News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Skupljaci Zastavica :)

Started by clumsy, January 22, 2008, 12:50:20 AM

Previous topic - Next topic

clumsy

evo jednog lika koji je sam igrao na garage serveru i skupljao zastave. znamo da to radi Visnja, ali evo jos jednog.

Ovo je snimljeno u CoD-u, pa morate taj file da prebacite u C:\Program Files\Activision\Call of Duty 2\main\demos. ako nemate taj folder DEMOS napravite ga. Onda otvorite CoD, pa console i kucajte komandu: demo hahaha.  :lol:

http://#cenzura#.com/files/85547970/hahaha.dm_1.html

ako uhvatite nekog slobodno postujte.  8)

KIKI

ali pazi ti kretena

jebem ti budalu

Sluzhba Vneshney Razvedki

ma treba se napise skripta da ne racuna zastave u skill cim je manje od 5 na 5 recimo
mada ja licno uopste i ne igram cim spadne broj igraca ispod petnes'-sesnes'- bezveze mi  :wink:
mada ne bi lose bilo da se zatvori server od recimo tri nocu do dvanes' "ujutru"  :wink:

Podpredsednik

Ma neka trce za zastavicama, nikad oni nece biti prvi, dzaba im to!!!!

Zver

Nije bas tako, sasa je u statistici na prvom mestu sa most flag captures, most flag pickups i most flag takes, ja se jos pitao, kako covek moze da ima tako dobar score, kad ono on ustvari zloupotrebljava statistiku donoseci zastavice sam.

Sluzhba Vneshney Razvedki

definitivno treba nesto se uradi  :wink:

ristic

a sta ce mu to...sasa jeste pokupio bbrrrddoooo zastava (mentol) al to mu se ne racuna da bi se popeno na statistici...racuna se Skill+ ... a to je njemu ispod negativne nule

Zver

Ne shvatas poentu, stvar je u tome da onaj koji je igrao CTF i stvarno odneo najvise zastava nece biti na carnage.

ristic

a to, razumem

pa jbg, stvarno je lik idiot

Stefan

e zasta se sve majka radovala!

Znaci ne mogu da verujem kakve sve budale postoje! :shock:

TaZa

Evo nam jedan mup-ovac kojem cup ne ide najbolje pa to nadoknađuje na main serveru...

Labello

stvarno ne razumem takve likove!!! :-[
sta im to znaci da kao debili nose zastave kad nema nikog.... :|| :||
stvarno bi trebali da ih kaznite ili bar opomenete ako nastave ban i kraj problemima.... :wah :wah :wah

Rawentk

Nikakva opomena,resetirat mu statistike ili ga izbrisat kad se popne do nekog oređenog broja.