News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Balkan Special Forces mod v2.0 Ranked

Started by SC_General, May 15, 2009, 02:31:41 PM

Previous topic - Next topic

SC_General

Balkan Special Forces mod v2.0

Balcan Special Forces je multiplayer mod za Call Of Duty 4. U BSF (Balcan Special Forces) mod-u se umesto default jedinica USMC, SAS, OpFor i Rusa, nalaze se spec. jedinice sa balkana. Umesto USMC se nalazi srpska specijalna jedinica PTJ (Protivteroristicka Jedinica), umesto SAS nalazi se takodje srpska spec jedinica SAJ (Specijalna Antiteroristicka Jedinica), umesto OpFor-a nalazi se jedinica bosanskih oruzanih snaga 5. Korpus, i na kraju umesto Specnaz-a ubacene su Hrvatske specijalne jedinice SJP ALFA (Specijalne Jedinice Policije ALFA).
Modeli vojnika sve 4 ekipe su uradjeni u 3D Maya programu kako bi izgledali kao u stvarnom zivotu.

Video preview jedinica:
http://www.youtube.com/watch?v=SU9NIvY1KwA&fmt=22

Gameplay iz moda:
http://www.youtube.com/watch?v=5kjccIpjxbo&fmt=22

Umesto nekoliko standardnih oruzija ubacena su nova oruzija napravljena u Kragujevackoj Zastavi. Umesto M16 ubacena je automatska puska Zastava M21, umesto snajpera M40A1 ubacen je snajper M76, a umesto Baretta .50 ubacen je M93 Crna Strela, i umesto pistolja USP 45 ubacen je dobro poznati CZ99.
Zastava M21 je veoma popularna kod igraca na serveru zbog svoje jacine i preciznosti kao i brzine paljbe.M76 je izuzetan snajper,koji je svojim kvalitetom vec zadobio simpatije igraca.M93 Crna Strela je kao sto znate veoma jak i precizan snajper koji prosto obara sa nogu igrace.Dovoljan je jedan precizan metak i kill je zagarntovan.CZ99 je veoma precizan i stabilan pistolj.Od njega je jaci u igri samo Deser Eagle.

Da bi mod izledao realnije (vizuelno) i igraci imali utisak kao da se borba odvija "negde" u Srbiji, editovano je preko 400 tekstura.
Takodje je za mod specijalno  napravljeno 2. nove mape - Vukovar Day i Vukovar Night.Takodje su uz mod na server postavljene jos 3 mape domaceg autora Marko Mirkovica,CoD gamerima poznatog kao =SC=General,a domacim forumasima kao Miregrobar.Te 3 mape su:Rooftops,Oldschool i Freedom Bridge, i one su postale sastavni deo moda.Za svaku mapu su posebno napravljene kamuflaze za uniforme kako bi se sto bolje uklopile u okolinu.

Evo i videa svih mapa

Vukovar
http://www.youtube.com/watch?v=ygmKL8MLwOs&fmt=22

Vukovar Night
http://www.youtube.com/watch?v=pR_ZQW79Y-4&fmt=22
http://www.youtube.com/watch?v=4eIX_ad0Y0M&fmt=22

Oldschool
http://www.youtube.com/watch?v=4gHGIZEUnI8&fmt=22

Rooftops
http://www.youtube.com/watch?v=XgRnSR4D3yw&fmt=18

Freedom Bridge
http://www.youtube.com/watch?v=G_eBxMk6yP4&fmt=18

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Oko 95% stringova u multiplayeru je prevedeno sa engleskog na srpski.Za verziju 3.0 se planira i promena glasova u igri na srpski kako bi mod bio sto realniji i bolji.

U v2.0 moda je uveden rank sistem koji postoji u regularnom multiplayeru koji postoji na public serverima.Ubaceni su noci rankovi koji su na srpskom i svaki rank ima svoju ikonicu ,koje su takodje promenjene.

Sve ovo cini ovaj mod jedinstvenim na nasem podrucju.Za sada je ovo jedini mod za Call of Duty 4 koji je napravljen na balkanu,pa mozda i sire.
Na modu su radili:
Marko Kozomora  aka =SC=ReD_BeReT   (grafika,skriptovanje,oruzja...)
Marko Mirkovic  aka =SC=General   (mape i prevod)

Za kraj ostavljamo vam screenshotove iz v2.0 Balkan Special Forces Moda

Jedinice

Nova oruzja:

BSF Meni:

Iz Igre:

spdR

* ThE JoKER *

awsome  :shok ,sjajno ste uradili sve,svaka cast  :flag_of_truce...da li imate link za skidnje moda ili ser?

