News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

ANTI CAMPING MOD

Started by Zver, January 05, 2008, 09:42:18 PM

Previous topic - Next topic

Zver

Imam neki deja vu, kao da sam negde na nekom serveru video da ako se steker/kamper zadrzi neko vreme na 1 mestu, server pokaze njegovu lokaciju svim neprijateljima i ako doticni humani/grashopper/ristic... ne puca, njegova lokacija pulsira na mapi, pa neko dodje pa ga skine.

Mislim da bi to resilo neke probleme, ako takav mod postoji, naravno

$tring

Quote from: "Zver"Imam neki deja vu, kao da sam negde na nekom serveru video da ako se steker/kamper zadrzi neko vreme na 1 mestu, server pokaze njegovu lokaciju svim neprijateljima i ako doticni humani/grashopper/ristic... ne puca, njegova lokacija pulsira na mapi, pa neko dodje pa ga skine.

zvuci interesantno.... :) ... potrazi taj mod, a potrazicu i ja...

clumsy

hmm.... nije lose to, ali sta ako neko brani zastavu? npr. ja se ustekam negde iza tenka i stitim levu stranu, a svi me vide na mapi. to ti je cista situacija odbrane zastave. a sto se tice sluzbe, humanog, grashopera sto sede sa pumpama u mracnim uglovima oni su kompletni idioti. 100 puta se iznerviram zbog njih, ali onda razmislim: ma boli me kurac za te budale, bolji sam od njih to je sigurno :)

VIP.er

Nikad nisam cuo za tako nesto ali zvuci extra...ja se slazem  :)

ristic

Quote from: "Zver"Imam neki deja vu, kao da sam negde na nekom serveru video da ako se steker/kamper zadrzi neko vreme na 1 mestu, server pokaze njegovu lokaciju svim neprijateljima i ako doticni humani/grashopper/ristic... ne puca, njegova lokacija pulsira na mapi, pa neko dodje pa ga skine.

hahahaha sta bre ristic ? :D ja kad ocu, letim po mapi

[WC]=CyClops=

Taj mod o kojem pričate radi na principu potpunog mirovanja igrača u smislu hodanja/trčanja i nema veze s pucanjem.

Ali vi već imate da u takvoj situaciji bude izbačen u spektatore. Tako da nema puno smisla sve to, ali ako vas i dalje zanima, imaju ga [TbG] francuski serveri.

Alekre

Vasili, to sto imamo na serveru, tapnes jednom ''w'' i sve je o.k. Nece da te izbaci. Samo napravis najmanji korak.

Sto se moda tice, ima ga na CZ caffeu Maynek. Igrao sam par puta, ako se steka vidi se kao zastava :) :) Ne mozes dugo da se zadrzis u recimo jednoj prostoriji. Bez obzira sto se igrac krece po sobi, igra ga smatra stekerom i obelezi ga.

Alekre

Evo kako to izgleda.
Kada se Humani (ajde njega za primer) stekari, ove ''zvezdice'' iznad pocnu da crvene, i recimo dopune se do pola. On se pomeri na drugi prozor, a one opet pocnu da mu crvene od nesto manje od polovine. Onda ide upozorenje, tipa, ''Ne stekari se sunce ti jebem zarko''. Nakon toga, igra ga ''obelezi'' simbolom. I protivnicki igrac ga vidi na mapi, kao zastavu. Ostaje samo da dodjes i napunis mu guzicu olovom.

Napravio sam neke screenshotove iz CZ Maynek servera da vidite kako to izgleda.

Na zadnjem shootu se vidi mala engleska zastavica pored kompasa, to znaci da sam obelezen. I ta malu zastavicu vidi nacisti, pa znaju gde sam :)

[WC]=CyClops=

E da naišao sam i na jedan koji ti da shellshock i to dug, 10-15 sec ako se ne gibaš neko kratko vrijeme :)

Zver

Bravo alekre, to je mod o kome sam pricao, s tim da ti lepo islkljucis textualna upozorenja i ta sranja i stavis pola tih malih zvezdica. I da vidis kako ce humani da trci. Nema sta sistem da ga upozorava, zna on da se steka, nego lepo nama pokaze gde je stekara i onda..........kundak

VIP.er

Xexe ovo se svideti meanu i muerteu... :lol:  :lol:

Alekre

Ma ja vise ne kundacim... Aaaaa, Boga mi, ne vise. Jurim lika da kundacim, i naletim na Meana. Covek me ''icepa'' kundakom. Ajd' reko', drugi put vise srece. Slicna situacija, gadjam ''smajserom'' nekog, pa se sunjam da ga koknem kundakom, kad Mean opet ko Betmen skoci mi na glavu i ''icepa'' me kundakom. Od sada, samo pucam.

