>>>> Allies - the official chat & organisation topic <<<<

Started by husky, April 21, 2009, 02:42:02 AM

Previous topic - Next topic

husky

citadel
ironc
viper
didan
leeman
saltstone
woo3ca
solid
paradox
lun
masterblaster
stek
husky

husky

Za pocetak za nas predlazem ove tocke dnevnog reda (axis nek se snadju, odsad, ko ih yebe, gamad nacisticka, hehe):

1. Tko ce nam biti vodja, sa zamjenom. On bi trebao odlucivati (uz dogovor sa ostalima) sta se napada. Eventualno o maksimalnom broju napadaca. Takodjer, organizirao bi oruzja, jer nema smisla da svi uzimaju skupa, nego da ima svega, da se prijavi sto vise ili sto manje za napad i sl.

2. Tko sigurno nece/ne moze igrati u cetvrtak.

husky

Najbolje je za vodju i zamjenu dvojica koja su najcesce online od 20:00 kada treba napraviti popis prijava u 1 post i da prijavi do ponoci sto ce se napasti.

wOo3cA

za vodju stek ili husky,mislim oni su mi redovno online na xf-u

Prijavljujem se za cetvrtak

wOo3cA <7>,Lee-Enfield 2 , <5>

Citadel of Pain

husky

Quote from: wOo3cA on April 21, 2009, 02:52:04 PM

Ne jos prijave, za to je onaj zakljucani topic koji ce se otkljucati nocas.

A necu ja biti vodja, ocete mi sjebat privatni zivot totalno? :D Ja sam vodja projekta, to mi je vec ogroman posao, vidite kolka su pravila. Ja samo krkam kad mogu i vodim brigu da sve ide glatko, otvaram topice itd.

Neko od ostalih mora biti vodja nase ofenzive. Dan D je blizu.

Al_Capone

Citadel of Pain

Quote from: husky on April 21, 2009, 03:50:50 PM

A necu ja biti vodja, ocete mi sjebat privatni zivot totalno?

To je i Čerčil poručio u legendarnom radio obraćanju naciju kada je fašistička invazija počela.

husky

Hehe. Ja sam se vec obratio naciji, svi se zale da imaju i previse za citat u pravilima.... Neki tolko lektire nisu ove godine procitali....

Nemojte mene u koprive, Citadela za vodju!

STEK

mislim ko zna sta ce se desi u cetvrtak ako me bude online tu sam samo cimni pola sta pre rata...inace ako ne ce husky onda citadel ili salstone za glavnoga nam Sefa ove skupine...... :party2

wOo3cA

Quote from: wOo3cA on April 21, 2009, 02:52:04 PM

ispravka,ne mogu u cetvrtak imam rodjendan jbg  :diablo

Paradox

1.Vipera za generala, woo3cu za pomocnika.

2. Nazalost necu moci da igram sutra.

~LoneWolfs~Extreme

Kao pripadnik axis vojske dosao sam vam rec da sutra ostavite oruzje kod ulaza u zatvor na tobruku i nagrada prvih 6 najbrzih dobit ce lezaj u prizemlju. HITLER WILL BE AMUSED

husky

DiDaN

Popodne idem van grada,dolazim do 22.00,nadam se da nije problem..............moj Xf je didann.....

STEK

jebes ti to kad se nismo skupili za war....jos smo i nekog fejka imali .... :ne_razumem

* ThE JoKER *

Quote from: ~LoneWolfs~Extreme on April 23, 2009, 01:45:23 AM
Kao pripadnik axis vojske dosao sam vam rec da sutra ostavite oruzje kod ulaza u zatvor na tobruku i nagrada prvih 6 najbrzih dobit ce lezaj u prizemlju. HITLER WILL BE AMUSED
:rofl :rofl :rofl

~LoneWolfs~Extreme

DiDaN

STEK

ajde ljudi kad ce padne neki dogovor...jbg ipak smo u ratu.....treba oruzje odabrat!!!! :camper :aug :awm

husky

Predstavnik nasih snaga, neka mi javi na pm sta napadamo iduce da pripremim sve. Cim prije, tim bolje. A ne mogu jedini ja biti aktivan, voditi sve, i naci vodju za timove i birat di ce se ratovati.

SOLID

husky

A jebo poso.... VODJA TIMA JE ONAJ KOJI CE REC MENI NA PM NAPADAMO ODAVDE OVO I NISTA VISE. TREBA NETKO RECI JA CU I TOCKA. Koliko jos tjedana treba proci da se to rijesi i da pocnemo igrati?????????? Ako do 2.5. u ponoc ne dobijem PM: "Ja cu voditi axis/allies. Napadamo iz xxxx na xxxx", ja odustajem od ovoga projekta zasvagda. U pravilima sam se potrudio da maksimalno ponistim da se o nekome ovisi, ali na ovakvu neaktivnost nisam racunao....

VIP.er

Vidim da se niko je prijavljuje za vodju, evo ja cu ako treba, u pravu je husina, nema angazovanja...

DiDaN

SOLID

Paradox

Izvinjavam se saborcima  (i svima koji su zeleli da ucestvuju i cije potencijalno mesto zauzimam) na maksimalnoj neaktivnosti, ali ovih dana je prosto nemoguce da budem za kompom u terminima predvidjenim za war, tako da se ni malo necu ljutiti ako moje mesto u saveznicima popuni neko drugi. Ako ne, stvarno cu se potruditi da odigram neki od sledecih frontova.

m.shadows

Quote from: Paradox on May 05, 2009, 04:48:06 AM
Izvinjavam se saborcima  (i svima koji su zeleli da ucestvuju i cije potencijalno mesto zauzimam) na maksimalnoj neaktivnosti, ali ovih dana je prosto nemoguce da budem za kompom u terminima predvidjenim za war, tako da se ni malo necu ljutiti ako moje mesto u saveznicima popuni neko drugi. Ako ne, stvarno cu se potruditi da odigram neki od sledecih frontova.

Hmm, da li bi ja mogao da te zamenim, nov sam, al bi igrao ako moze?Ako ne Allies good luck  :mahanje :super :super :super :mahanje

Leeman3

husky, nesto si sjebao u pravilima  :doc

zasto si lockao temu za prijavu za odbranu gde Axis napada (sa Dawnvila na Carentan)? kontam da je prvi war igrao isti tim u oba slucaja, jer je bio dupli war, ali zasto je to i sada slucaj? ja sam to drugacije skontao...

LM, ja sam hteo da se prijavim za vecerasnji war, a s druge strane nisam hteo da igram SD na Harbouru jer kontam da ne mogu doprineti dovoljno svom timu, te sam hteo da prepustim mesto nekom iskusnijem.

Ako zafali veceras igrac, cimajte me na xfire...

xf:leeman

pozzz

wOo3cA

slobodan sam veceras u slucaju da zafali igrac...

xf:woo3ca

MASTERBLASTER

Ljudi ja do sad nisam mogao jebe me vikend za ponedeljak sam slobodan ako ima mesta racunajte na mene.

njofra

ee husky ako paradox nebude igrao ako mogu da upadnem ja sam za :D

husky

Tko si ti uopce?

Daj par linkova na svoje statistike na bitange serverima, koji si klan.... sa 3 posta, lako mozes bit neki klon.  8|

SOLID

Quote from: husky on May 11, 2009, 11:19:35 PM
Tko si ti uopce?

Daj par linkova na svoje statistike na bitange serverima, koji si klan.... sa 3 posta, lako mozes bit neki klon.  8|
Izona-njofra?!?! xD

MASTERBLASTER

Njofrica je odlican ja garantujem za njega!!!!!!!!!ako ima mesta ubaci ga :icon_lol:

njofra

i-zona|njofra igram dosta dugu na bitanga serverima :D|masteru Hvala ;)

wOo3cA

MASTERBLASTER

Ja sam se prijavio!i

zOn4|Tony

husky

Sad ima da ih razguzimo. Aktivnost neka je na razini, a vidjeli smo na prvim warovima da su skillovi tu negjde. Sitnice su ih spasavale za pobjede, sada moramo to malo na nasu stranu navuci.

husky

m.shadows

wOo3cA

pa nije logicno da oni mogu da imaju da biraju izmedju 2 puske,em je kar98k bolji od lee-a(skoro svima koji igraju cod2) plus mogu da biraju gewehr,daj ubaci nam bar m1 garand

husky

To nije odlucilo rundu, pokrenite temu novu sa prijedlozima izmjena pravila, pa cemo pricat. Ovo tuzakanje i plakanje nakon poraza nije bas konstruktivno.

wOo3cA

ne placem ja i ne zalim se cestitao sam momcima stvarno su nas razbili i svaka im cast jos jednom,nego dajem predlog sto se tice tih oruzija,ubaci nama bar jos jedno oruzije od 0 bodova

PICAj3La

navika je cudo :) jbg.. ovo jeste jaka puca.. al kad smo smotani i ne znamo da pucamo .. gledala sam razlicite powove, bas smeh kakvih je promasaja bilo.. ja prva na blizini numem sa ovim.. a ovu stranu sam birala samo zbog tompsona.. al kako je krenulo, necu ga skoro koristiti :))

Staljin

ono jucer nije licilo na nista,2-3 covjeka igraju,mi ostali,ko k.................a ti picajelo,nemoj se predavat,polako,vidjet ce oni svog boga :)

DiDaN

ma ljudi opusteno,nije sve izgubljeno...............tek cemo da izgubimo  :rofl :rofl :rofl :rofl
ali to je nebitno,dajte da se zezamo malo  :mahanje

husky

Da se igrala americka mapa, mi bi imali carbine, a da oni nemaju gewer, opet bi se oni zalili. Cinjenica je da niko pravila nije cito, kad smo krenuli, 1 garand, 1 thompson, 1 trench.... bilo bi smijesno da nije bilo tuzno....

Sada smo u banani, ali onda moramo ciljati na americke mape pa da dobijemo koju, zaustavimo njihovu ofenzivu i budemo ravnopravniji.

Cilj i je zafrkancija, da se igra, pa makar i gubili. Mene na waru naljutilo to sto niko nije ni procito i sto ste se bas zbg toga svi vise zalili, manje igrali. U biti niko nije bio neki vodja. Ide se na A, nikako da se dodje. Ja odem na A, dodjem sam, vi jos na spawnu.... Dok su se oni drzali uvijek skupa, naletavao sam stalno na 2-3 protivnika u ctf, a neko ce te vec kresnut jednom i dokrajce te pistoljem. Tako je trebalo igrati, al eto, tobruk je sranje za alliese, bit ce valjda bolje na ostalim mapama.

MASTERBLASTER

Meni je zao sto nisam mogao igrati svi znate cak sam se i na ts i server spojio.Vise srece nadam se drugi put mada dok ne pobedimo necemo moci koristiti oruzija.Tobruk je bolja mapa za nemce zbog spona i karabina(lakse se brane)jer englezima nema spasa bez dimljenja ispod terase a sacme nemamo!

DiDaN

eto za vodju Master ili Solid  :clapping2
i da igramo.............ja za vikend nisam tu.............ako nesto bude vi cepajte :mahanje

husky

Citadel se nije ni pojavio u biti otkad smo krenuli.

Slani ne stize, a uzdanica nam je.

Lun nam je odustao.

Regruti koji su dosli su prosjecno jaci od axisa nego nasi.

Viper se povukao sa duznosti.

Pravo rasulo, padamo ko poljska i francuska cetrdesprve.

Ko misli da nece moci sa ovim oruzjima, ko misli da nece moci protiv ovakvih axisa, kome se neda igrati ni sudjelovati, kome se ne svidjaju pravila i sto bi ih trebao jednom procitati.... neka odustane odmah, inace neka sudjeluje i nikad se vise ne zali, makar gubili sve i jedan war. Bar cemo prije onda poceti WOTW3.....

DiDaN

Citadel of Pain

Staljin

ja sam za pilanje,samo sam to ćeo da reknem

MASTERBLASTER

DiDaN

Citadel of Pain

Quote from: DiDaN on May 22, 2009, 01:29:12 AM
Quote from: Citadel of Pain on May 21, 2009, 11:44:56 PM
Oprostite ako mozete... Vracam vam se.  :clapping
moze al da das gajbu piva  :mahanje

Izgleda da ce biti dve gajbe, posto jos nisam uspeo da sredim net  :sorry :'(  Konacno su mi bili iz SBB, malo me zajebavali i otisli, tako da jos uvek pola dana nemam konekciju a i kada imam pingovi mi variraju od 50-900  :-[. Sutra bi trebalo da mi dodju i uvedu ADSL, pa se nadam da cu moci da pomognem mojim saborcima saveznicima.

DiDaN

Quote from: Citadel of Pain on May 22, 2009, 03:51:24 PM
Quote from: DiDaN on May 22, 2009, 01:29:12 AM
Quote from: Citadel of Pain on May 21, 2009, 11:44:56 PM
Oprostite ako mozete... Vracam vam se.  :clapping
moze al da das gajbu piva  :mahanje

Izgleda da ce biti dve gajbe, posto jos nisam uspeo da sredim net  :sorry :'(  Konacno su mi bili iz SBB, malo me zajebavali i otisli, tako da jos uvek pola dana nemam konekciju a i kada imam pingovi mi variraju od 50-900  :-[. Sutra bi trebalo da mi dodju i uvedu ADSL, pa se nadam da cu moci da pomognem mojim saborcima saveznicima.

kamata raste....pa ti vidi  :tease

MASTERBLASTER

Matmatu mozda i odbranimo ali Dawnvil smo najebali. Neznam dali trebaju prijave ja sam tu za ponedeljak! :camper

Staljin

Quote from: MASTERBLASTER on May 24, 2009, 01:06:30 PM
Matmatu mozda i odbranimo ali Dawnvil smo najebali. Neznam dali trebaju prijave ja sam tu za ponedeljak! :camper
Takoder

DiDaN

IronC

PICAj3La

DiDaN

STEK

MASTERBLASTER

Solid vidi odma sta napadamo za sredu ili cemo se dogovoriti danas pa treba javiti da Hus objavi na forum!

SOLID

Ja mu javio....pa sad..... xD   Ali ce se najverovatnije igrati u cetvrtak zbog lige sampiona....

SOLID

Ili cimni me na xf pa ako hoces da se dogovorimo sta kako.....

STEK

nikako SREDA ....jbt liga SHAMPInjonja....ccc!!!!! :ziveli

MASTERBLASTER

MASTERBLASTER

bicu u cet.!!!!!!!! najgore je sto nam poeni na dawnvilu nisu duneli nista!  opet sranje!bar da imamo za lvl 2 oruzije ili da je dozvoljeno tj da je izvodljivo kolko nas se pojavi da igra imali bi vece sanse ovako sta nam bog da.

SOLID

m.shadows

DiDaN

SOLID

m.shadows

Didane nisi gledao??nisi u toku xD
izgubio manchester united protiv barcelone 3:0, ili 2:0 nisam siguran xD

DiDaN

MASTERBLASTER