News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Prijedlog novih mapa.

Started by [WC]=CyClops=, January 16, 2008, 02:35:13 PM

Previous topic - Next topic

[WC]=CyClops=

Vidim da dosta ljudi voli prašinarske mape i pustinjske uvjete.

Pa evo dvije mape vrijedne igranja, igrao sam HQ na njima i bile su najpopularnije za taj mod. Nisam ih probao u CTF-u ali vjerujem da bi se svidjele ekipi ako pratimo uzorak onoga što se najviše igra (Toujane, Matmata, Tobruk...)

Moоete preuzeti mape sa ovih linkova:

http://callofduty.filefront.com/file/Dust;63784

http://callofduty.filefront.com/file/Tripoli;66002

IronC

Probali smo puno novim mapa si sve su one manje vise ok, ali heheheh uvek neko ali sto devojci srecu kvari :) problem je sto 90% takvih mapa nije dobro uradjeno za CTF jer je spon uvek kod zastave...i to igru na takvoj mapi cini jako losom jer ko prvi stisne neprijatelja na sponu , neprijatelj nema nikakve sanse.

[WC]=CyClops=

Da to je na оalost istina. Zato ih treba testirati i odmah micati one koje su takve.

clumsy

dobre su to mape, ali da ce odgovarati za ctf ne znam. uvek moze da se proba

mean

Tripoli mapu sam igrao i nije losa za CTF,inace je preslikana canteraska mapa.
Mapa je dusu dala za stekare,stoga mislim da bi je trebali staviti na garazu gde se koristi dim......bice mnogo interesantnije :D

Ova prva mapa mi se ne dopada,suvise je jednostavna(nema puno detalja).
Probajmo,pa cemo je staviti na glasanje.

$tring :?:

Sluzhba Vneshney Razvedki

ma stivete to da probamo :lol:

Podpredsednik

Mozda mape sa losim spawnom mogu da se edituju, ja bih se zezao sa tim, da imam vise vremena, neka proba neko!!!
Ja sam skinuo neke mape, ali mi izbacuje gresku pri startovanju, pa sam prestao da ih skidam, jer mi treba dosta vremena dok skinem jednu!!!

$tring

Quote from: "[ZD=CyClops="]Vidim da dosta ljudi voli prašinarske mape i pustinjske uvjete.

Pa evo dvije mape vrijedne igranja, igrao sam HQ na njima i bile su najpopularnije za taj mod. Nisam ih probao u CTF-u ali vjerujem da bi se svidjele ekipi ako pratimo uzorak onoga što se najviše igra (Toujane, Matmata, Tobruk...)

Moоete preuzeti mape sa ovih linkova:

http://callofduty.filefront.com/file/Dust;63784

http://callofduty.filefront.com/file/Tripoli;66002

Mislim da su ovo iste mape koje si postavio. I jedna i druga su klon DUST2 koji se dosta igra u C.Strike-u. Mislim da su spawn-ovi sredjeni na tim mapama i da treba postaviti (zapravo tu jednu).

Rec je o mapi TRIPOLI 2 (ovde si ostavio tripoli 1.1)... Ista mapa, ali su verovatno bagovi sredjeni.

Inace Tobruk, Eindhoven, POW Camp (koji isto mislim da postavim) i Tripoli 2 je radio isti covek - Ramza... :) Pa nekako cenim da covek zna sta radi... :)

Da.. za kraj....  :wink:  Postavicu TRIPOLI 2 i POWERCAMp... :) Da probamo....

[WC]=CyClops=

Eh da POWCAMP je ok mapa...dosta prolaza za bjeоanje sa zastavom :)

El Muerte

Quote from: "[ZD=CyClops="]Eh da POWCAMP je ok mapa...dosta prolaza za bjeоanje sa zastavom :)
ni zbuna ni kamena za zaklon...samo kuce....mapa za sachekushe...tj za humanog , i 4 tornja za karabine:)

[WC]=CyClops=

Quote from: "El Muerte"
Quote from: "[ZD=CyClops="]Eh da POWCAMP je ok mapa...dosta prolaza za bjeоanje sa zastavom :)
ni zbuna ni kamena za zaklon...samo kuce....mapa za sachekushe...tj za humanog , i 4 tornja za karabine:)

Ma na svakoj mapi se moоe dići šator i kampirati, nek on samo čeka, ali vidiš ga s kilometra čim proviri, nema prozora i stubišta i ostalih tamnih rupa da nese jaja u njma :D

Mene baš i nije briga što protivnik radi, njegova stvar. Jedino se nerviram ako moj tim isključivo šteki i ne radi ništa, pa moram napadati sam ili gotovo sam.
E ali kad napokon manjina koja napada probije obranu i uzme zastavu, tada umjesto da šteke i čuvaju našu, onda odjednom svi imaju potrebu krenuti napred i ostaviti zastavu nečuvanu. Naravno onaj koji nosi našu popuši tada 2 cm od zastave i neprijatelj pokupi obje.

