News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Driver failure - punkbuster problem

Started by m.shadows, April 15, 2009, 01:02:09 PM

Previous topic - Next topic

m.shadows

Ovako, ja sam hteo lepo da igram cod2 preko xfirea, al kad udjem pise mi ovo
NE ZNAM STA DA RADIM POSLE MI SE UKLJUCI AVG ANITIVIRUS I KAZE DA TI FAJLOVI IMAJU VIRUSE, NE MOZE DA IH IZLECI AL NI DA IH OBRISE. SVE SAM PROBAO, UNINSTALL COD-A PA PONOVNO SKIDANJE PB-A AL NE RADI PONOVO PISE ISTO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!MOZE NEKO POMOC???/PLIZZZZZZZZZZZ :sorry

hajae

Cuj imas gadan problem koji anti virus ne moze rijesti. Re install PB je trebo to rijsit ali nezz zasto ako su virusi dragi moj prijatelju windovse re install xD jedini ancin ako su virusi koje anti virus ne moze rijesit.

dexnsk

Ako koristis AVG antivirus obrisi ga jer u glavnom zbog njaga se to desava.  Ugravnoj je stvar do antivirusa.

Drill

Ja znam kako ovo da se resi ima neki fajlovi da se ubacuju pa ako imate taj problem zovite me na xf my xf:markovuckovic

Mcgrady

Iskljuci antivirus kad pocinjes sa igrom i trebalo bih da radi!!   :wink: i kad zavrsis sa igrom ukljuci ga ..xD

iksde

I ja imam isti problem. Iskljucio sam antivirus i opet me kikuje. Ima li resenja?

*SPARTANAC*

i meni danas pocelo da se desava po prvi put :shok :shok
A re install win mi ne pada ni na pamet, jer win nije star ni 3 nedelje! prema tome iskuliracu se taman malo od cod-a

A mozda i nadjem neko resenje za ovaj problem

PS. RE-INSTAL PB NISTA NE RESAVA

Podpredsednik

Pitanje je kakav antivirus imate, ja koristim ESET Smart Security i kad mu stavim na disable antivirus i firewall, on i dalje blokira neke stvari, glupo ali istinito!

spdR

*SPARTANAC*

Quote from: Podpredsednik on April 16, 2009, 12:31:21 AM
Pitanje je kakav antivirus imate, ja koristim ESET Smart Security i kad mu stavim na disable antivirus i firewall, on i dalje blokira neke stvari, glupo ali istinito!
tako je.
Nisam imao mira da sedim skrstenih ruku pa sam malo cackao. i sredio problem!
Prvo izbrisao COD2, onda iz system32 foldera izbrisao pnkbsterA.exe i pnkbsterB.exe i iz document & settings sam izbrisao ceo COD2 folder (iance folder je skriven) zatim obrisao anti virus instalirao "avia anti vir" i ponovo instalirao COD2.
I sve radi... AVG je shit :icon_grrr: :icon_grrr: :icon_grrr: :icon_grrr:

zlenzlla

*SPARTANAC*

Quote from: zlenzlla on April 16, 2009, 03:39:58 AM
Quote from: *SPARTANAC* on April 16, 2009, 02:53:10 AM
AVG je shit :icon_grrr: :icon_grrr: :icon_grrr: :icon_grrr:

To sam ja uvijek govorio.  :happy
A istekla mi licenca na kasperskom, sad planiram da opet produzim licencu na jos godinu dana. Super antivirus! Sta ti imas?

dexnsk

m.shadows

Sad mi sve OK, Marko mi sve resio ;D ;D. MARKO CARE TI SI NAJBOLJI. Bilo je nesto sa fajlovima, koje mi marko dao, kad ubacim, posle mi na serveru bio veeeeeeeeelik lag :(,ali kad sam restart komp, sve je radilo :icon_exclaim: :icon_exclaim:
Ko ima slican problem nek je javi najboljem tehnicaru
MARKU(xfire:markovuckovic):clapping :clapping :clapping :clapping
P.S. AVG ANTIVIRUS JE SRANJE, POSLE MI MARKO PREPORUCIO NEKI ESET ANTIVIRUS, I OVAJ JE MNOGO BOLJI.
P.P.S. I INACE SAM MISLIO DA MI AVG KOCI IGRU.
HVALA SVIMA NA POMOCI
BY *M. sHaDoW$*

Drill

Tako je m.shadows  :D .Ako imate jos bilo kakav problem slobodno javite volim da pomazem  :acute