News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

SHIKI..

Started by gallardo, April 23, 2009, 11:29:25 PM

Previous topic - Next topic

gallardo

ne znam vjerojatno znate da je uhvacen s sharpom , ali decko i dalje bezobzirno "sharpuje"...nakon sta je uhvacen os strane jednog hrvatskog klana , "OmG" klan je igro s nama i shiki je naravno "imo score" 27:11 , i to  su mu killevi bili pre sumljivi , tako da koliko vidim on se nije manio tog Sharpa..
evo ss:
takodjer je igro danas protiv frendovog klana..i naravno ubija kroz dim i slicno..tako da stvarno nije u redu , ako ga se uhvatilo da i dalje to radi!!

* ThE JoKER *

nazalost,moram se i ja sloziti sa vama,mnogo mu je cudan scor  bio i kad sam ja igrao protiv njega  :suicide

*SPARTANAC*

Shiki tebi BAN BAN BAN! :thumbdown

Lesaa

Jao znao sam za ovog malog shiki-a da je chiter tj. bio siguran! mi igrali sa njima war i on jedi se izdvajao i ubijao kroz dim i to sve i znali smo da ima nesto... i posle war ja imao od male maje xfire i pitam ja nju jeli  jel tvoj brat koristi nesto a ona kao ne ne ja sam gledala war nije nista koristi sigurno... ali ustvari oboje koriste pa se kao brane... ma sve to treba banovati.... a da i na kraju mi ih dobiemo i ide stara poslovica u cod-u: skill vs chit = skill win : ;D ;D ;D

dexnsk

Eto jos jedan razlog vise da se serveri prebace na original da bi se takvi mogli banovati...

tomi11

njih dvoje, jos ljetos nisu znali ni hodat po mapama, a sad vec koriste cheatove :||

Staljin

a ja Maju primio u Mr  :tongue2

gallardo

Quote from: dex^NSK***SRB on April 24, 2009, 12:03:46 PM
Eto jos jedan razlog vise da se serveri prebace na original da bi se takvi mogli banovati...

Potpisujem!!

inace sta se tice SHIKIJA decko je bio samnom u klanu , tako da znam kako igra i on na waru protiv argon-a ide Sharpovat .. :ne_razumem

inace majo shiki mi  je reko da on ne chita , al da  njegova sestra chita ...

*SPARTANAC*

Quote from: malamaja13 on April 24, 2009, 02:19:50 PM
ma to shto moj brat koristi chit ne mora da znachi da ga i ja koristim...
tako je majo reci ti njima! :mahanje

*SPARTANAC*

Quote from: malamaja13 on April 24, 2009, 05:57:43 PM
Quote from: sp1deR on April 24, 2009, 05:44:40 PM
Majo bre nemoj da me nerviras :SSSS

Ima SS gde si i ti uhvacena sa WHom,zalosno....

koj bre wh,alo ???ae ne seri molim te...ja sam rekla da me zabole za taj ss...imam i objashnjenje...i ajde prestani da se kurchish...1000 puta sam ti rekla zashto sam to uradila,a ti samo seri koliko ocesh...i ajde bre odjebi od mene vishe...ne obracaj mi se bre... :icon_dick:

@ bitange ...SRY NA RECHNIKU...morala sam...
Majo nemoj da se spustas na njegov nivo...

* ThE JoKER *

*SPARTANAC*

Quote from: sp1deR on April 24, 2009, 07:02:07 PM
Hm,nisi ti videla moj nivo kada se haxor otkrije (kada je krupnija riba)

@Spartanac - jbg opste je poznato da branis haxore,ne krivim te

Ne, nebranim haxore, nego mrzim loware. TESKE LOWARE KAO TI.
Ne znas ti sta je hax, molio bih sve da skinu tvoj demo da vidi sta se zove low skill, od 8 rundi u amerima on provede 7 rundi na spawnu. :thumbdown
Samo napred...

I nemoj da mi pises nista, ja tebi nista nisam bio reko, prvi si krenuo zato odma :flag_of_truce da ne bude posle kasno.

ded4

Quote from: malamaja13 on April 24, 2009, 02:19:50 PM
ma to shto moj brat koristi chit ne mora da znachi da ga i ja koristim...

HAHHAHAHAHAHA pricaj nam o tome!!! Jel se secas kad si AKY-ja pratila kroz dim i zidove????????
Uhvaceni ste sa citom i ti i shiki zato bolje cutite!!!!@ bitange ...SRY NA RECHNIKU...morala sam...
[/quote]
Quote from: malamaja13 on April 24, 2009, 05:57:43 PM
Quote from: sp1deR on April 24, 2009, 05:44:40 PM
Majo bre nemoj da me nerviras :SSSS

Ima SS gde si i ti uhvacena sa WHom,zalosno....

koj bre wh,alo ???ae ne seri molim te...ja sam rekla da me zabole za taj ss...imam i objashnjenje...i ajde prestani da se kurchish...1000 puta sam ti rekla zashto sam to uradila,a ti samo seri koliko ocesh...i ajde bre odjebi od mene vishe...ne obracaj mi se bre... :icon_dick:

@ bitange ...SRY NA RECHNIKU...morala sam...
Za to nema opravdanja.

