News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Stekanje

Started by Kriticar, April 29, 2009, 12:58:47 AM

Previous topic - Next topic

Kriticar

Ono sto sam primetio na garage serveru veoma je cudno (ne znam kako je na drugim serverima)jeste da pojedini igraci misle da je STEKANJE ZLOCIN.Ne razumem zasto neko ima problem sa tim.Kada dodje do toga primetio sam da igraci koriste razne reci u raspucavanju ,a ima i dosta vredjanja na verskoj i nacionalnoj osnovi.Zar ne shvatate da lik jedostavno tako igra ,on time ne provocira niti vredja druge(zrtve),nego covek jednostavno nezna drugcije.Ovo nema nikakve veze samnom nego sam jednostavno hteo da vam skrenem paznju na to.

P.S Ovaj nick nekoristim u igri .

Lider

Pa u CTF-u nema nikakve logike da se stekas citavu partiju. Naravno da ce neke ljude iznerviradi lik koji se ne pomjera s jednog mjesta i ubija te tokom 25min. Mene najvise iznervira takav igrac u mojoj ekipi, jer sta on doprinosi timu sa tim svojim stekanjem? Ni da odbrani fleg, ni da donese fleg, ni da pomogne oko donosenja flega. Pomislim pa jbt ima onih 2D igrica kad pilici iskacu i ti ih samo ubijas, idi igraj to.
A protivnicke stekare lako skidam, jer se uglavnom vracaju na iste stek pozicije  :tongue2

zlenzlla

Slazem se sa obadvojicom.
Kao sto Kriticar kaze, covjek jednostavno tako igra. To je njegov stil i gotovo. To sto gaprozivate ili vrijedjate nece njega natjerati da pocne da trci. Evo za primjer Sasa ili Humani (mada sam sinoc vidio Humanog da nosi zastavu  :shok ).

Mada, s druge strane, Lider je upravu. Taj nacin igre ima smisla u mozda svim drugim modovima igre, ali ne i u CTF. Pa poenta je donijeti zastavu, a kako to uraditi stekajuci se.

Dakle zakljucak: Moj glas ide Lideru, a ti Kriticar sjedi, jedan. Dodji na popravni.  ;D (salim se)

* ThE JoKER *

Quote from: zlenzlla on April 29, 2009, 01:17:57 PM
Slazem se sa obadvojicom.
Kao sto Kriticar kaze, covjek jednostavno tako igra. To je njegov stil i gotovo. To sto gaprozivate ili vrijedjate nece njega natjerati da pocne da trci. Evo za primjer Sasa ili Humani (mada sam sinoc vidio Humanog da nosi zastavu  :shok ).

Mada, s druge strane, Lider je upravu. Taj nacin igre ima smisla u mozda svim drugim modovima igre, ali ne i u CTF. Pa poenta je donijeti zastavu, a kako to uraditi stekajuci se.

Dakle zakljucak: Moj glas ide Lideru, a ti Kriticar sjedi, jedan. Dodji na popravni.  ;D (salim se)
:rofl  :wah

Kriticar

Ja vas razumem i ja se ponekad iznerviram ali to neznaci da se u medjusobnom raspucavanju koriste reci uvrede kao i moralno vredjanje,zar to ne moze da se resi na neki drugi nacin.

ZAKLJUCAK:Ja stekanje ne odbravam ali je to jedna vrsta igranja(zasto onda postoje ona stekarska mesta)ali takodje ne odobravam ni da zrtve stekara koriste nemoralne reci.Jednostavno nije ljudski.

zlenzlla

Quote from: Kriticar on April 29, 2009, 02:49:17 PM
Ja vas razumem i ja se ponekad iznerviram ali to neznaci da se u medjusobnom raspucavanju koriste reci uvrede kao i moralno vredjanje,zar to ne moze da se resi na neki drugi nacin.

ZAKLJUCAK:Ja stekanje ne odbravam ali je to jedna vrsta igranja(zasto onda postoje ona stekarska mesta)ali takodje ne odobravam ni da zrtve stekara koriste nemoralne reci.Jednostavno nije ljudski.

Vidi, CTF je brz nacin igre. Kao sto znas, cilj je ukrasti protivnicku zastavu (ili oteti ako se ikako moze  ;D) i donijeti je do svoje. E sad, to se nikako ne moze ostvariti cucenjem u nekom cosku i stekanjem sto automatski kvari igru. Kao da pokusavas igrati hokej na kosarkaskoj utakmici.

Naravno, slazem se s tobom da je svako vrijedjanje ne osnovano i jadno. Ako ti se ne svidja neciji stil igre probaj na fin nacin da mu skrenes paznju da ne igra tako i ako moze, moze. Ako ne moze to ti ne daje za pravo da nekoga vrijedjas. 

Bitange su poprilicno stroge sto se tice vrijedjanja. Na Main serveru ima automatski kick za vrijedjanje dok na Garazi mislim da nema. I Bitange su uglavnom na Main serveru pa i kada neko hoce nesto da napise cim vidi da su tu Bitange, usuti se. Sto nije slucaj sa Garazom.  Probaj igrati vise na Main-u. Igra je brza i zesca.

Podpredsednik

Nije uredu vredjati ali takvi igraci kvare igru ostatku igraca na serveru! Ako vec vole tako nesto da igraju, postoji jedna igrica koju sam ranije igrao, lov je u pitanju, dobijes platformu na kojoj stojis i cekas da ti istrcavaju jeleni i da hoces da setas, ne mozes. Kad se budem setio kako se zove, napisacu ovde a kad vam dosadi ta igra, vratite se ovde i zajedno da uzivamo u pravom CTF-u!

MDSS

ovo je bespotrebno da se komentarise svako ima svoj nacin igre neko zna da treba da trci i to mu ide neko je tek uzeo igru prvi put u ruke ili je preso sa CS na CoD2 tako da ima mnogo nacina zasto igra kao stekara a vi ste zaboravili kad ste prvi put uzeli igru u ruke i kako je to izgledalo

al evo i primera Humani je 1 na garege statistici a znate zasto pa on je najveci kamper svih vremena njega samo bombom mozes da skines on gde ubije 1 ili 2 tu je celu partiju i nikad mu nisam napisao pogrdne reci a da se zezam sa njim bacim mu bombu i kazem na ti malo se pomeri ne skodi ti nista ili on meni kad se ja ponekad ukampam pa mi odgovori isto to je zezanje ali ne da se vredjamo na nacionalnoj osnovi ili drugo

ne podrzavam kamp nikako ali podrzavam kamp samo u igranju wara jel taj kamp kako kazete nervira nekoga i dodje do pucanja suprotne ekipe i lako gube

znaci momci opusteno i bez psovke nista vise uzivaj u igri koliko je to moguce a skor ce sam da dodje ne budite frag hunteri nego poboljsavajte svoju igru jer zato sluzi public da se douci nesto

zzz  :ziveli

Kriticar

To sto si rekao da stekare kvare igru i nije bas u potpunosti tacno :DTacno je to da kvare zabavu ali imaju veoma vaznu ulogu u odbrani zastavice pogotovo ako su dobri sooteri(gledaj to sa takticke strane).Ali ovo o cemu pricamo nije tema,moj apilog je bio na tome da nije u redu izvredjati coveka samo zato sto te je ubio iz steka.Moram priznati da to stvara veoma losu sliku.I dobro si me podsetio oko tog automatic kick-a.To bi trebalo da se uvede na svim Bitange serverima(naravno ako je moguce). ;D

spdR

Svako igra kako igra.Kao prvo ovo je pub,pa normalno da ce se naci neko ko je tek poceo i neko ko voli da kampa...VI pricate o pubu i nosenju zastavama kao da je war....

Nije uredu nikog vredjati,ako si vec nervozan otvori prozor udahni duboko i vrati se na komp....I ja se nekad nerviram na kamp al sha ima veze....Nikad mu ne opsujem ili slicno.

MDSS

ma najgore je kako deca prozivaju svakoga evo malog dopisivanja sa GENOM retardom
[18:29] ^3Geno: eee
[18:29] ^3Geno: e
[18:29] ^3Geno: e
[18:29] ^3Geno: aj mi daj wh
[18:30] ^3Geno: o ces
[18:30] ^3Geno: oces li
[18:30] ^3Geno: ???
[18:30] ^3Geno: eeeee
[18:30] ^3Geno: e
[18:30] ^3Geno: skuler
[18:30] ═╦═â•"╦╗Ξ§ku!!3®Ξ: si ti lood ili se pravis lood
[18:30] ^3Geno: ama imas
[18:30] ^3Geno: vidio sam
[18:30] ^3Geno: te
[18:30] ═╦═â•"╦╗Ξ§ku!!3®Ξ: ajde kretenu odjebi
[18:30] ^3Geno: nemoj da se pravis
[18:30] ═╦═â•"╦╗Ξ§ku!!3®Ξ: noobe
[18:30] ^3Geno: ‚ma sta noobe
[18:31] ^3Geno: daj mi
[18:31] ═╦═â•"╦╗Ξ§ku!!3®Ξ: idi leci komplekse nize vrednosti
[18:31] ^3Geno: vidio sam da imas
[18:31] ^3Geno: kako si ogao da ubijas onako
[18:31] ═╦═â•"╦╗Ξ§ku!!3®Ξ: noobe kupi komp i orig pa mi se javi
[18:31] ═╦═â•"╦╗Ξ§ku!!3®Ξ: kretencina mala
[18:31] This user has been blocked

Kriticar

Skuler brate ovo nema veze sa temom ;D

Lider

Pa naravno da ne treba vrijedjati, ja sam rekao sto stekanje nekome smeta. A to da oni imaju strateski vemo veliku ulogu, pa i nemaju.
Jedino ako se usteka kod svog flega i skida igrace, ali pri tome sjebava spawn svog tima i omogucava protivnickom timu non stop napadanja i vrsenja pritiska pred vasim flegom. Izdrzacete 5 min. maximalno, ali onda ce te pasti i izgubiti fleg. Jer napad je najbolja odbrana. Ima na CTF dosta faktora koji uticu na igru, a koji nisu primjetni na prvi pogled.
Ali ipak ima ovde ljudi koji ga duze, bolje i s vise znanja igraju od mene, da ne serem puno..... pitaj njih pa ces vidjeti. :icon_lol:
  :ziveli

Funkerman

Quote from: Lider on April 29, 2009, 07:48:41 PM
Pa naravno da ne treba vrijedjati, ja sam rekao sto stekanje nekome smeta. A to da oni imaju strateski vemo veliku ulogu, pa i nemaju.
Jedino ako se usteka kod svog flega i skida igrace, ali pri tome sjebava spawn svog tima i omogucava protivnickom timu non stop napadanja i vrsenja pritiska pred vasim flegom. Izdrzacete 5 min. maximalno, ali onda ce te pasti i izgubiti fleg. Jer napad je najbolja odbrana. Ima na CTF dosta faktora koji uticu na igru, a koji nisu primjetni na prvi pogled.
Ali ipak ima ovde ljudi koji ga duze, bolje i s vise znanja igraju od mene, da ne serem puno..... pitaj njih pa ces vidjeti. :icon_lol:
  :ziveli

Lidera za predsjednika   :)

Kriticar

Lider ti si upravu na neki nacin.Jeste da ce da izdrze 5 min. maximalno ali se nece to desiti ako je tim kompletan(sto je nemoguce na publicu),naprimer ako se tim sastoji iz stek-shootera i cistaca(all-round igraca)stek-shooteri stoje kod zastavice a ovo idu po flag.Vrlo jednostavno.Ali ovo nije poenta ovoga.Svi vi se ponasate kao da je branim stekare(sto je netacno),ja nisam postavio ovaj topic da bi prcali o vaznosti ili nevaznosti stekara vec sam ga postavio da vam ukazem na to da nije uredu izvredjati coveka samo zato sto te je ubio iz steka. .

Kriticar

Mislim da smo dovljno diskutovali,ali nemojte da brisete ovaj topic jer mislim da treba da ostane kao mali podsednik ovde za novije igrace.