SC_General

Ima da se skine na nasem sajtu,kao i mape koje su na serveru uz mod.

www.scclan-gamers.com

Inace mod je prisutan vec oko 3 meseca na nasem serveru.Dolazi dosta igraca mada bih voleli da ih bude vise.  :hat
Inace mod je rankovan tako da pocinjete od lvl 1 pa do lvl 55 kao u stock igri.i naravno lvl iz stock igre ovde ne vazi vec morate ponovo da dizete rank sebi  :yahoo

Za verziju 3.0 planiramo da ubacimo jos po koje oruzje (neko do jaja),kao i da zamenimo PTJ i SAJ sa 53.padobranskom i JSO jedinicama  :aug

* ThE JoKER *

cek,cek,koliko sam razumeo server je 3.0,ne 1.7??

Zver

SC_General

Quote from: * ThE JoKER * on May 18, 2009, 09:58:28 PM
A?
kako bilo koji server moze biti 3.0?  :rofl
To moze biti samo verzija moda,a server je 1.7 verzija igre  :mahanje
Quote from: Zver on May 20, 2009, 10:50:06 AM
Bas ste se potrudili, cestitamo
Tnx  :hat

* ThE JoKER *

Quote from: * ThE JoKER * on May 18, 2009, 09:58:28 PM
A?
kako bilo koji server moze biti 3.0?  :rofl
To moze biti samo verzija moda,a server je 1.7 verzija igre  :mahanje
[/quote] hahah znao sam ja toooo  :rofl

thededed

S-V Nemanja77

www.scclan-gamers.com/index.php

evo ti  link za skidanje moda

thededed

Uf na ovom sajtu mora regovanje.Jel ima neki za diretno skidanje,samo save asUf na ovom sajtu mora regovanje.Jel ima neki za diretno skidanje,samo save as??

m.shadows

nemoj reg evo ti moj acc ja sam vec skinuo:

username:M. shadows

passsword:renaultm

Mislim da radi ako ga nisu banovali.

m.shadows

Quote from: thededed on June 12, 2009, 06:55:35 PM
ty.probacu

Nista nije, ja sam skinuo acc mi ne treba, daj jos nekom ako oces.
I nije banovan?

Darkman Ki-Ninja

Momci,ovo ste sjajo odradili, svaka cast. Ja bih vam preporucio da ne zamenjujete PTJ i SAJ sa 53.padobranskom i JSO jedinicama tako bi bilo bolje,a vi odlucite ja vam samo preporucujem.

POZZzZ By The Ninja

spdR

S-V Nemanja77

Odradili smo trecu verziju moda, zamenjene su jedinice i jos par stvari  , uskoro krece public server

evo linka http://www.scclan-gamers.com/index.php?topic=519.0

m.shadows

Quote from: nemanja***srb*** on August 10, 2009, 08:44:06 PM
Odradili smo trecu verziju moda, zamenjene su jedinice i jos par stvari  , uskoro krece public server

lbt de tu da skinem mod?

S-V Nemanja77

Quote from: M. sHaDoW$ :) on August 11, 2009, 01:32:17 PM

lbt de tu da skinem mod?

Ovo je link da pogledate neke SS, bice  za download naknadno, kada krene server :) :)

m.shadows

Quote from: nemanja***srb*** on August 11, 2009, 02:37:23 PM
Quote from: M. sHaDoW$ :) on August 11, 2009, 01:32:17 PM

lbt de tu da skinem mod?

Ovo je link da pogledate neke SS, bice  za download naknadno, kada krene server :) :)
hhh znao sam da je nesto takooooo...ali onda niste odradili ako nema za download...ili skrivate od javnosti  :spiteful?
ma zezam se samo napred! :hat :hat

S-V Nemanja77

m.shadows

Quote from: nemanja***srb*** on August 11, 2009, 06:34:23 PM
haahha  da  u pravu si :camper :camper :aug :aug :aug
E,da zaboravio sam da kazem..dobre su vam nove puske i dobro mi izgleda mod  :drinks2

S-V Nemanja77

:ziveli :ziveli  THANKS

evo jedne slicice

m.shadows

Quote from: nemanja***srb*** on August 11, 2009, 07:54:23 PM

evo jedne slicice

http://www.035-clan.com/images/izmenaa1.jpg
n1
P.S.Na kom sajtu ste pravili sajt?I posto je bio domen?