Belick

Majo svi znamo da cheater a ja ne znam zasto te bitange ne banuju jednom zauvek... A i shiki mi je rekao da on ne koristi na bitange sd a da njegova sestra koristi tako da nemas pravo da pricas nesto ( :icon_dick:)

dexnsk

Jel ti Spider u sakoj corbi moras da budes mirodjija??? :shok  :thumbdown

*SPARTANAC*

Quote from: belick!:) on April 24, 2009, 09:24:22 PM
Majo svi znamo da cheater a ja ne znam zasto te bitange ne banuju jednom zauvek... A i shiki mi je rekao da on ne koristi na bitange sd a da njegova sestra koristi tako da nemas pravo da pricas nesto ( :icon_dick:)
rekla-kazala :whistling :whistling

Znas ja volim da opalim po nekad sa Whom neki war, al to samo tebi kazem. psttt

Belick

tako se i izvlacis...

sh!k!` 8D - rmzjEE -

E ovako!! Nisam ja jedini koji koristi cheat!! A gallardo sere da je to dokaz zato sto na waru nisam bio u tom polozaju i nisam imao SNIP!! :icon_grrr: Onaj koji je koristio CHEAT na Bitange SD serveru je    maja !!! :icon_dick:  Zato ako budete banali mene, banajte nju!! :-[
da se ne vadi da nema cheat!! a to sto kaze gallardo da pucam kroz dim i te gluposti!! mozda mu je bilo krivo sto sam bio bolji od nekih na waru!! :suicide  Mene ne interesuje dal ce me banati Bitange !!! Vec samo kazem da to nije neki dokaz!!! i da!! gallardo pazi sta radis!! :icon_dick: :icon_dick: :icon_dick: :icon_dick: :icon_dick: :icon_dick: :icon_dick: :icon_dick: :icon_dick: :icon_dick:

*SPARTANAC*

Quote from: sp1deR on April 24, 2009, 11:06:09 PM
Moram dex jbg.

Sto se tice loware,pa naravno da cu to da probam jer je tu prosli war stalno dolazio...Ali gle cuda,sada nije jer je uvek znao moju poziciju (inace nikad ne kampam,pogledaj ostale demoe).I da,ako sam ja low,ti si noSkill.Tacnije,ja i jesam neki low+ a ti si low- :)))) Vas pola ne zna sta je pravi med,a tako se predstavlja....

E sad nazad na temu,ovo je tema Shiki.
Znaci majo kao sto rekoh,hax2max :)
Opet prozivas...
Ajde progutacu sve ovo sto si reko, al ovo "vas pola ne zna sta je parvi med..." pa to ne mogu da pojedem za ceo zivot xD pricas bre ko da imas 10.000 h sati coda. Kad ces jednom da odrastes? Pa veky ti je med skill pa ga ti prozva citerom. :clapping2

*SPARTANAC*

:worth :worth
Ti si lud, ja sam samo reko maji da te iskulira i da ti ne odgovara sa onakivm odgovorima. i onda si ti nesto krenuo da balavis... lepo sam ti reko u jednom od postova daj da stanemo da se ne iskomplikuje opet. :wink2

ded4

Quote from: malamaja13 on April 24, 2009, 11:21:14 PM
@ ded4 ...sa tobom cu posebno da razgovaram
@ belick ...ne obracaj mi se
Nemam ja sa tobom sta da pricam!!!

