News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

molba

Started by r-coma, January 05, 2008, 05:00:11 PM

Previous topic - Next topic

r-coma

trazim dozvolu od potprecednika da postanem budaletina.sve dok ne naucim da igram?

VIP.er

Sladak avatar r-coma, btw...

clumsy

Quote from: "r-coma"trazim dozvolu od potprecednika da postanem budaletina.sve dok ne naucim da igram?

nije potprecednika, nego PODPREDSEDNIK, koji je sada imenovan PREDSEDNIK  :P

r-coma

Jer to znaci da je messto poDpretsednika slobodno?:lol:

Podpredsednik

Mladicu, ako si voljan da udjes u nase redove, moras znati da rat nije igra, moras biti pri cistoj svesti i u svakom trenutku braniti sebe, druga pored sebe, njegovu drugaricu pored sebe i Branka Kockicu! Obavezno neprijatelju uvek gledaj u oci, jer suze u njegovim ocima ce ti pokazati kakva BUDALETINA ti zaista jesi!!!
Dobro razmisli i cvrsto odluci sta zelis, pre nego sto pristupis, jer svojim pristupom dajes sebi najvecu mogucu _____________(na liniji sam napisi, sta je to najvece moguce sto mozes da das sam sebi, posto ces ti biti nas clan, pa ces i sam sebe nagradit, mi para nemamo, ako ti imas, daj i nama).
A moras znati da je pusenje kod nas strogo zabranjeno!!!! (znas, da mi posle ne dolaze tvoji mama i tata, kao, monitor mu je pozuteo, vi ste ga stalno zadrzavali, ovo-ono...jeeebiga, nije uredu, znam ja mama i tata su ti fini ljudi, sta ce posle da misle o nama?!?!)
Javi se ako odlucis da pristupis, pa da se tradicionalno rukujemo (drzeci se ti za tvoj kraj LAN kabla a ja za moj)!

mean

nasmejao sam se do suza :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

KIKI

Quote from: "Podpredsednik"Mladicu, ako si voljan da udjes u nase redove, moras znati da rat nije igra, moras biti pri cistoj svesti i

zdravoj pameti

ustvari kako moze da bude zdrav  ako ide u medju budaletinama i bitangama

a Milku Canic ne branite.

e predsednice ona je dobra za tebe  :wink:

[/img]

r-coma

Hvala druze predsednice sto ste me primili u vasu organizaciju!Ja sam kabl od neta izdrmao.sada je red na vas! [url]/url]http://www.tomshardware.se/game/200404241/images/gaming02.jpg[/img][/b]

Podpredsednik

Evo tresem ga kolega.
DOBRODOSAO BUDALETINO