Pa zar to nije za poluditi?  :evil:  :!:  :?:

clumsy

hahaha, pa to je klasicna prica. ili su stalno oko zastave ili svi idu u napad. uvek je ovo drugo. a desilo mi se nebrojeno puta da uzmem zastavu i de me neprijatelji docekaju kod moje kada trebam da je zabijem, a morao sam sam da idem

r-coma

ja sam za to da se postavi POWCAMP!Mada se ja ovde nepitam mnogo  :)  ali mapa je stvarno dobra!

kaaakvoooo sranje su nove mape eeeeeeeeeeeeeeeeejjj  :(
pa ono je odvratno  :!:
jedna krajnje glupa i neinventivana kaunterska - uzas
druga oci da pogubis - nista se ne vidi
ja koji igram po ceo dan cak i 10-12 sati dnevno tu cu morati da preskacem da ne bi zamarao oci previse  :(
njesra do bola  :!:

Podpredsednik

Quote from: "Sluzhba Vneshney Razvedki"kaaakvoooo sranje su nove mape eeeeeeeeeeeeeeeeejjj  :(
ja koji igram po ceo dan cak i 10-12 sati dnevno tu cu morati da preskacem da ne bi zamarao oci previse  :(
Idi bre SLUZBA, ti ga pretera kolko igras, ne bih zeleo da uskoro citam u novinama, "Decko u komi zbog igranja COD-a 2"!!!  :D

jezik pregrizo budaletino :lol:
ali stvarno ga ganjam neki put cak i od dvanes' prepodne do dva-tri ujutru hehe
iako ajronsi ima statisticki vise odigranih mapa tvrdim da je odigrao upola koliko ja :lol:

ristic

hahahah ludak sluzba

e a ovaj, sta znaci POWCAMP ???

koj si ti moron :lol:
to se cita piodablju kemp ili ti u prevodu zatvorenicki logor  :wink:

KIKI

[WC]=CyClops=

Quote from: "Sluzhba Vneshney Razvedki"kaaakvoooo sranje su nove mape eeeeeeeeeeeeeeeeejjj  :(

Mape su odlične, samo treba ih znati igrati. Nekima treba 2 runde, nekima 200. Sreća tvoja što ti imaš vremena za 200  :twisted:

ma vec sam provalio ne sikiraj se :wink:
jbg sta ces kad imam obezbedjenu mat. egzistenciju pa mogu radim sta 'ocu :lol:
a ti sljakaj slobodno tamo u hrvatskoj ko bubasvabiji  :wink:
arbajt arbajt looooooooooooosssssss looooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooossssssss :lol: :lol: :lol:

[WC]=CyClops=

Hehe, ja radim ono što volim i jer ja to оelim. I jedina šteta je što trenutno previše vremena moram provesti u kući i onda zgubidanim zajedno s tobom i pretjerano trošim svoje vrijeme na PC igre.

Ali nije tako strašno jer već ovo ljeto se stvari vraćaju u normalu za mene i ponovno se mogu vratiti vanjskim aktivnostima kao što su windsurfing, paintball i ostale ljepote koje se nude na korak od moje kuće, dok ćeš ti i dalje 12+ sati štekiti sa SG na nekim stepenicama.

нao mi je ali ne bih se mijenjao s tobom ni za kakav novac  :lol:

pa ni ne mozes sve i da hoces :wink:
prvu sam pusku (vazdusnu) dobio sa pet
a poceo da skijam sa ses' - cale mi bio instruktor skijanja
pa nadalje ......
nekako u vreme kad sam upao medju prvih pedes' u bilijaru u jugi - poceo sam da manijacim sa pc igrama .... :lol:

clumsy

ej ajde izmerite ciji je kurac veci pa da ne smarate ostale. pogotovo ti sluzba  :evil:

[WC]=CyClops=

Quote from: "clumsy"ej ajde izmerite ciji je kurac veci pa da ne smarate ostale. pogotovo ti sluzba  :evil:

Haha dobra! Al mislim da u slučaju sluоbe postoji prepreka za takav obračun jer koliko je meni poznato, nisu još izmislili mikorskopska mjerila za kućnu upotrebu  :twisted:

