misle o ovome. Ja nemam nista od toga sto on dobije bann. Sad ispadoh ja gori sto sam pokusao (ili uspio, nije bitno) uhvatiti cheater-a nego sam cheater. Jbt.  :suicide
Na koga si bio bijesan? Na mene i moj post?  Ako je tako onda si  :thumbdown

@ Funkerman,
ponavljam jos jednom, nista mi ne znaci i ne nerviram se zbog toga ni malo.  :drinks2

*SPARTANAC*

Quote from: zlenzlla on May 27, 2009, 11:14:50 PM

@ Spartanac,
Imam originalni kay. Opet ponavljam za sve: ne zanima me sta ce biti sa ovim igracom. Postavio sam snimak da vidim sta ostali misle o ovome. Ja nemam nista od toga sto on dobije bann. Sad ispadoh ja gori sto sam pokusao (ili uspio, nije bitno) uhvatiti cheater-a nego sam cheater. Jbt.  :suicide
Na koga si bio bijesan? Na mene i moj post?  Ako je tako onda si  :thumbdown
ma na post, jer na svaka 2 meseca ista tema, te "treba mi org" ili "org key" pa onda "cheater" " kroz dim" " "wh"...... a sto se tice tebe ti si skroz ok. A bogami ni ja nisam " :thumbdown " hehe

Quote from: Funkerman on May 27, 2009, 10:46:36 PM
zlenzla iskuliraj brate,ipak je to public i cracked..svasta se desava..jednostavno predji preko toga,sta ti znaci taj death..Dodji na SD fino i igraj k'o covjek..ili kuliraj na Main-u dok je cracked..a ovo nisam ni gledao, niti me interesuje da li je cheat ili nije..Nemoj da se nerviras zbog gluposti...
Ovo je odgovor za 5!
:ok2  :clapping2

zlenzlla

Quote from: *SPARTANAC* on May 28, 2009, 12:05:44 AM
ma na post, jer na svaka 2 meseca ista tema, te "treba mi org" ili "org key" pa onda "cheater" " kroz dim" " "wh"...... a sto se tice tebe ti si skroz ok. A bogami ni ja nisam " :thumbdown " hehe

Rekao sam da si  :thumbdown ako si bijesan na mene i moj post. Ne uopsteno. Ok si.  :super 

m.shadows

Haha ja bas pokusao da me jednom proglase chiterom, al mi nije uspelo, imao sam neki bug u igri i na sredini mi se video mis, pa sam tako gadjao bez ciljaca i ubijao,mogao je i ovaj lik imati neki bug, al nije bitno, idemo dalje  :ziveli

*SPARTANAC*

btw, ako je ovo na garazi nista me ne cudi, ja kad bacim dim na garazi ja ga ne vidim! :tease
A to se desava kad se ne skinu oni modovi.

zlenzlla

Quote from: *SPARTANAC* on May 28, 2009, 06:16:59 PM
btw, ako je ovo na garazi nista me ne cudi, ja kad bacim dim na garazi ja ga ne vidim! :tease
A to se desava kad se ne skinu oni modovi.

Main. Na Garazi sam samo kada je Main prazan

spdR

Mislis pun,zato jer se Main uvek prvi puni =)

hz

Ne mislim ulaziti u raspravu jeli ili nije citer, ali da se apdejtuju citeri, to je jasno http://www.codehook.com/shop/cod2aimbot.html ko ce ih upratiti, mame im jebemo, zdruzenim snagama :P

I jos se lijepo reklamiraju :D marketing je na mjestu  http://www.youtube.com/watch?v=kx9_saMVCu0&feature=related

spdR

Pa kad uvek ima sugavih codera pb i xray i ne znamkojiANTICHEAT ih nece sve povatati...moze samo smanjiti i to neznatno...

zlenzlla

Quote from: sp1deR on May 28, 2009, 08:45:10 PM
Mislis pun,zato jer se Main uvek prvi puni =)

Main se ne puni prvi, ali se zato prazni prvi. Evo stanja sad: Garage 19 igraca, Main 0.