News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Zalim se

Started by |EUnet|V@S!L!, January 03, 2008, 12:09:47 AM

Previous topic - Next topic

Da li je string Noob

da
1 (33.3%)
sugurno
0 (0%)
100%
2 (66.7%)

Total Members Voted: 3

Voting closed: January 03, 2008, 12:09:47 AM

|EUnet|V@S!L!

string me je banovao sa TS zato sto sam rekao da je noob  :(

ja sam svoje rekao pozdrav :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:
 :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  

Podpredsednik

E VASILISA, bices svuda banovan ako nastavis ovako, hahahaha, al' si lud mladi veseljace!!!!

KIKI

samo cu reci

ADMIN POWER

|EUnet|V@S!L!

korisnik2007a

ja cu biti neverovatno hrabar i reci da nisam glasao iako sam budaletina... :lol:

$tring

Quote from: "|EUnet|V@S!L!"string me je banovao sa TS zato sto sam rekao da je noob  :(

ja sam svoje rekao pozdrav :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:

Nisam te banovao zato sto si to govorio nego zato sto brate mili smaaaaaaaras na TS-u. 4 coveka iz istog tima (a igramo SD) su na TS i ti se ubacujes i smaras. Mene stvarno ne vredja ako mi iko kaze da sam noob, jer se stvarno na taj termin ne obazirem odnosno boli me kurac.  :lol:

Izbacivao sam te iz nase sobe za chat prvo 5x a onda sam te banovao zato sto ljudi nisu dosli na TS da bi slusali tebe i tvoje dosadjivanje. Naravno onda si kao pravo malo dete pocao da me smaras na XFIRE tako si mi slao 2000x jednu istu poruku ... i jos otvaras ovako debilne topic-e....  :roll:

Aah... posto sam se raspisao ovako recu cu ti jos sledece (a vazi za sve kojima stalno nesto smeta):

1.Kupi masinu
2.Instaliraj COD2
3.Pokreni i podesi server
4.Stavi server na ooooooooooogroman link
5.Administriraj server
6.Stavi pravila,mape,Punkbuster i sta god ti je volja.
7.Napravi svoja pravila i ponasaj se kako hoces

Ovo je nas server, mi odredjujemo kako ce se i sta igrati, koga cemo banovati, koga kick-ovati, koja ce se mapa igrati itd. Kome ne odgovara moze slobodno da instalira xfire i nadje preko 5000 drugih servera. Sigurno ce naci nesto po svojoj zelji.

IronC

Vojnicka disciplina nema sta.

korisnik2007a

string oces da dozvolis da te bitange i budaletine i svi koji zele kandiduju na izbore za predsednika Srbije....Ja bih samo zeleo mesto Kapetana...  :lol:
e zamisli stvarno nas String predsednik.... :D

Sluzhba Vneshney Razvedki

Quote from: "string"
Ovo je nas server, mi odredjujemo kako ce se i sta igrati, koga cemo banovati, koga kick-ovati, koja ce se mapa igrati itd. Kome ne odgovara moze slobodno da instalira xfire i nadje preko 5000 drugih servera. Sigurno ce naci nesto po svojoj zelji.
nisi ni morao to da spominjes
nisam doso' se uvlacim nikom ovde .....  :idea:
zato mogu mirne duse da kazem da ste max ok :!:
i ako neko "popije" kik ko ja par puta to je bilo i max opravdano
sve je ok samo nastavite tako
eventualno budite otvoreniji za (dobronamerne) sugestije sa strane  :wink:

mean

Samo se ti igraj sa $tringom.........bice tebi :lol:

korisnik2007a

pih kako je ovaj Zli mnogo mean.... :lol: