News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

xf problem...pomoc pls!!!!

Started by Funkerman, April 26, 2009, 02:32:38 PM

Previous topic - Next topic

Funkerman

e ovako,juce sam manualno se diskonektovao sa neta(network connection u control panelu).. i onda sam nakon pola sata ponovo se konektovao i u istom trenutku ukljcuio XF.I XF nije htio da mi se konektuje...jednostavno ne prepoznaje account..pise Error connecting xfire.
Ja sam pomislio da je to problem xf-a i da ce biti kasnije uredu,medjutim cijeli dan  nisam mogao uci na XF,maloprije sam upalio comp i ponovo isto,vidio sam da je uistinu nastao neki problem i izbrisao sam XF,skinuo ga ponovo i ponovo ga instalirao i probao sa accountom i opet nece...Vec sam se oprostio sa tim accountom i otisao sam na xfire.com da napravim novi account..medjutim sve sam lijepo napisao i kada kliknem *sumbit* pise mi

Network Timeout

The server at secure.xfire.com is taking too long to respond.

The requested site did not respond to a connection request and the browser has stopped waiting for a reply.

* Could the server be experiencing high demand or a temporary outage?  Try again later.
    * Are you unable to browse other sites? Check the computer's network connection.
    * Is your computer or network protected by a firewall or proxy?  Incorrect settings can interfere with Web browsing.
    * Still having trouble? Consult your network administrator or Internet provider for assistance.

Zatim sam ponovo instalirao xf i probao se registrovati preko samog programa,medjutim i tu sam naisao na problem...nemam sliku koda kojeg treba ukuacti (username je aveliable..a datum sam ostavio ovaj samo zobg primjera a stavlja sam stariji i isto je bilo)

sledece sto sam probao jeste da onaj stari account,posto ne mogu napraviti novi.,izmjenim,tacnije da stavim novi password medjutim kada otvorim svoj profil na xf webu i kliknem na edit profile..pojavi mi se isto ono gore sto sam oznacio crvenim slovima....

MOJ ZAKLJUCAK:Mislim da sam sve ustao na pocetku kada sam manualno se konektovao na net a u sitom trenutku otvorio xf i sve se pokvarilo...ma ne znam ni ja vise sta da mislim,et uglavnom svaka pomoc i misljenje je dobrodoslo..mada izgleda da se mogu oprostiti sa karijerom   :)

SOLID

Probaj sutra..... ako ne onda neki teski virus :D

Funkerman

Quote from: SOLID on April 26, 2009, 02:47:21 PM
Probaj sutra..... ako ne onda neki teski virus :D

Ma ne vjerujem da je virus imam jak sistem nemam problema s njima,usotalom nista mi ne steka ,evo sad sam pokusavao da se logujem sa accountom na xf web i opet nece..pokusacu reci prijatelju da on anpravi neki accout pa da probam s njim uci

EDIT:rijesio sam nakon nekoliko sati borbe....firewall je bio u pitanju.

komara

Imam i ja jedno pitanje za Xfire,snimao sa neke SS ali mi ih uopste nije zabelezio na profilu pa sad ne znam mozda mu treba vise vremena da ih zabelezi ili sta?

*SPARTANAC*

Quote from: komara on April 27, 2009, 05:27:30 PM
Imam i ja jedno pitanje za Xfire,snimao sa neke SS ali mi ih uopste nije zabelezio na profilu pa sad ne znam mozda mu treba vise vremena da ih zabelezi ili sta?
Ako si slikao lepo, imas u SS opciji sve tvoje slike koje si slikao (slika 1). Onda odes lepo desni taster na koju oces sliku i ides upload SS (Slika 2). I onda ce ti biti na tvom XF profilu.

:bye2

komara

E hvala a ja mislio da on sam radi upload na profilu.Malo sam debil  :hmm

komara

Zasto mi Xfire vise ne ocitava fps

Funkerman

m.shadows

Belick

spdR

Mislim da je novi update to iskljucio...Probajte manualno da ukljucite ako jos moze
Dakle scroll lock + x (na shadow skinu) - kliknete na onu malo olovku sa gumicom - i obelezeite "Display FPS overlay"