S-V Nemanja77

Quote from: M. sHaDoW$ :) on August 11, 2009, 08:30:45 PM

evo jedne slicice

n1

uff  ne znam tacno, negde oko 30 evra godisnje, pitaj Red_Bereta, on je zaduzen za to

m.shadows

Quote from: nemanja***srb*** on August 11, 2009, 08:54:38 PM
Quote from: M. sHaDoW$ :) on August 11, 2009, 08:30:45 PM

evo jedne slicice

n1

uff  ne znam tacno, negde oko 30 evra godisnje, pitaj Red_Bereta, on je zaduzen za to
Ok necemo u off  :wink:

thosl

uf jedva cekam da krene cepanje.nema borbe,nema rata-dok ne udari ,brat na brata! :)

S-V Nemanja77

Evo jos slika  sa najnovije verzije

63. Padobranska  Vojska Republike Srbije

Evo  i slika novih  oruzija u BSF v3 mod

S-V Nemanja77

Za sve gamere koji su zeljno iscekivali  ovaj mod   

BSF mod v3 je proradio na   ip adresi    217.26.212.53:28990

!!!!!!Dobro dosli na nas server .!!!!!=SC=GAMING TEAM!!!!!!

S-V Nemanja77

Evo prezentacije MOVIE!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=VS0aU6__cjQ

Darkman Ki-Ninja

samo jos kad bi stavili na crack sve bi bilo dobro  :icon_confused:

S-V Nemanja77

Quote from: DArkman Ki-NINJA on August 20, 2009, 01:38:33 PM
samo jos kad bi stavili na crack sve bi bilo dobro  :icon_confused:

A odakle tebi da nije na cracku
:) :) :) :) :)

m.shadows

Darkman Ki-Ninja

S-V Nemanja77

ma nema veze  , ispravicemo na serveru!!!!!!!

Darkman Ki-Ninja

Samo ne znam zasto nedate da se koristi GL,Marty,jugger bez toga ja ne znam da igram  ;D hehe salim se naravno  :icon_razz:

m.shadows

Quote from: DArkman Ki-NINJA on August 25, 2009, 11:18:58 AM
Samo ne znam zasto nedate da se koristi GL,Marty,jugger bez toga ja ne znam da igram  ;D hehe salim se naravno  :icon_razz:
Jer su to noobovski perkovi...GL je za pocetnike koji ne znaju igrat,za marty ti netreba uopste skilla,granata sama ispadne,a jugger to ti(koliko ja znam)povecava health (ispravite me ako gresim)i zato je na mnogim serverima nedopusteno...kao i LS jer nije fer da ti neko ukrade kill i kad ga ubijes trebao bi da umre...ne da ispruzi pistolj...eto ti malog objasnjenja...
:hat

Darkman Ki-Ninja

S-V Nemanja77

Darkman Ki-Ninja

*SPARTANAC*

Evo da ne bude da nisam mirodjija u svakoj corbi, da se ukljucim i ovde. ;D

Vec par dana igram na ovom serveru, i evo da kazem sta mislim:
1. Ko kaze da je mod ruzan, mora da ima na umu da je to rad par ljudi a ne kompanije. A i drugo ne da nije ruzan nege je premocan! :ok2
2. Svidja mi se jer ima toliko custom mapa da je prosto milina da igras, uvek nova mapa i ne moze da ti dosadi igra nikako.
3. ZABRANJENO KORISCENJE: marty-a, last stand-a, GL- i  juggernaut-a. Znaci to se ceni! :super
4. Nema pricanja o politici, kao sto vecina misli i kad vide uopste ovakav srpski server svi bi dosli samo iz razloga da se svadjaju. E pa ovde toga nema i ide kick-ban za to.
Sta jos mogu da navedem hmmm, a odite vi pa dajte neki komentar.

Kako stoji za sad server sve 5! Keep it up!

dexnsk

Quote from: *SPARTANAC* on September 25, 2009, 07:38:26 PM

1. Ko kaze da je mod ruzan, mora da ima na umu da je to rad par ljudi a ne kompanije. A i drugo ne da nije ruzan nege je premocan! :ok2
2. Svidja mi se jer ima toliko custom mapa da je prosto milina da igras, uvek nova mapa i ne moze da ti dosadi igra nikako.
3. ZABRANJENO KORISCENJE: marty-a, last stand-a, GL- i  juggernaut-a. Znaci to se ceni! :super
4. Nema pricanja o politici, kao sto vecina misli i kad vide uopste ovakav srpski server svi bi dosli samo iz razloga da se svadjaju. E pa ovde toga nema i ide kick-ban za to.

:clapping2 :super

S-V Nemanja77

U  ime =SC=KLANA Zahvaljujem se Spartancu  na komentarima  u vezi naseg servera

P.S
Takodje bi voleo da I ostali  clanovi bitange klana posete BSF -server  i uvere se  u kvalitet naseg moda i u sav nas trud oko Call of Duty serijala i COD srpske zajednice

HVALA JOS JEDNOM :drinks2 :drinks2 :drinks2 :drinks2

m.shadows

Quote from: *SPARTANAC* on September 25, 2009, 07:38:26 PM

Slazem se, SC keep excellent work UP,General se bas potrudio za mape,a ostatak za mod...dobitna kombinacija  :super  :clapping2

EDIT:
5. Uvek je na serveru neko iz SC klana i uvek kikuje ako neko koristi sto je nedozvoljeno.