Evo već vidim situaciju, između 12 sati igrica i recimo 4 sata biljara, mrzovoljno ugura 3 minute za оenu. I onda panika, ne moоe GA pronaći u samo 3 minute!  :lol:

clumsy

Quote from: "[ZD=CyClops="]
Quote from: "clumsy"ej ajde izmerite ciji je kurac veci pa da ne smarate ostale. pogotovo ti sluzba  :evil:

Haha dobra! Al mislim da u slučaju sluоbe postoji prepreka za takav obračun jer koliko je meni poznato, nisu još izmislili mikorskopska mjerila za kućnu upotrebu  :twisted:

Evo već vidim situaciju, između 12 sati igrica i recimo 4 sata biljara, mrzovoljno ugura 3 minute za оenu. I onda panika, ne moоe GA pronaći u samo 3 minute!  :lol:

hahahhaahhahahaaa

zavide mi sto mogu da igram po ceo dan - dok oni uce ili rade :wink:
komplexasi :lol: :lol: :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

Alekre

Evo kako covek priznaje da je drustveni parazit.  :roll:

clumsy

Quote from: "Sluzhba Vneshney Razvedki"zavide mi sto mogu da igram po ceo dan - dok oni uce ili rade :wink:
komplexasi :lol: :lol: :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

joj sluzba kakva si sisa. zasto editujes postove? a? nemas muda?

ako ti zavidim sto ti mozes da igras ceo dan cod, momentalno bi stavio glavu u wc solju i isprao sebi mozak. covece odrasti.  :roll:
neko ima drugacije ciljeve u zivotu. shvati to.  :wink:

Podpredsednik

Quote from: "clumsy"
Quote from: "Sluzhba Vneshney Razvedki"zavide mi sto mogu da igram po ceo dan - dok oni uce ili rade :wink:

ako ti zavidim sto ti mozes da igras ceo dan cod, momentalno bi stavio glavu u wc solju i isprao sebi mozak. covece odrasti.  :roll:
Podvlacim mog druga CLUMSY-a!!!

Alekre

Slazem se.
Pazi ga igra po ceo dan ''COD2'' i opet ne zna da igra  :roll:

Quote from: "Alekre"Evo kako covek priznaje da je drustveni parazit.  :roll:
jbt svaki put uspes da se prevazidjes :lol:
pa s' obzirom da se radi o komplexasima - sta ga znam .... :lol:
a i vido' sam da si vido :wink:
:lol:
aaaaaaa joook more :lol:
aj' cu probam :lol:
Quote from: "Podpredsednik"
ccccccc .....
budaletina a slihta se :lol:
Quote from: "Alekre"Slazem se.
pametniji si kad cutis :lol:

Podpredsednik

Quote from: "Sluzhba Vneshney Razvedki"
Quote from: "Alekre"Evo kako covek priznaje da je drustveni parazit.  :roll:
jbt svaki put uspes da se prevazidjes :lol:
pa s' obzirom da se radi o komplexasima - sta ga znam .... :lol:
a i vido' sam da si vido :wink:
:lol:
aaaaaaa joook more :lol:
aj' cu probam :lol:
ccccccc .....
budaletina a slihta se :lol:
Quote from: "Alekre"Slazem se.
pametniji si kad cutis :lol:
Ti si bre PSIHO, ako nisi u COD-u, onda si na forumu!!!! Cccccc....!!!  :evil:  :evil:  :evil:

KIKI

Ti si bre PSIHO, ako nisi u COD-u, onda si na forumu!!!! Cccccc....!!!  :evil:  :evil:  :evil:
ne kenjaj :lol:
Quote from: "KIKI"majke mi

Get a life
ma uzivaj super mi ide :lol:

IronC

Quote from: "Sluzhba Vneshney Razvedki"
ne kenjaj :lol:
Quote from: "KIKI"majke mi

Get a life
ma uzivaj super mi ide :lol:
Sluzba, evo pratim tvoje postove vec neko vreme i mislim da prelazis onu gornju granicu tolerancije, znaci zamolio bih te da malo "oladis" i prestani da prozivas ljude na forumu i nemoj da pises gluposti, ako nemas sta pametno da kazes bolje cuti znas onu staru poslovicu .....cutanje je zlato!
Bolje ti sam nego da sankcionisemo.

KIKI

ima extra mapa samo je pitanje kakav je spawn  na ctf

Podpredsednik

Skini neku KIKI, pa probaj, posle daj predlog za nju ako je OK!

djubre

Ne znam dali ste probali i igrali Omahu,meni je mapa odlicna!