Spartanac i spider daj iskulirajte malo, kao mala daca ste!!! :suicide

* ThE JoKER *

Quote from: gallardo on April 23, 2009, 11:29:25 PM
ne znam vjerojatno znate da je uhvacen s sharpom , ali decko i dalje bezobzirno "sharpuje"...nakon sta je uhvacen os strane jednog hrvatskog klana , "OmG" klan je igro s nama i shiki je naravno "imo score" 27:11 , i to  su mu killevi bili pre sumljivi , tako da koliko vidim on se nije manio tog Sharpa..
evo ss:
takodjer je igro danas protiv frendovog klana..i naravno ubija kroz dim i slicno..tako da stvarno nije u redu , ako ga se uhvatilo da i dalje to radi!!
Quote from: shikisd on April 25, 2009, 12:31:24 AM
E ovako!! Nisam ja jedini koji koristi cheat!! A gallardo sere da je to dokaz zato sto na waru nisam bio u tom polozaju i nisam imao SNIP!! :icon_grrr: Onaj koji je koristio CHEAT na Bitange SD serveru je    maja !!! :icon_dick:  Zato ako budete banali mene, banajte nju!! :-[
da se ne vadi da nema cheat!! a to sto kaze gallardo da pucam kroz dim i te gluposti!! mozda mu je bilo krivo sto sam bio bolji od nekih na waru!! :suicide  Mene ne interesuje dal ce me banati Bitange !!! Vec samo kazem da to nije neki dokaz!!! i da!! gallardo pazi sta radis!! :icon_dick: :icon_dick: :icon_dick: :icon_dick: :icon_dick: :icon_dick: :icon_dick: :icon_dick: :icon_dick: :icon_dick:
??  :hmm

* ThE JoKER *

Quote from: malamaja13 on April 24, 2009, 02:31:20 PM
Quote from: Lesaa on April 24, 2009, 11:46:48 AM
Jao znao sam za ovog malog shiki-a da je chiter tj. bio siguran! mi igrali sa njima war i on jedi se izdvajao i ubijao kroz dim i to sve i znali smo da ima nesto... i posle war ja imao od male maje xfire i pitam ja nju jeli  jel tvoj brat koristi nesto a ona kao ne ne ja sam gledala war nije nista koristi sigurno... ali ustvari oboje koriste pa se kao brane... ma sve to treba banovati.... a da i na kraju mi ih dobiemo i ide stara poslovica u cod-u: skill vs chit = skill win : ;D ;D ;D

NISAM TO REKLA!!!REKLA SAM DA NISAM GLEDALA CEO WAR,ALI U POCHETKU MU NIJE BIO UKLJUCHEN CHIT...POSLE KAD SAM OTISHLA NZNM DA LI GA JE UPALIO...

MENE NE MESHTAJTE U OVO!!!  :icon_grrr:
adding this too,potvrdjujes da je iole imao chit....

* ThE JoKER *

komara

sh!k!` 8D - rmzjEE -

bmk sta imate protiv mene!!! ali sp1der mnogo se pravis pametan!! zato :icon_dick:

~LoneWolfs~Extreme

Jel ovo brat cinka vlastitu sestru? kakav lijepi odnos imaju

sh!k!` 8D - rmzjEE -

maja aka cheater na Bitange SD server ulazi sa SHARPOM!! zar nije cudno sto ima dobar skor? hahah! oce da se izvuce da ne koristi SHARP!!! epa nece moci!! jedna GLUPACA da se izvuce da ne koristi sharp!!!!!!?? ahahahh!!
xD  :icon_grrr: :icon_grrr: :icon_grrr: :icon_grrr: :icon_dick: :icon_dick: :icon_dick: :icon_dick:

komara

Ajde stvarno nemojte da se brukate

Lider

Meni ovo lici na Jerry Springer show  :clapping2
Jerry, Jerry, Jerry...  :clapping  :clapping

*SPARTANAC*

Ae ovako, shiki lepo se vidi na SSu sve, komentari su nepotrebni.
A ako je maja koristila na bilo kom bitange ser. hack bice banana naravno. Ali koliko ja vidim jos nema ni jednog SSa gde je maja uhvacena sa hackom zato ne spamujte.

LOCK PLZZ :flag_of_truce

gallardo

daj molimte ne pricaj gluposti , nisam jedini JA koji je primjetio da je tu nesto sumljivo s tobom na tom waru nego i ostatak igraca koji su igrali sa menom (preko noci pro?!)..i uopce to nisam htjeo staviti na forum ali onda kad ste igrali s frednovim klanom i reko je kako si sumljiv sve mi je bilo jasno , pogledaj se kako igras na waru  i pogledaj kad dodjes na bitange SD , tocnije na waru si pro a na SD sevreru ti odjednom pade skill za nekih 75%? :worth

Belick

Spartanac sto sad branis maju? sigurno je koristila cheat nebi shiki za dzabe to rekao na forumu... Da i maja ne moze da ima dobar skor preko noci eto jos jedan dokaz

*SPARTANAC*

Quote from: belick!:) on April 25, 2009, 03:21:11 PM
Spartanac sto sad branis maju? sigurno je koristila cheat nebi shiki za dzabe to rekao na forumu... Da i maja ne moze da ima dobar skor preko noci eto jos jedan dokaz
Ae se iskuliraj, prvo branim jer vidim da je bzvz napadate.
Jer tako je krenulo i za vekya i mi pustili da pricaju i eto gde se zavrsilo. Zato bolje spreciti nego leciti.
I OCE LI VISE TAJ LOCK :doc