Citadel of Pain

Quote from: Kriticar on April 29, 2009, 07:41:34 PM
Skuler brate ovo nema veze sa temom ;D

A ti si topic štekanje postavio u CHEATS/ Prijave nedozvoljenog ponašanja.
Koji put pišem da pogledate gde stavljate teme. Ako ne prijavljuješ čitera nema šta da postuješ ovde.
Zato sluоi tema Public serveri gde ostavljate sve što ima veze sa dešavanjem sa serverima, a u cheats
sve što ima veze sa varanjem.

Nije teško imati neki odnos prema forumu pa vas sve po stoti put molim da malo obratite paоnju kada postavljate teme.

zlenzlla

Citadel, Kriticar je prijavljivao ne dozvoljeno ponasanje, tj. vrijedjanje. A tome je mjesto ovde, valjda

MDSS

sorry mrzelo me da otvaram novi topic pa reko da iznesem sta kamperi i neki momci zelete da poseduju i kako se snalaze za ta srestva a i zakljucali ste moji topic i nisam imao gde da stavim sorry ponovo

Kriticar

Ma ok je skuler.

Kao sto i sam Zenzlla kaze ja sam prijavio vredjanje i nedozvoljeno ponasanje.Citadel da si malo pazljivije procitao ove postove primetio bi da mi ovde pricamo o vredjanju(pogotovo na verskoj i nacionalnoj osnovi) ciji je uzrok stekanje. :drinks2

Kriticar

Izgleda da je ovo urodilo plodom posto je uveden automatic kick za vredjanje na svim serverima.

Slobodno brisite topic.

zlenzlla

Quote from: Kriticar on May 03, 2009, 05:12:29 PM
Izgleda da je ovo urodilo plodom posto je uveden automatic kick za vredjanje na svim serverima.

Slobodno brisite topic.

Zasto?

Kriticar

Kako bre zasto,nerazumem pitanje.

zlenzlla

Zasto brisati topic? Kada bi brisali svaki topic koji je zakljucen, forum bi bio prazan. Slazes se?

Kriticar

Ali zasto bi stajao ovde kad nema vise nijednu svrhu.Postigao sam ono sto sam hteo zar ne?

zlenzlla

Quote from: Kriticar on May 04, 2009, 12:05:45 AM
Ali zasto bi stajao ovde kad nema vise nijednu svrhu.Postigao sam ono sto sam hteo zar ne?

To ti znas jesi li postiga sta si zelio. Pa zato i jesu forum. U svakom slucaju, ti imas mogucnost i da ga sam obrises ako zelis

Freestyler

statistika je 50 %  uzrok štekanja ljudi na serveru
u 30 % slucajeva je štekanje jedini nacin da njubovi na serveru naprave pozitivan skor...al ne mislim opcenito na njubove,jer i ja sam njub, nego baš na one teške njubare
a ostalih 20 % je isto vezano uz skor,a to je оelja za dokazivanjem tim postignutim skorom i međusobno nadmetanje ljudi na serveru

90% ljudi na serveru ne igra timski (al to je i očekivano na public serveru)

npr. tip uleti na naš spawn,otme zastavu...ja odmah trčim za njim i trudim se svim silama da ga stignem,ubijem i vratim zastavu (i baš u tom trku jako često i poginem jer ne pratim paоljivo gdje je koji protivnik nego mi je samo bitno da stignem tipa sa zastavom)...dok moje kolege u timu to ni malo ne dira nego oni i dalje igraju i skupljaju killeve ko da se nije ništa dogodilo

sami dokaz je i činjenica da kada se donese puno zastava a još je dosta vremena do kraja partije, ljudi traоe da se ne donese posljednja zastava nego da oni dalje mogu skupit što više killeva  pa samim time CTF mod (u kojem je svrha donjeti više zastava od protivnika) pretvaraju u TDM ...al uzrok toga je ,naravno....statistika

a što se vrijeđanja uzrokovanih nečijim štekanjem tiće,to se kao i kod ostalih vrijeđanja dešava zbog dvije stvari :

1. ili je to klinac koji nema baš previše odgoja i poštovanja prema drugima...al dobro, to je razumljivo za njihovu dob,još su mladi i nadajmo se da će se promjeniti

2. ili je to seronja od čovijeka.... koji se nije uspio promjeniti,a vjerojatno ni neće...al ne moоe se ništa,takvih ljudi ima i bit će ih uvijek

Kriticar

BRAVO  :clapping To je bila poenta.

