News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Paintball

Started by Tony Narednik SRB, May 20, 2009, 11:17:32 PM

Previous topic - Next topic

Tony Narednik SRB

Pozdrav ljudi jeste li za Paintball avanture? Javite mi se na xf: 318073 ako jete da malo zapucamo bez miseva i tastatura.
Preporucio bi svima koji nisu probali...

* ThE JoKER *

VIP.er

*SPARTANAC*

Jaooo opet mora da te ownam, samo sad mogu uzivo.... :spiteful

Tony Narednik SRB

Bice organizovanih turnira.... Novosadjani ajmo malo da se farbamo  :super :aug  ;D :wah :bad2

Citadel of Pain

Pricali smo pre par meseci da organizujemo Paint ball bitange turnir, sa nagradama i nekom pricom pa da se skupi ceo community...
Poslednji put nas je bilo 15tak, i to samo bitangi , Ironu bio rodj pa smo pucali...
Ako se budemo organizovali, ostavicemo ovde na forum poziv svima, mislim da bi nas bilo minimum 50.

SOLID

Quote from: Citadel of Pain on May 22, 2009, 04:26:15 PM
Pricali smo pre par meseci da organizujemo Paint ball bitange turnir, sa nagradama i nekom pricom pa da se skupi ceo community...
Poslednji put nas je bilo 15tak, i to samo bitangi , Ironu bio rodj pa smo pucali...
Ako se budemo organizovali, ostavicemo ovde na forum poziv svima, mislim da bi nas bilo minimum 50.

Ok , a oprema i sve to....

wOo3cA

Quote from: SOLID on May 22, 2009, 11:48:01 PM
Quote from: Citadel of Pain on May 22, 2009, 04:26:15 PM

Ok , a oprema i sve to....
pa iznajmis mozgu  ;D

Zovite,ali neko vreme pre odrzavanja da se skupi kinta i da se lepo organizujemo mi sto nismo iz NS-a.  :thankyou

Tony Narednik SRB

Posto sam ja clan kluba ZONA ADRENALINA slobodno mi se obratite da se dogovorimo oko turnira... voleo bi da saznam broj otprilike i da vam ona kazem kada ce biti turnir. Za negrade cu videti sta bi to moglo da bude... Joj ljudi za opremu i zajebanciju sve prepustite organizatorima :D.... pozz i ofarbacu vam maske :D

m.shadows

Tony Narednik SRB

Ako ima zainteresovanih ekipa, prijavite mi se ovde pa cemo se lako dogovoriti kada, a imamo gde. Vidimo se na farbanju.

m.shadows

Quote from: Tony Narednik SRB on May 27, 2009, 05:48:16 PM
Ako ima zainteresovanih ekipa, prijavite mi se ovde pa cemo se lako dogovoriti kada, a imamo gde. Vidimo se na farbanju.

OK, ja sam mal premlad, 98 sam :( inace bih ucestvovao

*SPARTANAC*

Quote from: Tony Narednik SRB on May 24, 2009, 03:42:51 PM
Posto sam ja clan kluba ZONA ADRENALINA slobodno mi se obratite da se dogovorimo oko turnira... voleo bi da saznam broj otprilike i da vam ona kazem kada ce biti turnir. Za negrade cu videti sta bi to moglo da bude... Joj ljudi za opremu i zajebanciju sve prepustite organizatorima :D.... pozz i ofarbacu vam maske :D
ja dolazim, sasne 99% jedino ako odem na more bas u vreme turnira onda mislim stvarno nemam srece.

m.shadows

Sad mi zao sto sam mali  :'( :'( :'( :'( :'(

domohomo

El Muerte

Ne lazi ljude.
Svi dobro znamo da sam te lupao kitom po chelu, ali ti jednostavno nisi hteo mirovati  :spiteful

domohomo

Quote from: El Muerte on May 30, 2009, 12:42:02 AM
Ne lazi ljude.
Svi dobro znamo da sam te lupao kitom po chelu, ali ti jednostavno nisi hteo mirovati  :spiteful
sad si dobio minus karmu sto si tako bezobrazan....  :icon_bad:

El Muerte

Evo i tebi jedan minus.....da budes 2:2
I tuzicu te administratoru :)

domohomo

Quote from: El Muerte on May 31, 2009, 03:25:06 AM
Evo i tebi jedan minus.....da budes 2:2
I tuzicu te administratoru :)

nemojte balba malko pliz nemojte me tuziti administjatoju....... :'( :'( :'( :'( :'(

Tony Narednik SRB

Quote from: dominik on May 30, 2009, 12:16:05 AM

ovo je paintball

ta oprema je vidim bila dosta tanka i tesna... ljudi i bezbednosti posoje pravila nema rokanja iz bliza. Sto se ocigledno dogodilo i to u vugla neko se previse napalio i dao mu HS. Nije da ne boli ali uz propise i dobru opremu nema ovakvih incidenata...

~LoneWolfs~Extreme

heheh ukoliko je neki Vuk spreman da me ugosti mozda bi i ja dosao :yahoo

domohomo

Quote from: Tony Narednik SRB on June 03, 2009, 11:52:48 PM
Quote from: dominik on May 30, 2009, 12:16:05 AM

ovo je paintball

ta oprema je vidim bila dosta tanka i tesna... ljudi i bezbednosti posoje pravila nema rokanja iz bliza. Sto se ocigledno dogodilo i to u vugla neko se previse napalio i dao mu HS. Nije da ne boli ali uz propise i dobru opremu nema ovakvih incidenata...
kralju dobijes kombinezon i masku koja ti stiti prednji dio lica... sad je ljeto pa ce bit +30 stupnjeva pa ti nosi robu na sebi koliko oces a vidit ces kad se nakon 20 metara zapuses, zamagli se vizir pa onda pusing. A ovo na glavi sam lemio glavom u zid kad sam bjezo tako da pamet u glavu a medju guzove sta udje.... :icon_bad: :icon_bad: