>>>> Axis - the official chat & organisation topic <<<<

Started by husky, April 21, 2009, 02:42:36 AM

Previous topic - Next topic

husky

veky
zver
tomi
string
subzerou
capone
jape
kopzzz
tomosu
psihoman
ded4
extreme
joker

hajae

Sam da obavijestim da ne bi bilo zabune na forumu mi je nick kopz a u igri hrvy tako da se zna ko sam i sto sam :rnr

Al_Capone

husky wrote:
QuoteZa pocetak za nas predlazem ove tocke dnevnog reda :

1. Tko ce nam biti vodja, sa zamjenom. On bi trebao odlucivati (uz dogovor sa ostalima) sta se napada. Eventualno o maksimalnom broju napadaca. Takodjer, organizirao bi oruzja, jer nema smisla da svi uzimaju skupa, nego da ima svega, da se prijavi sto vise ili sto manje za napad i sl.

2. Tko sigurno nece/ne moze igrati u cetvrtak.

Ja bih predlozio zvera za vodju , najstariji je i najmudriji xD , a nije ljenguz ko string  :rofl :rofl

Ja sigurno mogu igrati u cetvrtak. Ajde trznite se ostali, moramo za Hicu osvojiti Tobruk  :rock3 :party2

PsiHoman

E ljudi ja bih samo da zamolim da mi date da igram ili sa karom ili sa snipom ako bude bilo zato sto stv nznm da igram sa ostalim oruzjima unapred zahvalan Guetta......

PsiHoman

~LoneWolfs~Extreme

Quote from: PsiHoman on April 22, 2009, 04:57:51 PM
Treba nam ts.... Ko ce to da sredi?

ma imamo ts nije to problem,evo ja za ctf lidera predlazem caponea ,a za sd japeta(gaya)

Paradox

Quoteevo ja za ctf lidera predlazem husa

Rat ce brzo biti gotov ako vam on bude vodja :D

~LoneWolfs~Extreme

Quote from: Paradox on April 23, 2009, 12:26:45 AM
Quoteevo ja za ctf lidera predlazem husa

Rat ce brzo biti gotov ako vam on bude vodja :D

lapsus pisus evo ispravio sam

* ThE JoKER *

:hmm e mogli bismo osmisliti neke tagove,ipak ce se ovaj rat igrati dugo,pa bi valjalo imati nesto prepoznatljivo :D  :wink:  :happy

~LoneWolfs~Extreme

ma lako za tagove treba sljedeci war sastavit dogovor oko oruzja...ovo bez trencha nema smisla

* ThE JoKER *

Quote from: ~LoneWolfs~Extreme on April 24, 2009, 12:41:33 PM
ma lako za tagove treba sljedeci war sastavit dogovor oko oruzja...ovo bez trencha nema smisla
hm,to da :icon_neutral:

husky

Predstavnik kojeg ste mozda izabrali.... neka mi javi na PM sta cete napast iduce.

~LoneWolfs~Extreme

hmm 1. za axis:mislim da bi stvarno bilo vrijeme da se odlucimo ko ce nas vodit
        2. za husa: ne svida mi se ovaj forum gdje svi mogu procitat...ja imam par ideja za daljnu igru ali djabe to ako i allias mogu citat

husky

Ionako svi imaju ts i xf. TS bitangi je uvijek otvoren, a na xfire si napravite grupu i dogovarajte se. Ako bi se radile preinake na forumu, morala bi se jos 2 podforuma otvarat.

Odaberite vodju, i svako neka mu kaze svoje ideje i neka odluci. Ovako dok svi napiskaraju tu, pa dok neko reagira.... prodje tjedan dana.

$ub3eroU aka Fallen AngeL

Mozda je onda bolje da se cas ovde svako izjasni, i onda sabere i vidi ko, sta i kako.... Ovako se samo rasplinjuje prica bezveze..
Dakle, ja sa slazem sa Dugajlijom: Capone za CTF, Jape za SD...  :super

* ThE JoKER *

hajae

Quote from: SubZerou on April 29, 2009, 11:47:43 AM
Mozda je onda bolje da se cas ovde svako izjasni, i onda sabere i vidi ko, sta i kako.... Ovako se samo rasplinjuje prica bezveze..
Dakle, ja sa slazem sa Dugajlijom: Capone za CTF, Jape za SD...  :super

Obojica imaju iskustva i znanja. Meni pase.

husky

A jebo poso.... VODJA TIMA JE ONAJ KOJI CE REC MENI NA PM NAPADAMO ODAVDE OVO I NISTA VISE. TREBA NETKO RECI JA CU I TOCKA. Koliko jos tjedana treba proci da se to rijesi i da pocnemo igrati?????????? Ako do 2.5. u ponoc ne dobijem PM: "Ja cu voditi axis/allies. Napadamo iz xxxx na xxxx", ja odustajem od ovoga projekta zasvagda. U pravilima sam se potrudio da maksimalno ponistim da se o nekome ovisi, ali na ovakvu neaktivnost nisam racunao....

Tu te podrzavam maximalno. Istina nije posteno da jedan sve iznese na svoja pleca, a da ostale boli djoka, da lade i cekaju sve na gotovo. Moguce da su pojedini odustali pa neka se izjasne, a moguce je i da ne dolaze na forum. Ne znam sta drugo vise reci, a ne da ne poludim. Dajte da ih pitamo putem xf, zeleli da igraju ili ne i tacka. Ajmo to danas da resimo, bas je sramotno.

P.S. A ako ne budu hteli, ili nemaju vremena, ili ih ne zanima onda cemo do veceras da definiseo ko ce to biti i lepo reci coveku. Pojedini se ponasaju kao BABE. Zalosno je to.  :thumbdown

~LoneWolfs~Extreme

posto je stiska evo ja cu vodit Axis.hus ceka te mesage na pm.

PsiHoman

E momci ja nmg da igram sada kupio sam nov komp a nmg da nadjem cod 2 da instaliram ali bicu sa vama na ts-u da vas bodrim :)

husky

~LoneWolfs~Extreme

Quote from: husky on April 30, 2009, 11:55:14 PM
OMG, pa war je u subotu! Za 2 dana nes nac cod2?

Subotu necu biti niti blizu kompjutera zato bi zamolio nekog da umjesto mene da vodi axis ima tu super momaka neko neka me zamjeni.hvala

~LoneWolfs~Extreme

Quote from: husky on May 03, 2009, 03:22:04 PM
Molim iduci korak na mail.

ne kuzim kaj je bilo...jel se igralo rhine i tuzan? daj hus malo to opsirnije...

husky

Pa nije se nista igralo. Vi niste se prijavili ni za napad ni obranu. Mi jesmo za napad, pa zato osvajamo bez borbe Rhine. To je jedina promjena na karti. Javite sto cete dalje pa da stavim novu situaciju i daljnje korake.

~LoneWolfs~Extreme

Quote from: husky on May 03, 2009, 10:31:39 PM
Pa nije se nista igralo. Vi niste se prijavili ni za napad ni obranu. Mi jesmo za napad, pa zato osvajamo bez borbe Rhine. To je jedina promjena na karti. Javite sto cete dalje pa da stavim novu situaciju i daljnje korake.

Ma daj si lud kako bez borbe osvajate rajnu pa nedam ja samo tako rajnu...pa stavis war u subotu ko moze igrat u subotu? evo ja biram da se sljedeci war igra u pon u 8h i 25min(ujutro) pa ljudi rade i nece vas bit pa cemo osvojit toujane....jbt nemoj mislit da serem tu bezveze borim se za svoju ekipu...mislim ovo je prijateljski turnir,a vidim amerima je fair play nepoznata stvar ukratko nije fer...nemozes vodit to sve i ne bit objektivan.tolko od mene

SOLID

Imao si datum igranja koji je stajao na forumu vec mesec dana  ;D....
Tako da ste mogli da se skupite nekako :tease

VIP.er

Quote from: SOLID on May 04, 2009, 03:26:18 AM
Tako je  :)

Zver

I ja mislim da nema razloga za ljutnju, izgubili smo rhine na noshow, sto je sasvim ok, jer je bilo najavljeno, dalje predlazem da ako se igra za vikend neka bude petak ili nedelja, prema iskustvu znam da je subotom jako tesko skupiti 5 bitangi za war, a kad nema bitangi za war znaci da ni drugih nema.

PsiHoman

Ma subotom i petkom niko ne moze da igra pre svega zato sto treba da se  :drinks2.....  :ziveli Tako da je moj predlog da se igra samo radnim danima ..... Nikako petak i subota...

Zver

Ne, petak je ok, tada uvek ima neke ekipe, subota je kriticna

husky

No??? Oce bit sta od vas. Pa 2 dana i ne saljete iduci korak. Oce opet subota past? Nema smisla da igramo 1 war tjedno. Odmah nakon wara, molim na pm taj podatak ubuduce. A do sutra u 21 ako ne javite, smatram da opet mirujete.

* ThE JoKER *

Quote from: VIP.er on May 04, 2009, 11:35:35 AM
Quote from: SOLID on May 04, 2009, 03:26:18 AM
Tako je  :)
:icon_grrr:

~LoneWolfs~Extreme

Quote from: husky on May 04, 2009, 10:35:26 PM
No??? Oce bit sta od vas. Pa 2 dana i ne saljete iduci korak. Oce opet subota past? Nema smisla da igramo 1 war tjedno. Odmah nakon wara, molim na pm taj podatak ubuduce. A do sutra u 21 ako ne javite, smatram da opet mirujete.

Mislim mogu ti ja poslat pm nije to problem...ali tu jedini ja odlucujem meni se cini...nije ovo ekipa ozbiljno shvatila malo hoce igrat malo nece

SOLID

Ali gde su svi ovi ljudi.....
veky
zver
tomi
string
subzerou
capone
jape
kopzzz
tomosu
psihoman
ded4
extreme
joker

Extreme cimni ih na xf!

husky

Vidim. Tko ne zaigra nijednom u iduca 3 napada - kick. A onda ce regrutacije biti otvorene opet.

~LoneWolfs~Extreme

Ovako ljudi napravio sam clan na xf da se lakse snalazimo.
Zamolio bi ljude cije nemam xf da napisu tu ili me dodaju xf:dugave
to su:kopzzz,deda,joker

Hvala

~LoneWolfs~Extreme

E jbg ljudi ni taj klan nemozemo napravit kako spada:
kiki098 is already in 5 clans and cannot join additional clans.
zverso is already in 5 clans and cannot join additional clans.
tomisg11 is already in 5 clans and cannot join additional clans.
7sani7 is already in 5 clans and cannot join additional clans.

Al_Capone

Ne morate uopste klan napraviti na xfire, vec idete samo na ADD CUSTOM GROUP i u nju ubacite (Drag and drop) igrace koje zelite...

Ja sam bio bez neta nekih 15tak dana jbg..

~LoneWolfs~Extreme

sta je ono tamo husky war je veceras u 23.15 a ti locko topic pa kako da se obrana prijavi?? meni tu nista nije jasno...ko tu kog jebe? lol :ne_razumem :ne_razumem :ne_razumem

husky

pise u drugom topicu - just cone. a promijenit cemo sustv prijava i bodovanja od iduceg wara.

Zver

Ja NA ZALOST VECERAS NE MOGU IGRATI IAKO SAM PRIJAVIO !!!, VEOMA MI JE ZAO, ali ne mogu da se sastavim sa vremenom.

Mada moyda i uspem da dodjem

jape

jape

~LoneWolfs~Extreme

Momci cestitam na golden flag pobjedi...jbg nisam mogo ostat :yahoo :yahoo :yahoo
HITLER IS AMUSED!

~LoneWolfs~Extreme

Ljudi meni je zao ja se povlacim iz ovog svega,nadite nekog drugog da vas vodi ja od turnira odustajem.
GL & HF. gg

Al_Capone

Sad ce pocet ovaj WOTW 2 , usavrsen itd : )

Ja cu biti aktivniji dosta nego prosli turnir pa mogu voditi ukoliko potrebno, mada bih bilo super da i jape isto ...  :D

husky

Ne treba neka aktivnost. Kada navecer zavrsi war, iduci dan do ponoci mi javite sto cete iduce napasti i to je to. Warovi ce se igrati uglavnom pon ili uto + sri ili cet. Da su 2 tjedno i taman.

domohomo

uglavnom... ja vam nista ne razumijem ni kako se igra a nebi tio citat pravila pa ce meni neka dobra dusa objasnit preko xf DDD

PsiHoman

hmmmmm... Ljudi stv mi je zao sto  moram da vam kazem da i ja napustam ovaj turnir tj. ne samo turnir nego i cod na jedno mesec dana ... Kraj skolske godine pa me moji kaznili zato sto sam popustio u skoli... Axis samo napred i jos jednom sry

VIP.er

Quote from: PsiHoman on May 15, 2009, 12:12:07 PM
hmmmmm... Ljudi stv mi je zao sto  moram da vam kazem da i ja napustam ovaj turnir tj. ne samo turnir nego i cod na jedno mesec dana ... Kraj skolske godine pa me moji kaznili zato sto sam popustio u skoli... Axis samo napred i jos jednom sry

Vidimo se u igraonici  :spiteful

La_Famiglia_ZveR

Quote from: Al_Capone on May 14, 2009, 01:43:26 AM
Sad ce pocet ovaj WOTW 2 , usavrsen itd : )

Ja cu biti aktivniji dosta nego prosli turnir pa mogu voditi ukoliko potrebno, mada bih bilo super da i jape isto ...  :D

moze alcapone i jape nas vode ustvari objavljuju ta cuda i .
HITLER IS AMUSED!

domohomo

evo ja se prijavljujem za sutra ako triba inace ja ovo ovde nista  :ne_razumem :ne_razumem :ne_razumem :ne_razumem :ne_razumem

husky

Na WOTW2 topicu imas 3 reda pravila, procitaj ako citat znas i to je to. Zar je to tako tesko? Nije ovo znanstveni rad iz kemije pa da mozes rec da ne shvacas.

easT

Samo da pitam da li je neko kontao da napravio grupu za axis na xfire radi lakse organizacije....ak je svima mrsko mogu ja napraviti pa ko ce voditi dat cu mu admina :icon_confused:

Al_Capone

Quote from: Ea$t on May 18, 2009, 01:38:16 AM
Samo da pitam da li je neko kontao da napravio grupu za axis na xfire radi lakse organizacije....ak je svima mrsko mogu ja napraviti pa ko ce voditi dat cu mu admina :icon_confused:

Nema potrebe za tim, postoji grupa WOTW 2, i skoro svi imaju tagove tako da... Ako vec kome treba dodatna grupa, neka ide na ADD CUSTOM GROUP i tu doda sve igrace iz axisa/alliesa... Takva grupa bude bijele boje, ne plave kao one sto se naprave preko web stranice....

car

gg danas... nego jucer sam reko caponeu na xfire :D plan je da se napadne matmata a za ostatak se javite caponeu... njemu sam sve objasnio...

car

nisam bio online neko vrijeme? kakav je plan za dalje? napad na matmatu, kada???

Molio bih sve svabe, ili barem vecinu, da se pojave sutra vece, kako ne bismo gubili mape bezveze.  :vava

domohomo

sry guys izlazim iz ove grupe mozda mi zatreba mjesto za klan.....

SOLID

Zamolio bih axis nubove da posalje Husky-u sta se  napada da bi napokon odigrali mec....... :icon_grrr:

m.shadows

Quote from: SOLID on June 19, 2009, 02:26:07 PM
Zamolio bih axis nubove da posalje Husky-u sta se  napada da bi napokon odigrali mec....... :icon_grrr:

Da, ajde!

car

ja vas napustam, vidim da nista od ovoga tako da nemam vremena se s time jos gnjavit, sretno axis @ all . pozz , silent :=)