Ajde necu da brisem post.

zlenzlla

Quote from: Freestyler on May 04, 2009, 10:41:38 AM
statistika je 50 %  uzrok štekanja ljudi na serveru
u 30 % slucajeva je štekanje jedini nacin da njubovi na serveru naprave pozitivan skor...al ne mislim opcenito na njubove,jer i ja sam njub, nego baš na one teške njubare
a ostalih 20 % je isto vezano uz skor,a to je оelja za dokazivanjem tim postignutim skorom i međusobno nadmetanje ljudi na serveru

90% ljudi na serveru ne igra timski (al to je i očekivano na public serveru)

npr. tip uleti na naš spawn,otme zastavu...ja odmah trčim za njim i trudim se svim silama da ga stignem,ubijem i vratim zastavu (i baš u tom trku jako često i poginem jer ne pratim paоljivo gdje je koji protivnik nego mi je samo bitno da stignem tipa sa zastavom)...dok moje kolege u timu to ni malo ne dira nego oni i dalje igraju i skupljaju killeve ko da se nije ništa dogodilo

sami dokaz je i činjenica da kada se donese puno zastava a još je dosta vremena do kraja partije, ljudi traоe da se ne donese posljednja zastava nego da oni dalje mogu skupit što više killeva  pa samim time CTF mod (u kojem je svrha donjeti više zastava od protivnika) pretvaraju u TDM ...al uzrok toga je ,naravno....statistika

U pravu si.

Mene zaboli za statistiku. To sam pratio tek kada sam poceo da igram. Posle mi postalo dosadno. Igram samo da se dobro zabavim i ubijem vrijeme.

Lider

Stalan sam gost statistika. Najteze mi je bilo kad su se statistike ubdejtoale jednom dnevno. Znam odigram navece par dobrih partija i onda ne mogu zaspati, od iscekivanja sutrasnjeg dana pa da konacno vidim svoj novi skill.   :icon_lol: :icon_lol:
:tongue2

zlenzlla

Quote from: Lider on May 04, 2009, 01:40:43 PM
Stalan sam gost statistika. Najteze mi je bilo kad su se statistike ubdejtoale jednom dnevno. Znam odigram navece par dobrih partija i onda ne mogu zaspati, od iscekivanja sutrasnjeg dana pa da konacno vidim svoj novi skill.   :icon_lol: :icon_lol:
:tongue2

:thumbdown

komara

Slazem se sa konstatacijom da neki igraci  ne igraju timski dosta puta mi se desilo kad otmem zastavu neki od mojih saigraca samo prolaze pored mene umesto da me prate i zastite,ili ako mene ubiju da preuzmu zastavu.A sto se tice stekanja ne ljutim se na takve igrace i ako se ponekad iznerviram,ali i ja sam par puta ostao u steku ali samo zato sto su svi jurili na zastavu a nasa je ostala ne zasticena a video sam da se protivnici priblizavaju,to ustvari nije stek kao neki sto stekuju celu mapu nego odbrana zastave! PS. I ja  sam teski NOOB sto se tice CTF ali ucim !

Freestyler

Quote from: komara on May 04, 2009, 04:18:55 PM
Slazem se sa konstatacijom da neki igraci  ne igraju timski dosta puta mi se desilo kad otmem zastavu neki od mojih saigraca samo prolaze pored mene umesto da me prate i zastite,ili ako mene ubiju da preuzmu zastavu.

da, to je i najsmješniji dio svega toga
jer ti pojedini igrači , u što sam se i sam mnogo puta uvjerio,  kad nosiš zastavu , ne trče ispred tebe i ne čiste ti put prema tvojoj zastavi nego trče iza tebe u nadi da češ poginuti ,a oni će preuzeti zastavu zadnjih par metara i nabiti si skor na +10, a to da bi oni otišli sami po nju im ne pada na pamet  :D

komara

Ma da,meni je osnovna stvar ako vidim da neko nosi zastavu da ga zastitim i uvek ako uspem prvi proveravam teren.