S-V Nemanja77

Balkan Special Forces mod  je dobio svoju verziju 4.0

Ubacena su  nova oruzija
optimizovan mod ( bolji fps)
i ono sto je mozda najzanimljivije za neke na ovom forumu ,2 gametype: Capture  The Flag ; V.I.P (assassination)

217.26.212.53:28990

cod.Gaming_Quicker

Sta se radi u tom novom gametype VIP?!

S-V Nemanja77

Ima dva tima
u jednom timu je V.I.P player  inejga suigraci moraju ispratiti do protivnicke bazena obelezeno polje,
p u drugi tim cuva bazu  i gleda da eliminise  protivnika ili direkno V.I.P Playera
runda se zvrsava  cim V.I.P pogine ili se eliminise protivnicki tim

cod.Gaming_Quicker

Zvuci zanimljivo
Moram da pozurim matorce sa kupovinom kompa  ;D

lyudmila pavlichenko

eee, a ja imam problem... pre par dana sam pokusao da udjem na server i pocne mi skidati mapu i kad zavrsi skidanje izbaci me na 5 minuta... nakon 5 minuta opet udjem i ono isto (skine mapu ili neki dodatak i opet kick)... kad pokrenem mod u lan-u radi noprmalno, ali na netu me konstatno izbacuje... pomoc?!?!?!

S-V Nemanja77

server je strimovan na gameviolation, pa ti je verovatno banovan kljuc, promeni cd key  i ulazis normalno

lyudmila pavlichenko

ko, pokusacu i to, pa ti javim preko x-fire-a jesam li uspeo...

S-V Nemanja77

zliporucnik

smart!es

svaka cast momci na trudu ovo je prvi server koji nema noobovski rekvizita i stekanja  :super :super
ali ja ima jedan problem
skinuo sam mod i sve mape i pocnem igrati ali kad se zavrsi mapa mene izbaci server disconnected i onda moram izaci iz igrice pa ponovo uci i tako uvjek  :rant2:
sve sam bio izbrisao pa ponovo instalirao oped nista.
POMOC!!! hvala

S-V Nemanja77

misli mda je problem do tvog kompa, nesto oko emmorije ili tako, glupost neka
i mene je izbacivalo pre

dodaj mena x-fire   nemanja77 , poa cedmo probati

lyudmila pavlichenko

Evo i mene, ali ovaj put sa kritikom... Otisao sam na vas server, imao problema sa kljucem, ali sam to resio veoma brzo (zahvaljujuci sefu sa servera  :yes )... Nakon toga sam upao tamo, odigrao jednu mapu (neka nova, pojma nemam koja je, uglavnom dominacija) i onda je na red dosao killhouse... uzeo sam "krmacu" (heavy gun) iz osnovnog menija, jer ostale nisam ni imao (posto sam tek bio 2 ili 3 cin)... nedugo zatim, poceli su komentari kako imam juggernout...prvo nisam znao sta je to (posto ga inace uopste ne koristim kad imam vece cinove na drugim serverima, pa mi se ne da ni pamtiti naziv), pitao sam sta je to i kickovan sam na 2 sata?!?!?!?!
kojom logikom sam mogao imati taj perk (kasnije sam video sta je), ako se on tek kasnije dobije i ako uopste nisam imao otvoren meni da sam namestam oruzja, nego sam uzeo ono osnovno (trecepo redu)??? i zar se neko od admina (a bilo ih je najmanje 5) ne bi trebao potruditi da mi odgovori na moje pitanje, jer bih svakako uticao na to da to promenim...

ne govorim ovo samo zbog sebe, jer doce na server ljudi koji nece znati da je nesto od perkova zabranjeno i bice kickovani samo zato sto nije znao... valjda bi prvo trebalo da ide upozorenje admina, pa onda kick... ovako samo gubite igrace na serveru, jer kome se jos ceka 2 sata, samo zato sto je u pitanju obicna greska...

S-V Nemanja77

sto bi Nato rekao kolaterarna steta

svako gresi pa i admini
p.s
zamisli kako jeadminima da tupe non stop nema jugerrnauta, onda popizdis
sad znas  neces vise , jbg  nisu svi admini isti

lyudmila pavlichenko

ma znam ja kako je njima ;) namestite automatski da se vrti ono tipa "console: no perks 1, 2, 3 itd."...
mada, opet kazem, mene vise cudi otkud meni jugerrnaut na lvl-u 3... (i na osnovnom slotu)

S-V Nemanja77