Original cd-key prebacivac?(ne znam kako da napisem naslov )

Started by cod.Gaming_Quicker, May 14, 2009, 10:26:03 PM

Previous topic - Next topic

cod.Gaming_Quicker

Sad ce mozda zvuciti smesno,da li postoji neki program ili nesto drugo,nemam pojma,sto moze da prebacuje cd-keyeve.Posto smo mi "klan-igraonica" i hocemo da se prijavimo na cb,esl i nas ima 6 u klanu a imamo 5 kompova a na cb i esl pise da svaki igrac mora da prijavi svoj quid pa ako ne bude niko od prve postave mora da nam igra zamena,a i mora da ima svoj guid.Nadam se da ste me razumeli jer i ja sam ne znam sta sam pisao a i ne znam gde da stavim ovaj topic  :D
Ako mogu da dobijem odgovor sto pre,hvala!!

$tring

Hmmmm... interesantno, ne znam da li eventulno prilikom menjanja profila cd-key ostaje ili ne... ne mogu da se setim... Zapravo, verovatno ne ostaje posto se cd-key upisuje u registry.

Nekako mi se cini da je jedino resenje non-stop kucanje cd-key-a i vracanje na staro (crack) ili sta vec zelis...

Lun

Ima rešenje da ne morate stalno da kucate serijske brojeve. Napravite više registar ključeva u kojim će biti seijski brojevi koje hoćete i samo ih menjate direktno u registrima po potrebi. Ovako bi trebalo to da izgleda:

Windows Registry Editor Version 5.00

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Activision\Call of Duty 2]
"codkey"="ovde uneti COD2 serijski bez crta"

Ovo gore iskopiraj u notepad, unesi serijski broj i sačuvaj kao fajl sa .reg ekstenzijom. Samo posle toga klikneš na fajl i menjaš serijski broj direktno u registrima.
Napomena: Za svaki serijski broj mora daš da imaš poseban fajl.

cod.Gaming_Quicker

Super,valjda to moze i za cod4,posto cod2 ne igramo  :D,hvala u svakom slucaju.

Lun

Moоe, samo je putanja do serijskog broja u registrima malo drugačija:

Windows Registry Editor Version 5.00

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Activision\Call of Duty 4]
"codkey"="xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx"

Btw. moоe da bude problema sa perkovima pošto su vezani za serijski.

Zver

Ako ce igrati cb, gde se igra pro mode, perkovi su offline

cod.Gaming_Quicker

Koga je briga za prekove,samo da imamo promod ali me nesto zanima.Kad bi ta zamena igrala umesto nekog od starte postave,ona bi morala da sedi svaki put na drugom kompu,ako me razumete,pa me zanima da li ima mogucnosti da popije ban jer svaki ce put igrati na naekom drugom kompu i drugaciji IP,da li ima neke razlike,kako ide sa tim originalima.

spdR

Ne mozes dobiti ban za razlicite IPeve,IPevi se koriste zna utvrdjivanje ko je haxao :)
Znaci nevazno je da l' igras sa ipem 78.xxx ili 213.xxx itd...
Jedini problem,ako mislite da igrate i na RANKED (sa levelima) pubu,stalno ce vam se resetovati statsi odnosno prilikom promene cd-keya gubis rank i opet si level 1...Ali ti si rekao da ce te igrati samo promod,tako da nema problema =)

cod.Gaming_Quicker

cod.Gaming_Quicker

Hoce mi se  i rezolucija promeniti kad stalno menjam cd-key?

spdR

Rezolucija i grafika zavisi od CFGa,odnosno configa.CD key nema veze sa configom niti sa grafikom,tako da ne...

cod.Gaming_Quicker

Znate neka mesta gde bi mogao da uzmem originlale?Imate mozda neki sajt od tih sto prodaju?

spdR

Za Srbiju dodaj na xfire :tomosu
Mislim da prodaje nesto skuplje nego cod2,ali opet povoljno...
Za Hrvatsku www.ptspclan.com
Za Bosnu - ne znam ;PPP