Sto se moda tice, ja sam za. Trazio sam, mada nalazim samo modove koji izmedju ostalog ima Anti - camp mod, bitno je da nisam nasao samo anti - camp. Bilo kako bilo, ostavicemo ovo nadleznima.

El Muerte

Quote from: "VIP.er"Xexe ovo se svideti meanu i muerteu... :lol:  :lol:
Da, ali dzaba onda umetnost izbijanja zuba stekarama kada su svi u stanju to da urade - tj. da lociraju i pridju.
Ja licno se slazem sa clumsy-jem iako mrzim stekare iz dna dushe mislim da svakog treba pustiti da igra stilom kojim zeli.
Ako....neka se samo stekaju, njiov tim gubi i ostaje bez zastavice dok oni glume nameshtaj u nekoj kuci ili kamen na livadi.

Alekre

Muerte, secas li kada smo igrali 2v2? Ubili smo Humanog kundacima. Decko nema blage veze sa igrom.  :roll:

[WC]=CyClops=

Ok, toliko spominjete tog Humanog da sam morao vidjeti ko je to.

I sad na statsima jedva nađem jednog, Humani CRUZ.

Ako je to taj, vidim da nije napravio ništa bitno (a ja iz priče mislio da je ovaj neki razbijač teоe vrste), svi ga ubiše a najviše on sam sebe. Heh 90% killova je sam sebi napravio (friendly fire valjda?).

Ne kuоim čemu frka oko njega? Taj sigurno nije osigurao pobjedu svom timu ako je o njemu riječ, a time baš i ne zasluоuje modifikaciju igre "da bi ga se zaustavilo".

Mislim ako ga to veseli neka igra tako, samo se nadam da neće u mom timu biti (zbog tih sitnih štekerčića te samo stalno u bazu moоe vraćati i onda tamo popušiš spawn granatu).

A to me dodatno ubije u pojam, ne moоeš ih nikako nagovoriti da istrče i maknu se od iza zastave, pa onda i sam ispadaš kamperčina jer si 10 minuta zaglavljen iza nekog zida i braniš se. A ako se zaletiš i prođeš sam, sljedeći spawn si fino nazad u bazi i ajmo sve iznova.

Long live the n00bz, they rule us all! - zar nije istina? Dosta su 2-3 takva u timu koji su pustili korjenje u bazi i sigurno gubiš koliko god ostali dobro igrali.

VIP.er

Quote from: "[ZD=CyClops="]Ok, toliko spominjete tog Humanog da sam morao vidjeti ko je to.

I sad na statsima jedva nađem jednog, Humani CRUZ.

Ako je to taj, vidim da nije napravio ništa bitno (a ja iz priče mislio da je ovaj neki razbijač teоe vrste), svi ga ubiše a najviše on sam sebe. Heh 90% killova je sam sebi napravio (friendly fire valjda?).

Ne kuоim čemu frka oko njega? Taj sigurno nije osigurao pobjedu svom timu ako je o njemu riječ, a time baš i ne zasluоuje modifikaciju igre "da bi ga se zaustavilo".

Mislim ako ga to veseli neka igra tako, samo se nadam da neće u mom timu biti (zbog tih sitnih štekerčića te samo stalno u bazu moоe vraćati i onda tamo popušiš spawn granatu).

A to me dodatno ubije u pojam, ne moоeš ih nikako nagovoriti da istrče i maknu se od iza zastave, pa onda i sam ispadaš kamperčina jer si 10 minuta zaglavljen iza nekog zida i braniš se. A ako se zaletiš i prođeš sam, sljedeći spawn si fino nazad u bazi i ajmo sve iznova.

Long live the n00bz, they rule us all! - zar nije istina? Dosta su 2-3 takva u timu koji su pustili korjenje u bazi i sigurno gubiš koliko god ostali dobro igrali.

HUMANI CRUZ mu je prvi nick samo..inace ima ix nekoliko-mica maca,P.A.N.K.Y.... :)

ristic

hahaha ne seri da je to sve jedan te isti covek ? hahaha

[WC]=CyClops=

Pa eto mica maca je čudak ali baš i ne šteka, bar ja nisam stekao taj dojam.

Ako je to taj Humani, moоda je podvojena ličnost :)

mean

Quote from: "Alekre"Ma ja vise ne kundacim... Aaaaa, Boga mi, ne vise. Jurim lika da kundacim, i naletim na Meana. Covek me ''icepa'' kundakom. Ajd' reko', drugi put vise srece. Slicna situacija, gadjam ''smajserom'' nekog, pa se sunjam da ga koknem kundakom, kad Mean opet ko Betmen skoci mi na glavu i ''icepa'' me kundakom. Od sada, samo pucam.

ne mogu da verujem :lol:  :lol:  :lol: