Lone.wolfs SOTKA.rct =IDIOT

Started by gallardo, April 25, 2009, 08:53:16 PM

Previous topic - Next topic

gallardo

Decko je uber glup ,  danas na SD serveru sam ga malo "zezao" , tocnije on je znao za mene ali sam ja imao drugi nick ,sve je pocelo tako sto sam ja njemu rekao "ti si svaki dan za neki klan .rct" , a time nisam mislio nista lose , jer koliko vidim u tome nema nista lose , na to mu je .rr|foxy rekao  da je bio .rct za AVG ali da nije upao jer je low , na sto je ovaj odma poceo pricat gluposti , itd , i naravno poceo je meni takodjer govoriti sranja kao sto su "lowe" "nobe" "low kreten" , na sto se ja nisam obracao paоnju jer sam vidio da je idiot a i to je postala "normala" u COD2 ;D....ugl na kraju me nazvao "GLUPA USTASA" sto smatram vrjedanem na nacionalnoj osnovi..
evo SS:
veky se u tom trenutku nalazio na sevreru i kickao ga , ali smatram da takve "face" kao sto je ovaj treba trajno udaljiti sa severa tocnije bannat..
jos nesto , nije mi jasno kako uopce nosi i L od lone wolfs TAG-a , kad ni u argon nije mogao da upadne jer je under low___..testali smo ga 4puta s klanovima koji su low- skill i decko se gubio po mapi ... ovo govorim zato jer smatram da je lone wolfs visestruko kvalitetniji i bolji klan od argon-a!

//LoneWolfs//kamiX

Quote from: gallardo on April 25, 2009, 08:53:16 PM
Decko je uber glup ,  danas na SD serveru sam ga malo "zezao" , tocnije on je znao za mene ali sam ja imao drugi nick ,sve je pocelo tako sto sam ja njemu rekao "ti si svaki dan za neki klan .rct" , a time nisam mislio nista lose , jer koliko vidim u tome nema nista lose , na to mu je .rr|foxy rekao  da je bio .rct za AVG ali da nije upao jer je low , na sto je ovaj odma poceo pricat gluposti , itd , i naravno poceo je meni takodjer govoriti sranja kao sto su "lowe" "nobe" "low kreten" , na sto se ja nisam obracao paоnju jer sam vidio da je idiot a i to je postala "normala" u COD2 ;D....ugl na kraju me nazvao "GLUPA USTASA" sto smatram vrjedanem na nacionalnoj osnovi..
evo SS:
veky se u tom trenutku nalazio na sevreru i kickao ga , ali smatram da takve "face" kao sto je ovaj treba trajno udaljiti sa severa tocnije bannat..
jos nesto , nije mi jasno kako uopce nosi i L od lone wolfs TAG-a , kad ni u argon nije mogao da upadne jer je under low___..testali smo ga 4puta s klanovima koji su low- skill i decko se gubio po mapi ... ovo govorim zato jer smatram da je lone wolfs visestruko kvalitetniji i bolji klan od argon-a!

heh ... Sta da kazem ...
Prije svega da se zahvalim na ovoj zadnjoj recenici pocasceni smo  :love
Uglavnom da vam objasnim kako stvar funkcionira kod nas Vukova. Na nasem siteu postoji Forum pod nazivom "Join LoneWolfs Clan?" i tamo svako ima pravo napraviti prijavu za ulazak u LoneWolfs clan. Kako nam trenutno fali 1 igrac za CB drago nam je sto se ljudi prijavljuju. Tako se prijavio i momak pod nazivom shotkaa koji je zadovoljavao kriterije 16+, 1000h+, org CD key etc. etc ...
Kada igrac zadovolji odredjene kriterije ulazi u "TEST FAZU", odnosno mora odigrato 5 - 10 warova da vidimo kako igra. PRAVILO je i DOGOVOR da NITKO tko je u TEST FAZI NEMA PRAVO nositi LoneWolfs Tag NITI RCT ...
Shotka ga je prekrsio i osobno sam ga opomenuo preko XFa kada sam to vidio. Maknuo je rct tag i mislio sam da se situacija smirila.
Sada kad sam procitao post u Vukove moze uci jedino ako mi uplati na karticu nekih 500tinjak Eura ... hehe
Moram ovo malo "istrazit" da saznam tocne detalje :) ...
Hvala na Postu Majstore =))

Evo primjer kako to kod nas funkcionira
www.lonewolfs.700megs.com  - site
http://www.lonewolfs.700megs.com/index.php?site=forum - Forum

Ovim putem se ispricavam svima koji se osjecaju povrijedjeni Shotkinom izjavom, iako s tim LoneWolfs Clan nema apsulutno nikakve veze, ali osjecamo se krivim zbog incidenta.

Takodjer isprika Bitange Clanu zbog nepotrebnih scena na serveru.
S postovanjem - LoneWolfs Clan

gallardo

ma nema problema , :R
inace nisam znao da on ima niti 16god niti 1000h+ , valjda je bilo jako davno kadje ostavljao prijavnicu za argon , tocnije to je bilo negdje polovicom 2mjeseca tad je imao negdje oko 350-400h..
moоda nisam trebao staviti ovaj naslov topica , jer time "vise ostecujem ime samog klana" , ali jednostavno u tom trenutku sam bio toliko iznerviran ,jer mene nece nitko zvati glupom ustasom , kak bi Robert valdec reko "nebu mene niko jebal"  :worth

~LoneWolfs~Extreme

Quote from: gallardo on April 25, 2009, 09:49:49 PM
ma nema problema , :R
inace nisam znao da on ima niti 16god niti 1000h+ , valjda je bilo jako davno kadje ostavljao prijavnicu za argon , tocnije to je bilo negdje polovicom 2mjeseca tad je imao negdje oko 350-400h..
moоda nisam trebao staviti ovaj naslov topica , jer time "vise ostecujem ime samog klana" , ali jednostavno u tom trenutku sam bio toliko iznerviran ,jer mene nece nitko zvati glupom ustasom , kak bi Robert valdec reko "nebu mene niko jebal"  :worth

Ma sve 5 Gallardo,ja se jos jednom ispricavam u ime Lone.Wolfs-a na nastalim problemima...kao sto i sam znas ni mi ne znamo sa kakvim ljudima pricamo i kakvi ljudi nam dolaze i prijavljuju se za klan...meni je drago sto si napisao ovo,znas onu staru "bolje sprijeciti nego lijeciti".Hvala jos jednom i vidimo se na serveru

//LoneWolfs//kamiX

hehe da :)
A zato ti evo +1 na karmu i dat cu ti je svaki put kad naletim na tebe na forumu hahah  :super :super

gallardo

sve 5 ,
rjeseno sve  :yahoo
hvala za kramu   :ziveli

tomi11

ja sam ga kicko,a ti gallardo isto malo manje kenjaj jer nisi ni ti jadno nevinasce u cijeloj prici.znas na sta mislim.ta podjebavanja nece prolazit

gallardo

pa fino sam rekao da sam ga zezao tocnije zajebavao...
a sad dal je to razlog da on mene tako naziva ??

tomi11

nije razlog,al nema smisla da ga kuris

gallardo

pa zajebavao sam ga cisto iz razloga jer sam mislio da sam s tim deckom O.K i da e to shvatiti kao zajebanciju...a ne da mi ide govoriti to sto je govorio...